Máte skúsenosti s Mudr. Grochalom z Martina?
Femicare Martin - centrum prenatálnej ultrasonografickej diagnostiky. Nasla som na internete toto pracovisko, a tak by ma zaujímalo, či máte skúsenosti s Mudr. Grochalom a ak ano tak ake? Kazdy odporuca na prenatálnu diagnostiku Bratislavu alebo Kosice, ja mam predsa len Martin najblizsie a tak by som chcela vediet, ci by to stalo zato riesit v Martine alebo pre istotu pocestovat. Dakujem za kazde info....
Len ta najsamlepsia 🙂. Pri prvom tehu ma k nemu poslal mudr., kvoli horsim vysledkom krvi s tym, ze ked on povie, ze je vsetko OK tak je a aj bolo. Pri druhom som k nemu isla automaticky.
@xjanulkaax vopred mu povedz ze ci by sa dalo dat fotky na USB 😉
@xjanulkaax a ja som si dala aj 1 foto vytlacit ...lebo predsa je to len taká spomienka 😉
ale daju sa aj tie s USB potom vylacit vo fotolabe 🙂 a videa sa mi daju pozerat v laptope ( v TV nie - asi to je iny format )
@ivca88 aha oki, dobre vediet.. a ked si si dala aj vytlacit foto tak kolko to stoji?
@xjanulkaax no v 20tt som platila za 3/4D sono 50€ - ale bez záznamu + 8€ za fotku v 3/4D
Teraz v 30tt som mala zlavu, kedze som bola u nho uz predtym,
Takze za sono 30€ + 10€ co som.si dala urobit zaznam na USB + 8€ fotka v 3/4D 🙂
ale tu fotku su nemusis davat, ale ja si davam, lebo to je uzasne ked vides odtial a mas ju v rukach ( a doma som ju dala hned do ramiku ) 🙂
Dievcence viem ze uz je to stara tema idem 13 tt doktorovy chcela bych sa spytat ci vie zistit aj pohlavie kedze je to vynikajuci odbornik 🙂 dakujeme
@step13 Mne tiez nepovedal v 14.tt, ze je skoro. V 20.tt uz na 100%.
Dakujem dievcence ja tam idem buduci tyzden ked mam byt uprimna bojim sa strasne co mi povie skusim da opytat ale dakujeme : o )
ahojte baby.Viete mi poradiť kolko budem platiť za vyšetrenie,idem tam kvôly zlým výsledkom genetických testov.Môj gynekolog mi ho odporúčil aby sme si boli na 100%istý že či je bábätko v poriadku. 🙂
Máme a len tie najlepšie 🙂
Ideme 21.12. Uz sa moc tesime a po vsetkom co som citala tak este viac. Drzim vsetkym palce aby vam to dobre dopadlo.
Tiez som u neho bola,poslala ma za nim doktorka,zistil ascites plodu,som 12+6 tt,vsetko vysvetlil,zlaty,dobry,mily... Idem k nemu opat 30.12. Dufam ze bude vsetko v poriadku.
Dnes som bola u pána dr. Grochala kvôli zlím genetickým výsledkom.Našťastie nám všetko dopadlo dobre.Je to velmi milý a sympatický doktor ktorý Vám presne všetko vysvetlí ja len môžem odporúčať. 🙂
Tak vcera som bola aj ja a vsetko je ok.

@ivca88 diky za tip 🙂 treba mu to aj dopredu pred vysetrenim povedat alebo sa sam spyta co chceme? Ci vytlacit foto ci stiahnut aj foto aj video na usb?