icon

Máte skúsenosti s pôrodnicou Havířov?

vero_nika_k
Včera o 06:35

Dobrý deň,

Niekto prosím kto rodil v tejto nemocnici posledne mesiace?

Ďakujem

anonym_4a7f7c
Včera o 07:31

@vero_nika_k nasa z rodiny teraz rodila... viem len tolko, ze bola maximalne spokojna

anonym_5c8ad1
Včera o 08:18

skus modrykonik.cz tam urcite viac mamiciek najdes ako tu na slovenskom

vero_nika_k
autor
Včera o 09:59
@anonym_4a7f7c

@vero_nika_k nasa z rodiny teraz rodila... viem len tolko, ze bola maximalne spokojna

@anonym_4a7f7c zdravím. A prosím vás náhodou mi neviete povedať či poisťovňa preplatila celu sumu za porod. Lebo 45 tisíc sa mi zda už strašne veľa ak mi to nepreplatia.

vero_nika_k
autor
Včera o 10:00
@anonym_5c8ad1

skus modrykonik.cz tam urcite viac mamiciek najdes ako tu na slovenskom

@anonym_5c8ad1 skôr mi ide len o info ohľadne preplatenia. Čo je reálnejšie tu ako na cz

anonym_4a7f7c
Včera o 10:47
@vero_nika_k

@anonym_4a7f7c zdravím. A prosím vás náhodou mi neviete povedať či poisťovňa preplatila celu sumu za porod. Lebo 45 tisíc sa mi zda už strašne veľa ak mi to nepreplatia.

@vero_nika_k myslim , ze nepreplati poistovna nic... preplacaju sa take ukony, zakroky a operacie , ktorých dostupnost na SVK nie je.
náhodný pôrod v ČR → áno, kryté EHIC
plánovaný pôrod → len so súhlasom poisťovne- a ten vacsinou nedaju pokial sa nejedna o specialny dovod na planovany porod mimo SVK
bez súhlasu → väčšinou si platíš sama

v kazdom pripade sa iformuj vopred v poistovni a nezabudni na ziadost... ako na nu budu reagovat, to ti zarucit neviem , menil sa formular aj podmienky , refunduje sa ak tak max do vysky porodu v beznej nemocnici radsej si to cele prever

kiki68
Včera o 16:31
@anonym_4a7f7c

@vero_nika_k myslim , ze nepreplati poistovna nic... preplacaju sa take ukony, zakroky a operacie , ktorých dostupnost na SVK nie je.
náhodný pôrod v ČR → áno, kryté EHIC
plánovaný pôrod → len so súhlasom poisťovne- a ten vacsinou nedaju pokial sa nejedna o specialny dovod na planovany porod mimo SVK
bez súhlasu → väčšinou si platíš sama

v kazdom pripade sa iformuj vopred v poistovni a nezabudni na ziadost... ako na nu budu reagovat, to ti zarucit neviem , menil sa formular aj podmienky , refunduje sa ak tak max do vysky porodu v beznej nemocnici radsej si to cele prever

@anonym_4a7f7c preplaca sa okolo 600 eur, poistovna musi v zahranici platit zakrok do ceny vykonu na sk a dalej to uz plati osoba sama ten zvysok. Takto chodia rodit aj do Hainburgu uz roky.