icon

Môžem mať v pôrodnici dvojdielne pyžamo?

matulik748
13. jún 2012

Mam dva nočné košielky a neviem ci si mam ešte kupit i pyžamo albo radčej nočnu košielku? viete mi poradit

kvetinka211
13. jún 2012

@matulik748 pyzamo si fakt v tie dni neviem predstavit ... a to som inak pyzamova, doma velmi kosele nenosim. A bola som velmi rada, ze som tie kosele nemusela prat, lebo na nich skoncili myslim ze takmer vsetky telesne tekutiny ktore existuju 😉

zigzag
13. jún 2012

ja by som radila mat jedno na kadźdy den, takze 4 urcite, ja som rodila v lete,bolo teplo,,,, nasi mi museli z domu doniest viac triciek.. a co sa tyka koseli,pri prvom som mala iba kosele, ale ked by som mala dalsie,tak byy som si zobrala aj nieco na nohy 😉 a nezabudni na nieco v com budes rodit 😉 😉 , samozrejma,ak ti nieaku megakoselu nedaju v porodnici.... 😉

zuzanka.h
13. jún 2012

je to na tebe, ale košieľka je praktickejšia 🙂

martinkacasarova
13. jún 2012

mať tak tvoje starosti-4 dni vydržíš v hoci čom! Ja som mala aj pri pôrode svoju košeľu,je praktickejšia-budeš sa často sprchovať,košeľu šupneš rýchlejšie na seba. 🙂

horana
14. jún 2012

Prve dva dni som mala erarnu koselu, teda vlastne kosele, pretoze spinave boli kazdu chvilu, nastastie neustale sa dali nafasovat nove, vymenit za ciste. Tiez som planovala odmietnut ich a dat si svoje pyzamo, ale az po porode, hoc bezproblemovom som pochopila ze cerstva rodicka ozaj je rozbolavena a nie je to len tak, ta kosela ma teda svoj vyznam....a potom ked som videla ako sa spinia, nechcela som si nicit svoje...
Potom po cca 2 dnoch u mna to bolo, ked intenzita ustala a spodok sa dal aspon trosku do poriadku som si prehodila svoje dvojdielne, ktore som mala nachystane so sebou, citila som sa v nom lepsie.

xenicka13
14. jún 2012

ja som sa najlepsie citila v nemocnicnej koseli, kazdy den cistej 🙂

stanislavao
14. jún 2012

do porodnice urcite nocne kosele. kazdu chvilu sa sprchujete, prezliekate a pyzamo je v tomto pripade neprakticke a v porodnici sa pyzamo nenosi.

kesis
14. jún 2012

Ahoj 🙂 ja som mala normalne aj teplákovú súpravu a bolo to pohodlnejšie ako nočná košela aj ked prišli návštevy ... Košielku som mala pri prehliadke a v noci 😉

zu2za3na
15. jún 2012

baby a to ste boli po celý pobyt v nemocnici v pyžame alebo si fakt mám pribaliť aj nejaké tepláky a triko?

chrumka
15. jún 2012

ja som mala iba jednu nocnu koselu, taku na kojenie, aj to som ju mala chvilu. Nemam rada nocne kosele, takze som hned presla na pyzamo. Bola som po cisarskom,ale vobec mi nevadili nohavice, gumicka bola nad jazvou, takze v pohode. Prislo mi to pohodlnejsie, a aj ked prisli skontrolovat jazvu, nemusela som sa cela odkryvat, a pri kojeni som len vytiahla vrch hore. Takze ja som za dvojdielne 🙂 A ja osobne som bola cely cas v pyzame, len som si zupan na seba hodila ked som sla na chodbu. Takze teplaky som mala so sebou zbytocne.

mandragora22
15. jún 2012

ahojte, ja som tiez chcela byt v dvojdielnom, aj som si vzala so sebou, ale nevyuzila som. rodila som prirodzene a este dobre 2-3 dni po porode som hodne silno krvacala, vzdy som mala este aj podlozku mokru od krvi, takze faktom je, ze som ho - pyzamo, ani nevyuzila, pretoze by bolo okamzite od krvi. takto som sa supla pod paplon s vyhrnutou koselou a krv ked pretielka, ze bolo vela, tak som ani koselu neuspinila.. a to som pritom zastanca dvojdielnych pyzam!! doma nemam ani jednu koselu! 😀
no a hej....pri cisaraku je to asi ine. tam zrejme nekrvaca zena zospodu, ci? ...... takze ak by som mala cisarsky, 100% by som mala pyzamo 🙂

rebecca2006
15. jún 2012

jasne 🙂

mariana0915
15. jún 2012

cez den 2dielne pyžamo pre vizitov som si obliekala nocnu koselu

yanus
15. jún 2012

@mandragora22 samozrejme, ze krvacas zospodu, myslis, ze ta na tej operacke vykuchaju natolko, aby maternica sa neocistovala? :D:D:D:D

janka_pn
15. jún 2012

kosela je praktickejsia, ale v pyzame by som sa asi lepsie citila (mala som cr) tak na ten 3-4 den.... a mimochodem krvaca sa teda dost aj po cr, len pre info

nikuska265
15. jún 2012

jasné,ja som mala tiež dvojdielne,len pred vizitou som si dala košelu.

lypka
15. jún 2012

košela je praktickejšia aj pri sprchovaní aj na obliekanie aspon podla mna 🙂 😉

cukor
15. jún 2012

...dve ti stačia..uz nič nekupuj...

abbie
15. jún 2012

skor nie, ziadna baba nemala v porodnici dvojdielne pyzamo a dve ti bohato stacia ... ale ak chces este tretiu, tak urcite koselu

kilian
15. jún 2012

Nechapem niektore odpovede,ze lekari alebo sestricky vynadaju niekomu,co ma na sebe!!!!!hadam sa,kocky nenechate komandovat .kazdy nech si oblecie co chce a v com sa dobre citi!!!
A zvysok nech mi vylezie na chrbat...☹ 😠

snehuliena
15. jún 2012

Ja som mala dve košieľky, ale neskôr mi manžel doniesol aj dvojdielne pyžamká. To je len na tebe, v čom sa budeš cítiť lepšie. Hlavne aby sa dalo vpredu rozopnúť, kvôli dojčeniu. U nás pri vizite nikto neriešil, či má mamička košeľu, alebo pyžamo. Dôležité bolo, aby sme vizitu čakali "dole bez". Podľa mňa je lepšie mať viac, nielen dve, nakoľko sa môže stať, že sa budeš veľmi potiť, alebo sa zašpiníš (krvácanie je dosť silné a pri ležaní ľahko pretečie). Takže ja odporúčam mať na výmenu viac. 🙂

maja11nr
15. jún 2012

ahoj, súhlasím s @nikuska265...ja by som tam 7 dní nevydržala behať v nočnej košeli...aj keď bolo 35 stupňov🙂 samozrejme, nie hneď 10 minút po nástrihu...ale ak si typ, ktorý si tú košeľu fakt oblečie len v pôrodnici a inak nosíš klasiku - pyžamo je to o tvojom pohodlí, hlavne...

leanax
15. jún 2012

ahoj, ja som mala dvojdielne a v pohode, košelu som si obliekla iba ráno na vyzitu a potom som sa prezliekla

zuzkalenka
15. jún 2012

ja som mala dvojdielne ale rýchlo som si dala košeľu lebo mi bolo horúco a bolo to aj pohodlnejšie kôli kojeniu 😉

zuzi0911
15. jún 2012

mne bolo v pyzame lepsie: ale pred vizitou po sprche som si radsej dala nocnu koselu 🙂

enanena
15. jún 2012

ja som mala zatial iba cisarsky ale pre mna bola pohodlnejsia kosela ...hlavne ked som sa mala co i len trosku zohnut tak to bolo priserne a kedze som rodila ked boli najvacsie mrazy a bolo dost zima na navstevach tak bolo pre mna utrpenie si co i len ponozky obut a aj ked som isla do sprchy to bolo omnoho lepsie...hned som bola vyzlecena a potom sup naspat do kosele a to som chodila niekedy aj 10x za den sa umyt 😉 a aj tym ze som mala ranu na bruchu tam mi to bolo lepsie...nic ma netlacilo a pekne sa to hojilo...ale kazdemu tak ako mu vyhovuje 😉

quatra29
21. jan 2014

do porodnice jedine kosielky a samozrejme kojenecke...teraz su rozne typy..na gombiky, na prevazovanie alebo otvaracie...super vyber maju v Ba na Vajnorskej ul... http://www.bikinistore.sk/

marcah
21. jan 2014

tak ja som bola nakoniec rada ze som mala so sebou zbalene leginy (tehu leginy, ale mysim ze aj obycajne su v poho ak nemas cisarsky) a tricko na kojenie. Akonahle som sa po porode dostala do sprchy, obliekla som sa do toho a citila som sa tak nejak ludskejsie, Vobec nemam pocit zeby to bolo sado maso, naopak, vyhovovalo mi ze leginy ako keby viac pridrziavali tu vlozku... niekedy som si na noc prezliekla do nocnej kosele, ale nie vzdy (ked mi to maly umoznil 🙂)
Po prvom porode som chodila vkuse v kosielke ale teraz po druhom uz nie a bolo mi to prijemejsie takto nez v tej kosielke.... a poviem ti ze na mojej izbe ani jedna nemala kosielku, vsetky sme boli v tzv domacom pohodlnom obleceni

netswan
21. jan 2014

no asi sa zariad podla seba. Ja som si 2 kosele zbalila a tusim ani nepouzila. Nosila som erarne. A sestranica mi poradila dat pod seba podlozku na prebalovanie a nechat ranu (po normalnom porode) "vetrat". Rodila som v nz, tam navstevy na izbu nepustaju, niekomu sa to zda komunisticke, ale ma to svoj ucel. A jedna baba tam mala pyzamo, sestram sa to nepacilo. A druha vec, ja som si na ranu striekala dermochlorophyl, a vsetko bolo zelene, tada erarne kosele, nie moje

michaelamilan
21. jan 2014

Ja som mala len nočné košielky. Mala som 2 a plne mi postačili......na sále a na prvú vizitu som mala ich a potom som sa šupla do svojho. Mne osobne ich kočele a župany vadili 😅 ....neviem si predstaviť 2dielne pyžamo, ale to je asi vec názoru.
A ako píše @netswan, mala som pod riťulou prebalovacie podložky, košelu vysúkanú hore a prirodzene som ranu vetrala 🙂 ale tým nemyslím, že som sa na izbe nejako vystavovala, prikryla som sa paplonom :D