icon

MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty

trinitka87
23. nov 2010

Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??

dakujem

lenkaleg
3. apr 2014

@bleach ahoj treba zavolat do ambulacnie.....lebo aj ja som pocula ze toho maju vela, ze uz nove pacietky neberie. Ale bola som tam pred mesiacom na kontrole a pytala som sa sestricky, ze ci beru nove pacientky a ze ano stale beru nove pacientky.
Myslim si, ze nic zato nedas, ked tam zavolas.
A pokial viem 3D ultrazvuk zvykne robit aj mimo ordinacnych hodin aj ked tam nema sestru. Da aj fotku myslim pri prvom ultrazvuku a aj CD.....potom si uz musis CD kupit a da ti to dam............myslim, ze sa plati 20 € ale uz si to nepamatam, rodila som unho pred rokom a pol .....

bleach
3. apr 2014

@lenkaleg no super, tak mozno teda zavolam, dakujem pekne 🙂

gattttina
14. apr 2014

Ahojte, ja som rodila u pána doktora Janíčka minulú sobotu. Musím povedať, že som bola nesmierne spokojná. Viem, že ste už trošku odbočili od témy, ale rada by som to tu využila, aby som sa mu poďakovala za všetko, nakoľko som to v piatok nestihla, keďže som Vás nechcela zdržiavať. Pán doktor ste naozaj skvelý lekár, výborný odborník a veľmi príjemný človek, vďaka Vám nespomínam na pôrod, ako na nejakú hroznú udalosť. Práve naopak (aj ked som sa tak tesne po pôrode nevyjadrila 🙂 ) ĎAKUJEM PÁN DOKTOR. Rada by som rodila u Vás aj druhý krát 🙂 Erika B.

siss_sz
21. apr 2014

zeny, neviete ci zajtra ordinuje? dakujem

satanka1
22. apr 2014

@siss_sz ja som tam pred chvíľou volala a nikto mi nezdvíhal.,..ked som tam bola pred týždňom pre papier,tak mal na dverách napísanú dovolenku,ale zabudla som kedy... trubka...potrebujem sa objednať...neviete niekto,kedy má tú dovolenku?

satanka1
22. apr 2014

@siss_sz tak nakoniec zdvihli 🙂

siss_sz
22. apr 2014

@satanka1 uz som sa aj ja dovolala, diky 🙂

ewulenya
8. máj 2014

Janíček je super, rodila som u neho a môžem povedať že je to neskutočný zazitok. Spominam na neho len v tom najlepšom. Dufam že druhé budem rodiť u neho 👌👍😎

tanaja
12. máj 2014

Ahojte,neviete,ci a dokedy ma dr.dovolenku?

katinkal
12. máj 2014

@tanaja Dnes už ordinuje 🙂

tanaja
12. máj 2014

Ale maju odkazovku? urcite su tam a odkedy?diky

devilgirl821
28. máj 2014

Baby prosim Vas nahodou mobilne cislo na pana doktora ? Pevnu linku mam...len mobilne treba...A neviete nahodou ci berie aj male pacientky ? Znamej dcerka (12 rocna) dostala nejaky vonkajsi zapal..A dievca len place a ani chodit nemoze co ju to tak stipe..Neviete poradit pls ? Velka vdaka !!

evulka0401
18. jún 2014

Ahojte neviete mi povedat kolko sa plati za ultrazvuk? lebo len 4 za cele tehotenstvo preplaca poistovna.

nirak28
19. jún 2014

@evulka0401 platí sa 10 eur za každý jeden

smejlicka
25. jún 2014

berie ešte p. doktor nové pacientky?

smejlicka
26. jún 2014

už som objednaná 🙂

ria88
1. júl 2014

Naposledy som bola u pana doktora v septembri. Ake ma teraz ordinacne hodiny, prosim? Vdaka.

sjuzan77
1. júl 2014

@ria88 pondelok a stvrtok 8:30 - 16:30, utorok 16:00 - 18:30. Odporucam zavolat, lebo som si vsimla, ze maju na dverach oznam o dovolenke, ale nezapamatala som si ktory tyzden.

ria88
1. júl 2014

@sjuzan77 chcem sa len objednat, tak nech nevolam zbytocne mimo ordinacnych hodin 🙂 dakujem ti za info 🙂

satanka1
3. júl 2014

boli ste niektorá u MUDr.Janíčka na 3D al.4D?

satanka1
3. júl 2014

@evulka0401 pozerám,že máme ten istý termín chodíme k tomu istému doktorovi 😉 možno sa stretneme ozaj aj v pôrodnici..len rodiť by sme nemuseli naraz 🙂

evulka0401
4. júl 2014

@satanka1 kedy ides na kontrolu?

nikitta77
4. júl 2014

@gattttina ahojky, ja mám termín síce až v septembri, ale už pomaly zvažujem u koho budem rodiť, lebo rútiť sa do BA za každú cenu asi tiež nie je výhra... Myslíš, že by ma pán doktor Janíček zobral na konzulácie? 😕 😕

mon777
7. júl 2014

Baby, berie ešte nové pacientky? Nejako sa mu nikdy neviem dovolať 😀

lenja01
7. júl 2014

Dovolenku ma 11.7-28.7

mon777
7. júl 2014

@lenja01 dobré vedieť. A nevieš, či berie nové pacientky?

lenja01
7. júl 2014

@mon777 to neviem. Skus tam dnes zavolat, do 16tej ordinuje

nirak28
7. júl 2014

Ahojte,
počula som klebetu, že MUDr. Janíček už nebude rodiť v GA nemocnici. Má niekto bližšie info? Neviem, nakoľko je to zaručená správa, ani nechcem šíriť paniku, ale dosť ma to zaujíma a začínam byť nervózna...
Díky za overené info

nikitta77
7. júl 2014

ja som sa bola popýtať ohľadom možnosti pôrodu u pána doktora , avšak sestrička mi povedala, že už neberie tehulky k zazmluvneniu :( smola, takže si môžem pôrod v GA rovno štrtnúť :( 😕 😕 😕

ria88
8. júl 2014

@nikitta77 ahoj a ty si jeho pacientka, ci si ho len k porodu chcela?