MUDr. Frantíšek Janíček z Galanty
Ake mate skusenosti, nazory ?? Ma aj svoju vlastnu ordinaciu alebo chodi len k porodom??
dakujem
Ahojte, ja som rodila u pána doktora Janíčka minulú sobotu. Musím povedať, že som bola nesmierne spokojná. Viem, že ste už trošku odbočili od témy, ale rada by som to tu využila, aby som sa mu poďakovala za všetko, nakoľko som to v piatok nestihla, keďže som Vás nechcela zdržiavať. Pán doktor ste naozaj skvelý lekár, výborný odborník a veľmi príjemný človek, vďaka Vám nespomínam na pôrod, ako na nejakú hroznú udalosť. Práve naopak (aj ked som sa tak tesne po pôrode nevyjadrila 🙂 ) ĎAKUJEM PÁN DOKTOR. Rada by som rodila u Vás aj druhý krát 🙂 Erika B.
Janíček je super, rodila som u neho a môžem povedať že je to neskutočný zazitok. Spominam na neho len v tom najlepšom. Dufam že druhé budem rodiť u neho 👌👍😎
Baby prosim Vas nahodou mobilne cislo na pana doktora ? Pevnu linku mam...len mobilne treba...A neviete nahodou ci berie aj male pacientky ? Znamej dcerka (12 rocna) dostala nejaky vonkajsi zapal..A dievca len place a ani chodit nemoze co ju to tak stipe..Neviete poradit pls ? Velka vdaka !!
Ahojte neviete mi povedat kolko sa plati za ultrazvuk? lebo len 4 za cele tehotenstvo preplaca poistovna.
Naposledy som bola u pana doktora v septembri. Ake ma teraz ordinacne hodiny, prosim? Vdaka.
@evulka0401 pozerám,že máme ten istý termín chodíme k tomu istému doktorovi 😉 možno sa stretneme ozaj aj v pôrodnici..len rodiť by sme nemuseli naraz 🙂
Ahojte,
počula som klebetu, že MUDr. Janíček už nebude rodiť v GA nemocnici. Má niekto bližšie info? Neviem, nakoľko je to zaručená správa, ani nechcem šíriť paniku, ale dosť ma to zaujíma a začínam byť nervózna...
Díky za overené info
ja som sa bola popýtať ohľadom možnosti pôrodu u pána doktora , avšak sestrička mi povedala, že už neberie tehulky k zazmluvneniu :( smola, takže si môžem pôrod v GA rovno štrtnúť :( 😕 😕 😕

@bleach ahoj treba zavolat do ambulacnie.....lebo aj ja som pocula ze toho maju vela, ze uz nove pacietky neberie. Ale bola som tam pred mesiacom na kontrole a pytala som sa sestricky, ze ci beru nove pacientky a ze ano stale beru nove pacientky.
Myslim si, ze nic zato nedas, ked tam zavolas.
A pokial viem 3D ultrazvuk zvykne robit aj mimo ordinacnych hodin aj ked tam nema sestru. Da aj fotku myslim pri prvom ultrazvuku a aj CD.....potom si uz musis CD kupit a da ti to dam............myslim, ze sa plati 20 € ale uz si to nepamatam, rodila som unho pred rokom a pol .....