Pôrod na Antolskej alebo v Ružinove ?

miskamia1
23. júl 2019

Ahojte dievčatá, mamičky.
Píšem Vám aby ste mi pomohli rozhodnúť vo výbere pôrodnice. Som 26+4 týždeň, termin mam 24.10
Ale mam nízko položenú placentu, tak je dosť možné, že pôjdem skôr...
chcem sa Vás preto opýtať, na vaše skúsenosti a rady, za posledné obdobie ako to v týchto pôrodniciach funguje. Najmä ma zaujímajú doktori, personál a priestory, izby... stále neviem či vymýšľať s nadštandardom alebo sa to dá zvládnuť normálne. Je to moje prvé bábätko, takže skúsenosti nemám žiadne, preto si rada vypočujem aj ako to chodi po pôrode, či môže manzel byt so mnou a dcérkou, kedy ho pošlú preč, ako si tam návštevné hodiny a ako zvyšok rodiny uvidí bábätko, asi cez sklo, však?
Ďakujem Vám veľmi pekne za prečítanie tohto dlhého príspevku a ešte viac ďakujem za rady 🙂
Pekný deň prajem.

siss25
23. júl 2019

Za mňa Antolska

siss25
23. júl 2019

@siss25 mala som nadštandard izbu lebo som chcela aby mohol frajer chodiť na izbu...izba super čista,kúpeľňa tiež super...personál bol pohode..
Keď bude ďalšie bábo zas tam pôjdem.

biela_sova
23. júl 2019

@miskamia1 Ahoj, vrelo odporucm Antolsku. Pisala som aj recenziu na tuto porodnicu do skupiny tu na Modrom Konikovi "Porodnica Antolska". Prihlas sa do nej a mozes citat, je tam vsetko, cez hashtagy (# ) si vyfiltrujes, co Ta zaujima. Ja som zvazovala Kocha a Antolsku, moj gyn mi poradil Antolsku, ze tam denne vykonaju mnoho porodov, maju skusenost, pekne siju atd atd. Sestry na sestonedeli su prijemne, je tam jedna vyborna laktacna poradkyna, ktorej meno si nepamatam, no ona chodi prikladat babatka maminam, kazdej super poradila. Treba sa vela pytat, radi vsetky otazky zodpovedaju. Radim si ich pusat na papier a na vizite ich bombardovat otazkami 🙂

biela_sova
23. júl 2019

@miskamia1 Aha a co sa tyka navstev, 15.00-17.00, cez sklo, ak mas nadstandard, tak na izbu. Radim na izbu le tatka, ostatni cez sklo, je tam dovod a to hygiena a prevencia proti sireniu infekcnych ochoreni. Niekto moze byt latentnym nositelom a nemusi unho choroba prepuknut, tie babatocka su velmi krehke ;)

miskamia1
autor
23. júl 2019

@siss25 mozem sa opýtať, kedy treba riešiť nadštandard? A koľko to stalo? Ďakujem krásne 🙂

miskamia1
autor
23. júl 2019

@biela_sova ďakujem veľmi pekne dievčatá, pomohli ste mi vybrať 🙂

miskamia1
autor
23. júl 2019

Len som čítala tu na modrom konikovi, že izby nadštandard sú plne a je na nich plnka tak že sa mi vôbec nemusia ujsť :/ tak toho sa bojím celkom, preto sa pýtam že kedy to treba začať riešiť.

ktochytavzite
23. júl 2019

@miskamia1 antolska ak hrozi predcasny porod

13riska13
23. júl 2019

Za mňa Antolská aj keď som sa na nadštandard nedostala vôbec mi to nevadilo dalo sa v pohode prežiť 🙂

siss25
23. júl 2019

@miskamia1 tak ja som ležala mesiac na rizikovom povedali mi ze za dva mám sekciu tak hneď som si vybavila izbu nadštandard...
Treba tam zavolať a opýtať sa či je voľná na ten vás dátum 🙂 ja som rodila minulý rok a platilo sa 20e na noc

biela_sova
24. júl 2019

@miskamia1 Ahoj, skus tam zavolat aj hned, na oddelenie sestonedelia, a povedat svoj zaujem o nadstandard,oni si Ta zapisu. Mne sa podarilo byt na druhu polovicu pobytu na nadstandarde,lebo odisla jedna baba. Bolo mi dobre tam aj tam. Ostali sme s babami spolubyvajucimi kamosky z oboch izieb. Boli sme po dve na oboch. To wc a sprcha, ktore su spolocne, az tak nevnimas, su ciste. Kazda sa sustredi na babatko, uvidis, v porodnici je taky paralelny svet. Myslim taky plny spolupatricnosti,baby si pomahaju, tesia sa z babatiek...

hanulienka99
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre