Pôrodnica Antolská - skúsenosti

gabrielarakotova
5. júl 2017

Zdravím 🙂 chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti s pôrodnicou Antolskou?

emi16
5. júl 2017

Porod v pohode ako komunikacia s lekarom a sestrickami a epiduralkou.
Hygiena zlaaaa- sok
Pripravka klystir, po podani ani neumyla sestra lehatko len ho pretrela papierom, zachod neviem ci umyvaju a ta sprcha des.
Biolog. odpad upratovacka vyberala rukou z kosa namiesto menenia cel.sackov
Izby po porode ako tak udrziavane
Ja som bola s dalsimi dvoma na izbe
Nebola sanca na VIP izbu
Budili ma dalsie 2deti
A vec kt.mi vadila zobrali mi dieta na vysetrenie kim som bola na WC a nik mi ani len nezahucal kam a preco mi ho beru
A ked mi dieta vratili ani bú ci je ok, ci su tam niake nedostatky
Az ked som davala do laty sestricku z detskeho som sa dozvedela, ze na jedno usko nepocuje
Do mesiaca sa to upravilo asi plodova voda
Sestricky zo zenskeho ako ktora
Ale v podstate sa s nimi dalo
Strava mnohokrat nevhodna pre dojciacu zenu

zuzka38
5. júl 2017

@gabrielarakotova je tu skupina porodnica antolska, pridaj sa tam a pozri skusenosti

zuzka38
5. júl 2017
gabrielarakotova
autor
5. júl 2017

Ďakujem nepotešili ste ma že budem rodiť na Antolskej, a ak sa smiem spýtať kedy ste rodila?

anabeth
5. júl 2017

mamičky z antolskej mi chodia veľmi zle pripravené ohľadom dojčenia, s Kramarmi sa to neda porovnať
naštuduj si to dopredu

olylili
5. júl 2017

Tiež rodim o týždeň na antolskej tak som strašne zvedavá

zuzanaete
5. júl 2017

Odporucam vyhnut sa bratislavskym porodniciam. Odporucam Breclav.

majloo
5. júl 2017

@gabrielarakotova ja som bola s hygienou v celku spokojna, zachos a sprchu sme mali urcite cistu, to aj tri krat za den tam bola upratovacka. Boli sme len dve na izbe, deti placu kazde osve, zobudis sa, to neovplyvnis, strava o nicom, ale je tam chladnicka, mama mi nosila vyvar v miske atd, je tam mikrovlnka. Teraz tam budem opat rodit dufam. Komunikacia s lekarmi a sestrami bola ozaj, co sa neopytas, to nevies..

sofia1
5. júl 2017

@gabrielarakotova no ja idem na kramare,lebo na antolsku a ruzinov v posl.dobe nepocujem nic dobre,tak som tiez zvedava

bratislava2
5. júl 2017

ja plne suhlasim s emi16.vsetko do bodky je svata pravda. Rodila som v roku 2012 na Antolskej, aj to len kvoli hroziacemu predcasnemu porodu, inac som mala ist do Kocha.
Druhe dieta som rodila uz tam.
Na Antolskej sme boli tri na izbe, nehrozil nadstandard i ked som ho velmi chcela, ale vtedy tam bola jedna izba iba taka a ta bola iba pre vyvolenych. Spolocne s druhou izbou vyuzivas jedno wc a sprchu, cize nas bolo 6zien po porode,takze hrozne, to mi velmi vadilo. Cistota v tomto zariadeni nehrozi, smrad, grc, fujj nikdy viac. My sme mali novorodenecku zltacku, cize boli sme tam 8 dni, medzitym sa na nasej izbe vystriedalo 5 mamiciek. Kazda to znasala po porode svojsky, takze o zabavu bolo postarane, o spanku ani nehovorim. Vizity boli tiez zaujimave,nikdy viac uz. Ale co sa tyka lekarov, tak ti su tam vyborni, fakt odbornici na vysokej urovni. Jedina pozitivna vec z celeho pobytu bola, ze mi vratili vsetky peniaze do bodky, co som mala zazmluvneneho lekara, za epiduralku,nadstandardny box a i. Nakolko som mala mega rychly porod, prijali ma 18:30 a 19:10 bol maly na svete 🙂
Ked chces vediet aj ine negativne detaily,viac v inboxe.

misinka0611
5. júl 2017

Počula som ze tam komunikácia je na slabej úrovni :/

marcelatje
5. júl 2017

@gabrielarakotova no 5* hotel to nie je, ale nestazujem sa. Prvy krat som vsetko znasala zle, skoro cely cas som tam prerevala. Druhy krat uplna paradicka 👍
Vtipne bolo, ked mi po jednom vysetreni vratili cudzie dieta 😳😂😂😂😂
Nic od toho necakaj, co sa dojcenia tyka su lepsie Kramare, tam sa ale zasa o kupelnu delis s celou chodbou. Zameraj sa na to aby si bola v pohode a zvysne otravne neprijemnosti tam tych par dni prezijes.

zlaticko118
5. júl 2017

@sofia1 na kramaroch som rodila pred rokom, na vzdycharni sme boli 3, zachod na vzdycharni nic moc, nieco tam strasne smrdelo, tam kde bola sprcha to bolo uz lepsie. Pri porode som mala dr tokolyovu ci ako sa volala, razantna ale dobra, druha co ma zasivala uz nebola bohvie co. Hlavna lekarka co tam chodi len pozerat taka stara blondata krpata, no radsej sa jej vyhnut. Inak spokojnost. Izba lacnejsi nadstandard takze 2na izbe ale 4na jednu kupelnu to bolo v pohode, doktorki a sestricki z novorodeneckeho uplne super, ochotne poradit, pomoct, deti vysetrovali na izbe. Mala mala zltacku a vzdy mi oznamili kedy ju odnesu a kedy prinesu a kedy ju mam prist nakrmit. Co sa jedna porodu ale asi fakt zalezi aku smenu clovek vychyta, ked som bola na prime bol tam lekar a ten sa tvaril nech to ma rýchlo za sebou ze chce ist spat. Inak za mna spokojnost, v januari pojdem zase tam.

emi16
5. júl 2017

Da sa to prezit, ako pise marcelatje. Zalezi aj koho mas na izbe
Ja som rodila v 2015 sept.
Prvy porod som mala v Londyne tak som mala obrovsky strach z toho vsetkeho
Ale kocky na izbe boli celkom fajn a rehlili sme sa na sposobe vizit a jedle a na vsetkom
Tom humuse a starostlivosti
Kocku prvorodicku som naucila kojit
Tej decko vrestalo a vrestalo
Ona prikladala a prikladala
Na treti den plakala co mala ozuzlabe bradavky a decko revalo a revalo
Kontrolne prevazenie sestricky urobili na treti den a decko 300 gramov dole
Prve jej supli glukozu
Tak som malej vzala hlavicku a supla ju na cecek s otvorenym zobacikom sa konecne najedla a spala a bola ticho 3 hodiny
Aj kocka mi dakovala
Lebo mala prsia ako skaly tvrde
A krpana do druheho dna pribrala 150 gramov a mohli ist domov
Takze sa pytaj druho a viac rodiciek
Tie ti pomozu viac

sofia1
5. júl 2017

@zlaticko118 jaaj no moc dobre sa mi to necita,ale vsade je nieco😢

mrkvicka060
5. júl 2017

Ja som tam rodila v okt 2015. Porod v pohode, izby - no necakala som nejaky hotel, viem ako to je v nemocniciach, takze tiez relativne ok. Ked neocakavas minimalne 4*hotel a ze sa tam z teba vsetci pos*ru len prwto

mrkvicka060
5. júl 2017

...len preto, ze si prave porodila tak to bude ok. Som toho nazoru, ze treba mat stastie a dobru zhodu okolnosti. Ja som mala. Jasne, ze si viem predstavit lepsie, ale nestazujem si. Teraz ked mam maleho syna a antolsku pri dome, budem tam rodit zas, nebudem cestovat kadetade. A samozrejme ze sa toho obavam, nemusim mat take stastie ako naposledy a pokasle sa vsetko od porodu az po odchod domov.. Ale to asi nikdy nevies nikde...

mrkvicka060
5. júl 2017

A este k doktorom, podla mna velka vacsina dobri odbornici. Mozno svojski, ale dobri... aj ked sa ti nepostrka do zadku, nebude mozno taky mily ako by si si predstavovala, ale odbornost tam urcite je.

bea_ba
5. júl 2017

Ja som tam rodila v novembri 2016 a bola som velmi spokojna. Nemyl si to s hotelom, ides do nemocnice a tych par dni zvladnes. Vsetci vieme, ze vybavenie nasich nemocnic nie je nic moc. Ale ja nemozem povedat jedine krive slovo na Antolsku. Upratovali stale, lekari aj sestry nas informovali, vsetok personal bol velmi ochotny a ustretovy, bola som velmi milo prekvapena. Mala som problem s kojenim, pomahala mi aj sestricka, aj lekarka, a pravidelne sa chodili pytat, ako to ide. Kupelna len pre dve izby bola na nezaplatenie. Moja sestra rodila na Kramaroch, jedna kupelna na celu chodbu, tiez nevedela rozbehat kojenie a ze tam po nej len hucali, aka je neschopna. Mala stale hladna, plakala, tak po nej hucali, ze ako je mozne, ze si nevie utisit dieta. Takyto pristup som na Antolskej nezazila.

mirro
5. júl 2017

Druhé dieťa som rodila tam a všetko bolo v najlepšom poriadku, lekári,sestričky,čistota,prístup-bola som tam človekom,nie kusom. Na izbe sme boli 2,keď zaplakalo dieťa,tak sestrička vo dverách,či treba s niečím pomôcť. Za mňa veľká spokojnosť.

piskworka
21. sep 2019

Ahojte, chcem sa spytat ako je to s PEDA? V niektorych nemocniciach vraj cez vikend nie je anesteziolog, tak ju proste nepodaju. Dakujem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre