icon

Pôrodnica v Krompachoch

honeyxy
7. feb 2012

Mamulky, ake mate skusenosti s porodnicou v Krompachoch tie ktore ste tam nedavno, hmmm?

tomasko1997
27. apr 2014

@anicka.be ved to ze za par uz ma chyta panika.Uz by som to mala rada za sebou.Len neviem,ako sa tam rodi

anicka.be
27. apr 2014

@tomasko1997 neviem, co presne mas na mysli, ze ako sa tam rodi, ale normalne na porodnom stole 😀 Mozes ist do sprchy, skakat na fit lopte... Ja som prisla na prijem o 03:00 a mala sa narodila o 06:00. Pocas tej doby som bola v sprche a potom uz len na stole.

lenkadlo
27. apr 2014

@tomasko1997 Bude nova primarka takze OK 🙂

tomasko1997
27. apr 2014

@lenkadlo a ze teraz je tam nejaky oross ci tak nejak ze je dobry nejaky z Ke

tomasko1997
27. apr 2014

@anicka.be Myslela som ci sa staraju ci ta nechaju napospas🙂

anicka.be
27. apr 2014

@tomasko1997 o mna sa super starali 🙂

tomasko1997
27. apr 2014

@anicka.be Ja som predtym rodila v Poprade a super.Na Krompachy niekto nadava niekto nie tak mam chaos

anicka.be
27. apr 2014

@tomasko1997 ved toto, ze kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy sme iny, je to aj o pristupe z rodickinej strany, ked ona sprosto, tak aj druha strana. Ale ja si fakt iba pochvalujem. Spoznala som tam kopec ludi. Uvidis, bude dobre! .-)

tomasko1997
18. máj 2014

Dnes som porodila svojho sladkeho synceka.Rozhodovala som sa bud Kosice alebo Krompachy.Rozhodla som sa pre Krompachy a dobre som spravila.Perfektna starostlivost lekarov sestriciek uoratovaciek sanitarok aj sestriciek na novorodeneckom.Starali sa o mna perfeknte a je tu pani primarka Lukacova a verim tomu ze je porodnictvo v najlepsich rukach.Dakujem celej.porodnici ako sa o mna starali aj novorodeneckemu ako nam pomahali.

lufa11
19. máj 2014

@tomasko1997 ahojky, takže si bola spokojná? chcem sa opýtať je tam aj nejaký pán doktor Buffa?

tomasko1997
19. máj 2014

@lufa11 ano je tu pan dr.buffa on je tiez strasne mily a pani primarka suprova aj porodne asistentky.Fakt som rada ze som sa netrepala.do Ke tu v Krompachoch sa velmi dobre staraju o mamicky kazdu chvilu ma.kontrolovali a do poradne v 38 tyzdni som chodila k dr.Tripsanskej a super mila.citliva ja som velmi spokojna🙂

lufa11
19. máj 2014

@tomasko1997 tak ak je to ten pán doktor Buffa, čo bol predtým v Levoči, tak som pri ňom rodila prvého syna a bola som s ním max. spokojná. Prišla som do pôrodnice a kontrakcie ustáli, kľudne ma mohol poslať domov, ale chcel aby som to mala čím skôr za sebou . Pôrod trval dokopy 3 hodinky a snažil sa mi maximálne pomôcť. Momentálne sa rozhodujem medzi SNV a Krompachami, keďže ma to znova čaká v auguste 😉

tomasko1997
19. máj 2014

@lufa11 ano to je on predtym bol v Levoci.Kludne bez strachu sem mozes ist rodit postaraju sa o teba dobre

lufa11
19. máj 2014

a tá pani doktorka Tripšanská nebola tiež predtým v Levoči? takže posledný mesiac si chodila na kontroly tam?

lufa11
19. máj 2014

@tomasko1997 a ešte som sa chcela opýtať, malého máš stále pri sebe? sú tam aj nadštandardné izby? 😉

tomasko1997
20. máj 2014

@lufa11 ahoj nie nemam ho stale pri sebe chcu aby si mamicky oddychli ale nosia ich kazdu chvilu Je tu aj nadstanartna izba za 10 eur na den len bola obsadena a teraz je volna ale uz tam nejdem som sama na izbe odkedy som prisla aj navsteva tu mohla na izbu prist tak som spokojna🙂

tomasko1997
20. máj 2014

@lufa11 asi aj ona bola v levoci ale neviem isto ale je velmi prijemna.Ano posledny mesiac uz sem som chodila do poradne.Raz som cakala dlho asi dalsi raz 2 hodiny a posledny krat bolo zas kopu ludi tak som si zaplatila prednostne vysetrenie a bola som vybavena raz dva🙂

adamevatiaerez
31. máj 2014

ahojte baby aj ja som rodila v krompachoh pri dorktorke tripsanskej a porodna asistentka babikova bolo to super mala vazila 4a pol kila a 55cm bolo tam super nestazukem sa klobuk dole .

maja21041989
1. jún 2014

KOČKY PRIDAJTE SA K NÁM DO SKUPINY PôRODNICA KROMPACHY 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/6508/

antuanet
9. jún 2014

@anicka.be majovka je moj prvy syn🙂 v roku 2010, druhy je november 2013 🙂

any395
25. jún 2014

dr. Tripšanská (robila aj v SNV), Dr. Buffa, - áno pracovali v LE pôrodnici až do jej zrušenia od 7.2011 (bolo nás spolu 17, ktorí sme bli prepustení- lekári a pôrodné asistentky. Dr. Lukáčová prišla do SNV z Krompách a teraz sa tam opäť vrátila za primárku...pôr.asistentka Babiková , taktiež som s ňou pracovala v LE 😉 Dievčatá, tehulky a mamičky, veľmi ma teší, keď čítam, že sa veci posúvajú poztívne k lepšiemu, pomaličky, krôčkami k ústretovosti voči rodičke a dieťaťu - rešpekt k dotepajúcemu pupočníku - transfer pupoč.krvi dieťatku-tak dôležitý, umožnený bonding ihneď po pôrode-to je super 🙂 Je to určite výsledok neustálych požiadaviek len samotných rodičiek-rodičov...lebo bez vánku sa ani lístok na strome nepohne....kontakt skin-to -skin, dotepanie pupočníka, rešpekt k vlastnému tempu pôrodu,- ktorý je jedinečný originálny, možnosť volného pohybu, polohovania, pôrod bez nástrihu, bez medikamentov a umelých hormónov, amniotómie- urýchlovačov, ktoré narúšajú celý fyziologický proces a tehulka je naň krásne dlhodobo nastavená počas celého svojho teh.obdobia, ak neužívala nejaké lieky počas gravidity. Len je smutné, že je možné tieto postupy dosiahnúť napr. až po zazmluvnení lekára a po dohode s ním-prejdenie si vášho pôrodného plánu,postupu pri pôrode-vaše pre a proti. Je zarážajúce, že za tieto požiadavky si treba u nás Zaplatiť, aj osobitne do vrecka lekárom, a pritom sú to všetko normálne štandartné postupy podľa odporúčaní WHO - Svetovej zdravotníckej organizácie- starostlivosť pri normálnom fyziologickom pôrode, čo je v zahraničí roky bežným štandardom, čiže normálnym postupom v starostlivosti o rodičku a dieťa.. K tomu nástrihu-som pôrodná asistentka v samost.praxi s licenciou, venujem sa tehulkám a oteckom aj mimo nemocnice a príprave na pôrod už 10-ty rok.mám svoju www.porodnaasistencia.sk kde uverejnujeme pripravované prednášky, aktivity, prípravy, aj v iných mestách, a taktiež napr. doporučujem prípravu pôr.ciest a hrádze masírovaním a najnovšie (cca 2R) výborne fungujúci balónik na prípravu elasticity, ktorý je taktiež možné , okrem iných potrebných veci si zadovážiť u nás v našich priestoroch, alebo pri osobných konzultáciách - prípravách, teh. poradniach. Ak teda máte záujem o čo najprirodzenejší - zdravý pôrod a prípravu naň, potreby v teh. a k pôrodu, prír.produkty atď .osvedčené,nakuknite na web a taktiež na facebooku - stránka - Pôrodná asistencia 😉

zevdavamama
10. sep 2014

Ahojte dievčatá, ak ste tam rodili, podeľte sa o skúsenosti:
http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...
Každé hodnotenie je teraz zaradené aj do zlosovania o ročnú zásobu plienok. Poteší🙂

jabeluska
9. jan 2015

Ahojte,uz dlhsi cas uvazujem kam pojdem rodit. Vyberam si z moznosti SNV a Krompachy. Som prvorodicka v 30tt. Viete mi poradit na zaklade coho sa rozhodnut? Vopred vam dakujem

malicka69
11. jan 2015

ahojte ja budem rodit v Kr . je tam nova primarka ktora je uplne super

any395
12. jan 2015

Srdečne vás pozývame na skupinové prednáškové stretnutie do Spišskej Novej Vsi 24.1.15, venované priebehu celého pôrodu-medikalizovaný&prirodzený. Oslovujeme a radi privítame tehuľky, vhodné aj pre oteckov a všetkých, ktorých sa téma dotýka a zaujíma. http://www.porodnaasistencia.sk/index.php?a=akt...
Taktiež poskytujeme poradenstvo v období tehotenstva a predpôrodnú PFP prípravu-cvičenie a teoretická časť, ktorú vedie pôrodná asistentka s licenciou. info nájdete na www.porodnaasistencia.sk 🙂

any395
12. jan 2015

Srdečne vás pozývame na skupinové stretnutie do Spišskej Novej Vsi 24.1., venované priebehu celého pôrodu-medikalizovaný&prirodzený. Oslovujeme a radi privítame tehuľky, vhodné aj pre oteckov, pripravujúcich sa k pôrodu a všetkých, ktorých sa téma dotýka a zaujíma.
Taktiež poskytujeme individ.poradenstvo v období tehotenstva a pravidelnú predpôrodnú PFP prípravu - cvičenie a teoretická časť, ktorú vedie pôrodná asistentka s licenciou. Info nájdete na www.porodnaasistencia.sk
Sme aj na facebooku: https://www.facebook.com/pages/Pôrodná-asistenc...

mmaarriiaa
29. apr 2015

tak ja som mala v krompachoch sekciu. mala som ju na odporucanie mojej lekarky kvoli uzkej panve ale povedala, ze konecne slovo budu mat az v pôrodnici. Tam ma zmerali 2x a zapisali do poradovnika na sekciu. Ked prisiel den D, pocas pripravy na zakrok sa isty pan doktor B zacal rozculovat, ze co je za to dovod, uzka panva, ze zeny maju ordit prirodzene. Aby ma znervoznil a vystrasil tak prisiel pre istotu 3x na salu kde ma pripravovali, 3x to zopakolval s rozculenym hlasom a cakal asi ze budem reagovat ale povedala som si, mam 2 usi :D :D Potom uz ostavalo dat mi len spinalku, netrafili sa mi na 1x, az na 3. A po sekcii som bola na JISke a na druhy den uz na platenej nadstandardnej izbe, kde som mala asi 3 cm hruby vankus, kedze sestricka poznala partnera tak mi na poziadanie priniesla normalny hruby vankus a este bonus perlicka - na tejto nadstandardnej mnou platenej izbe som mala polohovatelnu postel ktora sa vsak nedala polohovat lebo bola pokazena :D :D Pristup sestier a doktorov bol v poho, aj pri kojeni nam pomohli aby sa maly pricucol, na vsetko na com sa pytala mi bolo odpovedane...ale obcas mam pocit ze len preto, lebo ma tam drviva vacsina personalu poznala. Nuz neviem ci pojdem aj druhykrat sem...

majkamimi
22. máj 2017

Ahojte mamičky ☺ v sobotu sa nám narodila krásna princezná 😍 rodila som v najlepšej nemocnici... personál TOP Dr. BUFFA perfektný a pôrodná asistentka Majka Tomašová a ostatné 👍👏 nemôžeme si sťažovať....a ak uvažujete o tom, či manžel áno alebo nie...určite áno ...keď už nie na samotný pôrod, že to nedá...ale pred a po je veľká opora...náš ocko stále chcel mne to bolo jedno...ale dali sme to všetci traja 😍 Takže Kromachy odporúčam.... Hlavne je to tu také rodinné 👪

wlay
19. okt 2017

Moja skúsenosť s pôrodnicou v Krompachoch bola veľmi pozitívna. Rodila som koncom septembra akútnu sekciou v 36 tt. Keďže moja situácia bola taká, že som o pôrode nestihla vopred informovať ani manžela, nie to zvyšok rodiny, veľmi oceňujem celkový empatický prístup personálu, ktorý mi pomohol celú situáciu psychicky lepšie zvládnuť. Ľudský povedané, keď som sa bála, ako to celé dopadne a nikto z blízkych pri mne nemohol byť, za ruku ma pred aj po sekcii držala a upokojovala p. primárka, kt. Mi tak dala pocit, že urobia všetko preto, aby to dobre dopadlo. Veľmi si takýto prístup človeka k človeku vážim a absolútne neľutujem, že som si vybrala túto pôrodnicu, i keď nebola najbližšie k mestu, kde bývame. Celkový pristup personálu, od lekárov, sestier až po sanitarky bol neuveriteľne pozitívny a na oddelení panovala dobrá atmosféra. Keď som mala sto otázok, dostala som sto odpovedí bez hundrania ci nezáujmu, čo si veľmi vážim. Za mňa osobne, po mojich čerstvých skúsenostiach patrí vsetkym zamestnancom pôrodnice v Krompachoch veľká vďaka.🙂

vikivi
12. sep 2018

@honeyxy ahoj za mňa pôrodnica v krompachoch super..rodila som v apríli ...lekári sú skvelí ja som konkrétne chodila k pani primarke Lukačovej skvelá osoba a veľká profesionálka ....keďže som mala počas tehotenstva veľký zápal močových ciest musela som tam ležať v 4 mesiaci, potom zas v 8 mesiaci lebo som sa skôr otvárala a nakoniec pôrod v 40tt presne v termíne ☺..sestričky veľmi ochotne, milé vždy usmiate ...pôrod krásny ...pomáhala mi pôrodná asistentka Darinka ktorá robí aj kurzy na hypnoporod...môžem len odporučiť veľmi pomozu...Je to zlatučká osoba s veľkým srdcom pred pôrodom mi robila masáže mali sme pustenú krásnu hudbu na uvoľnenie....pôrod bol trošku dlhší ale krasny.Po pôrode mi malíčku dali hneď ku mne čo je najúžasnejší pocit v živote 💗 potom mi ju vzali odvážiť a trošku poutierať a znova ju hneď priniesli.Pri pôrode bol aj môj muž čo bola veľká opora....odo mna patrí celému kolektívu v nemocnici v Krompachoch jedno veľké Ďakujem...ak budeme mať ešte bejby urcite idem tam 💗