icon

Skúsenosti s pôrodnicou v Nových Zámkoch?

psyxooo
19. máj 2007

Nenasla som tu este totiz ziaden prispevok o tejto porodnici. Som z Nitry, ale kamosky ma odhovaraju od tunajsej porodnice, netecie zevraj tepla voda, a sestonedelie je v katastrofalnom stave, tak rozmyslam nad NZ.
Mate nejake skusenosti?

lulu_lu
2. jan 2014

@zuzin78 ahoj to vazne a preco nedaju tuto injekciu? a cos a tyka cisaraku? ten nerobia ak rodicka chce, ma mensi problem zdravotny ale iny odbortnik jej povedal ze to odrodi aj prirodzene
@janesa1984

lulu_lu
2. jan 2014

@1katkas ahoj prosim ta to je aka tehotenska lyzicka??

1katkas
2. jan 2014

@lulu_lu ta ciarka tam nemala byt, myslela som tehotensku knizku..az teraz som si vsimla, ze v mojom poslednom prispevku som tam dala ciarku kde som ju dat nemala

lulu_lu
2. jan 2014

@1katkas mohlo mi to aj trcnut , ale vdaka, ja ze nejaka novinka 🙂))

1katkas
2. jan 2014

@lulu_lu dnes uz vselico vymyslia tak ktovie mozno raz aj tehotensku lyzicku 😀

lulu_lu
2. jan 2014

@1katkas 🙂)))))) inak ty si si zajednavala lekara? treba si v zamkoch zajednat?

1katkas
2. jan 2014

@lulu_lu nezajednavala.. tusim sa ani neda zajednat lekar... ale nemozem na nikoho nadavat, nemam zle skusenosti 🙂

lulu_lu
2. jan 2014

@1katkas ved aj ja som pocula len pozitiva a neviem nejak mi siesty zmysle hovori chod rodit do zamkov 🙂 a poznam sestricku kalmanovu zlata zena 🙂

daju babo hned ako ho vyberu na teba? a pri sekcciii nevies ako to je s babom?

botega
2. jan 2014

prosim vas, poznaju, resp. robia v NZ aj s dianatal gelom? rozmyslam, ze si ho kupim, len aby to nebolo zbytocne..

1katkas
5. jan 2014

@lulu_lu ja som prirodzeny nezazila skoda... mala som sekciu s narkozou..o pol2 sa mala narodila, ked som bola uz ako-tak pri zmysloch tak boli 3 hodiny, no hned som zaspala dalej.. o 17:00 som sa zobudila a doniesli mi ukazat malinku.. krasny pocit to bol🙂 viem, ze pri prvej sekcii mi doniesli ukazat syna neskorsie ako teraz..takze asi to zalezi od sestriciek

semela
5. jan 2014

@botega hej, robia aj s tym gelom ked si donesies. Pytala som sa na to mojej Dr. lebo som aj ja nad tym uvazovala. Podla nej to je zbytocne predrazene a v podstate to urychluje len druhu dobu porodnu (co myslim, ze uz je ta lahsia cast), takze som nakoniec od toho upustila.

zuzin78
7. jan 2014

@lulu_lu v NZ nedavaju epi, nemaju tolko anesteziologov , co to davaju :-/ skoda lebo zeny by mohli rodit s mensimi bolestami

zevdavamama
12. jan 2014

Ahojte dievčatá, ak máte skúsenosť s pôrodom v NZ, zahlasujte prosím: http://tehotenstvo.rodinka.sk/sprievodca-porodn...
AKo je to tam s bábätkom po pôrode? Dajú vám ho, či berú preč?

ossr
16. jan 2014

Ahojte aky je pôrodník Uharček pri pôrode ? Zvažujem ho. Dakujem

moncs28
16. jan 2014

@ossr V NZ sa nedá zjednať lekára, bude Ťa rodiť ten kto má akurát službu, čiže službukonajúci lekár.

ossr
16. jan 2014

@moncs28 včera som bola s Uharčekom nie je problém on tam chodí stále rodit, len neviem aky je pri porode hladam dake referencie. Ale chvália si ho.

moncs28
16. jan 2014

Pán doktor Uharček je z NR, počula som o ňom len dobré veci 🙂

moon1979
16. jan 2014

@moncs28
@ossr "oficiálne" legálne sa nedá 🙂

moon1979
16. jan 2014

@zuzin78 že "nemajú tolko aristov" je výhovorka hodná titulu "debilovina na n-tu" ...

moncs28
16. jan 2014

@moon1979 áno officiálne sa nedá tj.podpisuješ zmluvu 🙂

snehulienka99
16. jan 2014

@moon1979 tiež si to myslim, ale prečo nepichaju epidural potom??

moon1979
16. jan 2014

@snehulienka99 pretože nemajú radi pacientky pri vedomí 🙂 lepšie keď nič nevieš 🙂 teda ak sa pýtaš na spinál ... epi je iné

moon1979
16. jan 2014

@snehulienka99 keď sa rodí, vždy musí byť po ruke arista ... predsa ked sa niečo zvrtne a ide akútna sekcia, tiež musí byť prítomný arista na sále ... pichnutie epi je chvílková záležitosť, dopichnutie takisto ...

moncs28
16. jan 2014

@moon1979 áno ked treba robiť sekciu volajú na ARO,nech pošlú aristu

snehulienka99
16. jan 2014

@moon1979 viem, že nerobia epi, spinál hádam robia nie? ako potom robia všetky cisárske, v celkovej anestéze?

moncs28
16. jan 2014

@snehulienka99 áno v celkovej anestéze,spinál nerobia

snehulienka99
16. jan 2014

@moncs28 takže nerobia ani spinál ani epi??

moncs28
16. jan 2014

@snehulienka99 epidurál určite nie a spinál no nie som si istá ale asi nerobia

moon1979
16. jan 2014

@snehulienka99 ano v celkovej ... 😝 😝 😝
spinál len vo výnimočných prípadoch ... choré fakt ....
zažila som oba spôsoby (prvý pôrod NZ, druhý BA) a môžem povedať, že druhá sekcia úplne iný level aj zotavenie, všetko ... samozrejme druhýkrát som mala spinál, čo je v dnešnej dobe už takmer všade štandard ...

snehulienka99
16. jan 2014

@moncs28 tak toto ma teraz uplne dorazilo... 😒 , o epi som vedela, ale som ani len netušila, že všetky ženy čo rodia cisárskym-a to ich je dosť v tejto úžasnej nemocnici dávajú do celkovej anestézy.... hrôza!!!