icon

Oprava auta v poľskom servise: Aké sú ceny?

Včera o 19:12

Dobrý deň dával niekto opravovať auto do poľského servisu? Sú ceny rovnaké ako u nás? Ďakujem

anonym_d77fa1
Včera o 20:07

@anonym_autor Nie, sú iné. Sú v poľských zloty.

anonym_911929
Včera o 20:35

Raz som dávala robiť mechatroniku na 6r mercedese ml kdesi v nowom targu, poradili mi to kamaráti z Popradu, ze ten chlapík to robí dobre a lacnejšie ako u nás. Na SK vtedy (asi 2011/12 pytali okolo 2000€) tam to spravili o polovicu lacnejšie - sumu si už si presne nepamätám. Viem že to dlho dlho išlo potom som auto predala. Teraz neviem ako to je ale poznám veľa ľudí čo dávajú opravovať väčšie zavady do Poľska.

martinmmartin
Včera o 23:37

200Eur za predne sklo Golf7

bavlnka92
Dnes o 03:28

záleží čo konkrétne. my sme dali alternátor za 150 cca lebo odišiel presne na poľských hraniciach cestou na výlet 🙈

anonym_6447f4
Dnes o 08:45
@bavlnka92

záleží čo konkrétne. my sme dali alternátor za 150 cca lebo odišiel presne na poľských hraniciach cestou na výlet 🙈

No, na poliakov pozor. Oni su smelinari. robia vela repasov, preto su lacnejsi. Aby ste nedopadli ako @bavlnka92

autor
Dnes o 10:44

Ďakujem ♥️

bavlnka92
Dnes o 15:21
@anonym_6447f4

No, na poliakov pozor. Oni su smelinari. robia vela repasov, preto su lacnejsi. Aby ste nedopadli ako @bavlnka92

@anonym_6447f4 asi sme sa nepochopili. pôvodný čo bol v aute od výroby nám odišiel cestou do na výlet do Poľska. tam nám vymenili a úplne v pohode.