icon

Nechcem, aby to skončilo

Včera o 11:21

Názov témy: Je mi smutno, že za chviľu bude po Vianociach ...

Ahojte, svoju prácu mám rada. Robím ju rada, je super platená, mám výborného šéfa a super kolegov. Ale napriek tomu mi je už teraz smutno za Vianocami. Už teraz so smútkom pozerám na kalendár, že 7.1 musím ísť do práce. Milujem ten čas ešte dva dni pred Vianocami, keď už ľudia majú dovolenky, všetko sa ukľudňuje, už vám nezvonia telefóny, nemáte 35 neprečítaných emailov, 25 teamsových správ a meeting na meetingu. Je to pre mńa krásne obdobie. Užívam si, že môžem odložiť mobil a nemusím na neho ani pozrieť. Že si robím cez deň čo chcem, cvičím, spím, varím, pečiem, idem von, alebo len tak ležím pri filme a stromčeku s kakaom v ruke. Nechcem, aby to skončilo :/

Strana
z3
anonym_6e654b
Včera o 20:59

Prepáč, vo mne tvoj príspevok evokuje buď nedozretú, alebo rozmaznanú osobnosť.

ria_sprout
Včera o 21:01
@anonym_autor

@ria_sprout to dopredu nevedela, ze starostlivost o rodinu a deti bude narocna, casovo, psychicky, fyzicky? Je to nova vec?

@anonym_autor asi nevieš moc čítať s porozumením, že 😏 mimochodom, tebe som to napísala, tak si to na seba nevzťahuj, tebe som venovala úplne iný príspevok.

Okrem toho, ty si snáď nevedela ako budeš trpieť keď tebe slobodnej bezdetnej skonči trojtýždňova dovolenka, keď tak hrozne trpis 😜

oskvarka
Včera o 21:07
@anonym_autor

@anonym_66bc20 presne tak, to že nemám deti, predsa neznamená, že si nemôžem užívať Vianoce a mať rada sviatočné obdobie: Ak je pre niekoho rodina a deti záťažou a berie to takto, tak si ju nemal zakladať a rodiť deti.

@anonym_autor na jednej strane chápem tvoj názor na druhej strane fakt nemôžeš za to ale človek čo nemá deti si fakt nevie predstaviť že napriek tomu že je to fakt krásne je to aj naozaj dosť náročné...aj ak máš zdravé deti...

xckaretxxx
Včera o 21:10

@anonym_autor ja nastupujem už v pondelok a pracovala som aj 23.12. A ty plačeš, že nastupujes 7.1? Sorry, ale neviem co mam napisat....

oskvarka
Včera o 21:11
@anonym_autor

@xenia65 a predstav si, že ja som takúto prácu mala. Mala som služby hocikedy, aj na štedrý deň, aj počas sviatkov, aj na silvestra, aj na nový rok.

@anonym_autor ale to je predsa super o to viac si teraz to obdobie užívaš lebo vieš si vážiť hodnotí toho čo máš ... Do 7.1. je ešte ďaleko uzijes zrelaxujes a môžeš zase do práce... Podľa mňa ešte krátko oddychujes to sa aj o dovolenkách vraví že má byť dostatočne dlhá na to aby si zabudla na pracovný stereotyp...ja som už aj zabudla a to pôjdem do práce už 30. Na dva dni určite ... Ale už teraz chodím spat neskoro a užívam si domácu pohodu s deckami a vstávam neskoro...len sa trochu desim toho ako budem vstávať o 5 do práce 😂

123369
Včera o 21:56

@anonym_autor no ja neviem, ale podľa tvojho príspevku mi nepríde , že si so svojou prácou až tak spokojná,ako si písala na začiatku 😬

Strana
z3