Oklamala som svojho muža
Prosím o názor.
@moonlight1210 on sa musí rozmyslieť či so mnou naďalej chce byť po tom všetkom, povedal
@anonym_autor ale ty tiez si to musis premysliet.
A teraz daj tomu pauzu. Ziadna kasa sa neje taka horuca, ako sa navari.
Ak chce i tak ist, tak uz chcel davno pred tymto. Rozhodne o tom uvazoval. To si bud ista, ze to uz davno riesil v hlave, len hladal spravny moment. Ale prislo by to i tak. Je jedno, co by si urobila/neurobila. Dovod by sa nakoniec nasiel.
Take rozhodnutia "tu a teraz a idem prec" - to pri rozvode nebyva (pokial tam nie je nejaka osoba s psychickymi problemami, take konaju impulzivne).
Ja ti tiež neverím, že si písala príspevok za ňu, že chlap nemá erekciu. Myslím si, že si to písala zo svojej skúsenosti s tvojim kolegom. Ved toto by sa normálny človek nepýtal na MK za niekoho iného, ked sa ma to netýka. A ked to našiel tvoj manžel tak, teraz sa takto na MK vyviňuješ a potom manželovi nenápadne podstrčíš svoj mobil aby si prečítal tento tvoj nový príspevok v MK a aby ti na základe tohoto odpustil.
@anonym_8b5b1e písala som to za ňu ona nemá modreho koňa. Vyzerá to všelijako ja to viem. Vôbec. Manželovi nič ukazovať nebudem,nebudem ho dráždiť ešte viac. Podľa teba som hodná ukameňovania, však?
@anonym_8b5b1e písala som to za ňu ona nemá modreho koňa. Vyzerá to všelijako ja to viem. Vôbec. Manželovi nič ukazovať nebudem,nebudem ho dráždiť ešte viac. Podľa teba som hodná ukameňovania, však?
@anonym_autor Určite nie si "hodná ukamenovania" , ty už si sa potrestala až až. Je mi ta v podstate lúto.
Ty si veľa rozumu nepobrala že? Nemala si mu klamať, ísť na diskotéku s kolegom do noci ani riešiť milenca, čo ťa je vôbec do toho? Ak to takto bolo manžela úplne chápem a neviem čo by ma presvedčilo, že ste spolu nič nemali.
Ty si veľa rozumu nepobrala že? Nemala si mu klamať, ísť na diskotéku s kolegom do noci ani riešiť milenca, čo ťa je vôbec do toho? Ak to takto bolo manžela úplne chápem a neviem čo by ma presvedčilo, že ste spolu nič nemali.
@januska12323 tak v prvom rade som tam nebola len sama s kolegom a druhá vec ak by som a ním chcela niečo mať tak sme vôbec nemuseli ísť na disko ale rovno niekam na privát a brala by som antikoncepciu
Vy ste obaja ako nevyzrete deti. Kokos.
Aj ja mam muza introverta a vobec ho nezaujimaju nejake diskoteky. Ale keby som ja chcela ist, som doma uz dlho, so 4 detmi, a nechodim nikde takto po veceroch, ci nociach, nemam s kym a nebavi ma to uz, ale keby ciste nahodou by aom iat chcela, tak muzovi rovno poviem, kam idem, s kym a kedze viem, ze jeho take nebavi, tak by aom rada sla aj sama alebo ak chce, a nebude tam sediet a zazerat, tak nech ide so mnou. A vybavene. Ty si nemas co pytat povolenie. Jak pubertacka a ako keby muz nebol manzel, ale otec.
Vy dvaja ste obaja vadne kusy
Chudata deti
Vy ste obaja ako nevyzrete deti. Kokos.
Aj ja mam muza introverta a vobec ho nezaujimaju nejake diskoteky. Ale keby som ja chcela ist, som doma uz dlho, so 4 detmi, a nechodim nikde takto po veceroch, ci nociach, nemam s kym a nebavi ma to uz, ale keby ciste nahodou by aom iat chcela, tak muzovi rovno poviem, kam idem, s kym a kedze viem, ze jeho take nebavi, tak by aom rada sla aj sama alebo ak chce, a nebude tam sediet a zazerat, tak nech ide so mnou. A vybavene. Ty si nemas co pytat povolenie. Jak pubertacka a ako keby muz nebol manzel, ale otec.
@anonym_e6c279 toto bolo prvý raz čo som niekde išla tak neskoro a vrátila sa neskoro
@huxy nevymyslel. On to spomínal skorej. On ma upozorňoval, že keď žena nemá chuť na sex lebo je unavená, lebo je taká a onaká,tak chlap si vrzne inde hľadá bokom
@anonym_autor no uzasny mate cely vztah 🫣
@tundra povedal že som si to zaslúžila za to čo som urobila a že to bolo ešte pekne od neho
@anonym_autor a on si zasluzi akoze co, ze hlada ine zeny na sex, alebo ze mu vobec pride normalne, ze ked je jeho vlastne zena unavena, chora, tak in si vytriast gule moze inde. Toto Ti nevadi? Hned by som mu daco pekne povedala na to, ze si daco "zasluzim", ze on je chudak, co sa boji o svoj komfort a zenu "nepusti" nikam sa zabavit, oddychnut, vypnut, ale on hlada privaty. Hulvat jeden sprosty. Za gule zavesit do prievanu si zasluzi.
@rachel36a neviem😏 nepustil by ma. Raz mi povedal že na mňa nežiarli ale to bolo už dávno. Počas dvoch reťazových materských som bola len doma nikde som nechodila,venovala som sa rodine. Na káve s kamoškou koľkokrát som bola by som spočítala na prstoch jednej ruky
@anonym_autor no žiaľ je to tvoja chyba...prwco si myslíte zd keď sa vydáte už nemáte právo na svoj život...
A ako nepustil.? si nesvojpravna? Véd poviem muzovi vtedy s vtedy idem tam a tam...vybav si aby si mohol strážiť deti...vzdy lepšie ako ho klamať
Že si nemala klamať už vieš, máš vstupenky na oldies a to je fajn, vidí teda že si chcela len do spoločnosti, nakoľko jeho introverta by si tam nedostala.
Tie jeho sprosté poznámky o priváte sú riadne mimo, nesyp si už popol na hlavu, nemala si v pláne ho isť podviesť ako on teba podviesť rozmýšlaľ, normálne mu povedz, že ti ďaleko viac ublížil.
Chvíľu sa s ním nedoťahuj a nehádaj a potom v kľude by som mu povedala, že ho ľúbiš, že sa mu za to ospravedlňuješ a nech si ide kľudne zistiť že si na oldies bola celú noc.
A že ťa veľmi ranilo, že plánoval isť na privát, že to rovnako musíš prekusnúť ako on tvoje klamstvo a že by ste si mali dať šancu, lebo určite vidíš že zlepšovať je čo a hlavne koli deťom by ste to skúsiť mali.
Vyčítať si máte čo obaja, ale už to nerob, nerieš to, neobraňuj sa, potrebujete vychladnúť, tvár sa, že keď chce rozvod tak OK
@jaskolka nevedela som že niečo hľadal, respektíve že mal ten úmysel ísť sexovať niekde inde, sám mi to prezradil v hneve. Ale že nešiel. A to bolo skôr ako som spravila toto ja, lenže s tým rozdielom že som nešla von s niekým niečo mať. Ani ma to nenapadlo.
Ale áno posrala som to na celej čiare. Teraz budú deti z rozvedenej rodiny a najsmutnejšie na tom je že mojou vinou
@anonym_autor být tebou, tak řeším spíše manžela, který tě nechce nikam pouštět, sám se chystal za šlapkama a nadává ti sprostě. to je hlavní problém. a ne to, že jsi šla jednou na tajno na diskotéku. nic tak hrozného jsi neudělala.
porozmýšlej, jestli s takovým člověkem chceš být i nadále. s jiným bys totiž nemusela dělat věci tajně.
@anonym_autor být tebou, tak řeším spíše manžela, který tě nechce nikam pouštět, sám se chystal za šlapkama a nadává ti sprostě. to je hlavní problém. a ne to, že jsi šla jednou na tajno na diskotéku. nic tak hrozného jsi neudělala.
porozmýšlej, jestli s takovým člověkem chceš být i nadále. s jiným bys totiž nemusela dělat věci tajně.
@leopardus tak po tomto by ma ani na kávu už nepustil. Vždy tam môže byť tá pochybnosť aj z jeho aj z mojej strany
Nečítala som všetky komentáre, ale mne sa zdá, že tvojmu manželovi prišlo vhod toto Tvoje zatajenie....on už myslím riešil niečo mimo Vášho vzťahu a teraz to môže celé hodiť na Teba. V každom prípade je to nemilá situácia.
@anonym_autor a preco si mu nemohla povedat normalne, ze nejdes na vecierok? By ta nepustil alebo co?
Nečítala som všetky komentáre, ale mne sa zdá, že tvojmu manželovi prišlo vhod toto Tvoje zatajenie....on už myslím riešil niečo mimo Vášho vzťahu a teraz to môže celé hodiť na Teba. V každom prípade je to nemilá situácia.
@monro podľa čoho usudzuješ
Mne pride, ze mu toto tvoje zakopnutie len prislo vhod, aby on vyzeral ako svaty a ty ako krava. Aj ked v mojich ociach je horsie uvazovat nad zasunom inde pocas manzelstva, ako to, ze partnera oklames, ze nejdes na vecierok, ale na oldies - preco si mu vobec musela klamat? Nepustil by ta?
Mne pride, ze mu toto tvoje zakopnutie len prislo vhod, aby on vyzeral ako svaty a ty ako krava. Aj ked v mojich ociach je horsie uvazovat nad zasunom inde pocas manzelstva, ako to, ze partnera oklames, ze nejdes na vecierok, ale na oldies - preco si mu vobec musela klamat? Nepustil by ta?
@crazy_cat_lady neviem aká by bola reakcia ak by som povedala že to kolega vymyslel že by sme mohli ísť na disko
Určite by sa mu to nepáčilo a určite by nebol za,tak nakoniec by som nešla nikde
Vsak si nesla iba s nim, ale aj s kamoskou.. nemate medzi sebou doveru? Inak by predsa absolutne s tym nemal mat problem
@anonym_46884d lenže ja som tú krízu vyprovokovala
@anonym_autor vážne? A on tým svojim plánom trtkat nejakú sexuálnu pracovníčku nie? Ty zrejme vela znesies! Obe situácie sú len následok nefungujúceho vzťahu predsa… šťastný a spokojný muž nenechá za stretkami, šťastná a spokojná žena nebeha po diskotékach s kolegom. Riešte to, prečo ste sa sem dostali.
Vsak si nesla iba s nim, ale aj s kamoskou.. nemate medzi sebou doveru? Inak by predsa absolutne s tym nemal mat problem
@crazy_cat_lady áno,ale vyzeralo to ako by sme tam išli všetci štyria ako páriky
Ja som nezvykla takto chodiť niekam, možno preto je to také čudné
Je pravda, ze klamat si mu nemusela. Ale hold, stalo sa, ale zase to nie je az taka tragedia si myslim! A ty citis vinu ako keby si ho podviedla s niekym. Nenechaj sa nim vmanipulovat do takeho pocitu viny. Ked chce ist na stetkami, nech sa paci, tam su dvere. Ale nech to neporovnava a nedava na rovnaku uroven s tvojim zaklamanim.
@anonym_autor vážne? A on tým svojim plánom trtkat nejakú sexuálnu pracovníčku nie? Ty zrejme vela znesies! Obe situácie sú len následok nefungujúceho vzťahu predsa… šťastný a spokojný muž nenechá za stretkami, šťastná a spokojná žena nebeha po diskotékach s kolegom. Riešte to, prečo ste sa sem dostali.
@anonym_46884d no tým že on také išiel vyhľadávať,za to predsa môžem ja, povedal to. Ja sa naozaj cítim ako by to všetko bola len moja vina
Stalo sa toto. Oklamala som muža, že idem na vianočný večierok. V tom dátume ako bol večierok tak bola aj oldies párty na inom mieste. Kolega vravel že tam bývali dávno super oldies,tak pôjdeme. Zavolala som kamošku či by išla a že áno.( Ona v tom čase s milencom). (Jej milenec kus starší ona 32 a on 48 )
Môj kolega zhodou okolností 49.
Išli sme. Ešte podotýkam, že som svojho manžela nikdy nepodviedla a s týmto mojim kolegom som nikdy nič nemala a ani mať nechcem. Bohužiaľ spravila som chybu a veľkú, že som svojho muža oklamala že idem na večierok, samozrejme vstupenky mi našiel v maile, takže vedel už dopredu že nejdem na večierok ale na diskotéku.
Ešte podotknem že som mama troch detí ppmerne ešte malých, a teraz som spravila takúto chybu v manželstve že som išla na diskotéku s kolegom ( a s kamoškou a jej milencom)
Druhá vec ktorá sa stala. Kamoška riešila s milencom to, že má 48 rokov a išli spolu niečo mať a on nemal erekciu, rozprávali sme sa o tom a ja som napísala na modrý koník príspevok za ňu, že teda chlap nemá erekciu a či by ste išli do vzťahu s takým chlapom.
Toto je kameň úrazu nakoľko aj to môj manžel našiel v telefóne a celé si to prečítal a teraz si myslí že som príspevok písala pre seba že určite som spala s tým mojim kolegom.
Ja neviem čo už robiť, priznávam a neskutočne ma to mrzí že som na tú diskotéku išla, ja som tam nešla zo zámerom podviesť manžela ani som nemala zámer niečo s kolegom mať a nikdy ani nechcem.
Písali sme si na messengeri,ale buď sme riešili prácu alebo školu alebo o deťoch. Po tom som to samozrejme uťala.
Tieto okolnosti sa stali. Manžel mi za to oprávnene vynadal ale strašne. Povedal že som pi** a ďalšie nadávky.
Za celé naše manželstvo a čo sme spolu ôsmym rokom som ho nikdy nepodviedla. Ak by sme spolu neboli tak nechcem chlapov ani len vidieť nebudem chcieť nikdy nikoho.
Sklamala som sama seba a sklamala som aj muža. Mrzí ma to. Som jeden vadný kus
@anonym_autor obaja ste mimo. Aké ze riadne. Jedna potrebuje diskotéku, druhý zase eskort. Bomba vztah mate 👌
Btw, ja tvrdím stále, ze z tých retszovych materských ženám jednoducho prepína. A ty si toho žiarivým dôkazom...
@anonym_autor obaja ste mimo. Aké ze riadne. Jedna potrebuje diskotéku, druhý zase eskort. Bomba vztah mate 👌
Btw, ja tvrdím stále, ze z tých retszovych materských ženám jednoducho prepína. A ty si toho žiarivým dôkazom...
@lienka.7 prvýkrát som takto išla
@anonym_46884d no tým že on také išiel vyhľadávať,za to predsa môžem ja, povedal to. Ja sa naozaj cítim ako by to všetko bola len moja vina
@anonym_autor Ty si dievča buď jednoduchá alebo tato téma je vymyslená. Neverim že existujú takéto ženy
@anonym_autor ty si nesvojprávna ze. Musis si pýtať povolenie na to ist von. Nepustil by ta na kavu? To akoze kde žiješ v 17. storočí?? On chce trtkat inde a ty ho tu obhajuješ, ze to je tvoja vina lebo on svätý to povedal. Mala by si hned po testoch na pohlavne choroby zájsť aj na psychoterapiu aby si nasla svoju stratenú sebaúctu. Kokos uz vidim co z tych deti vyrastie. Manipulatívny honic a nesvojprávna rohozka.

Ja ti tiež neverím, že si písala príspevok za ňu, že chlap nemá erekciu. Myslím si, že si to písala zo svojej skúsenosti s tvojim kolegom. Ved toto by sa normálny človek nepýtal na MK za niekoho iného, ked sa ma to netýka. A ked to našiel tvoj manžel tak, teraz sa takto na MK vyviňuješ a potom manželovi nenápadne podstrčíš svoj mobil aby si prečítal tento tvoj nový príspevok v MK a aby ti na základe tohoto odpustil.
@anonym_8b5b1e no tak toto je uz ina liga... raz ked ludia chcu podvadzat, robia take politiky, ze my normalni a verni partneria im na to len skaceme, az v takej dimenzii sa nenachadzame... mne normalne rozum stoji nad tvojim prispevkom, mozno si udrela na prave miesto.