icon

Prekonanie depresie a zlepšenie života

kristina9927
17. sep 2025

Dobrý deň. Viem že nie je to najhoršia situácia v akej som sú oveľa horšie... Chcem sa tu rozpisat a ďakujem vopred kto si toto celé prečíta a dá aj radu. Ide o to že v poslednom čase je toho veľmi veľa na mňa ...odsťahovala som sa od rodičov zarábam 600 euro platím.najom 260 mám spolubývajúceho takže preto tak málo... Mám dcérku 3 ročnú.... Nedokážem byť snou.... Áno je to neodpustiteľné ja som matka a nedokážem byť s vlastnou dcérou. Začnite si do mňa.... Ale je tu niečo....psychicky to je elmi veľa na nemám peniaze ledva vyzijem SAMA! Dcérka je s babkou nechce ani mňa ani jej otca. Mám ťažké depresie....a áno rozmýšľam nad tým ako to celé ukončit....myslím tým seba.... Nedokážem žiť nedokážem sa postaviť z postele do práce chodím... Ale neviem... Mal už niekto takéto stavy alebo som najhoršia matka že som moju dcérku nechala u babky na neviem ako dlho.... Dobre som urobila že som ju nechala u babky alebo keby je so mnou no nedokážem sa o ňu starať.
..platim jej všetko máme som dala peniaze...malej kupujem čo sa dá... Platím škôlku sama.

Strana
z2
janinah
17. sep 2025

Liecis sa u psychiatra.?

kristina9927
autor
17. sep 2025
@janinah

Liecis sa u psychiatra.?

@janinah snažím sa im dovolať volala som na 3 miesta keďže kde bývam sú iba 3 psychiatrie... Chcelia dať do Pezinka ale nemôžem musím zarábať doktory hovoria že to by bolo najlepšie ale potom fakt z čoho vyzijem? A áno viem že by som mala.....

kristina9927
autor
17. sep 2025
@janinah

Liecis sa u psychiatra.?

@janinah len aj z tohto mám neskutočne zle pocity.... Že tu nie je so mnou moja dcéra... Ale čo keď jej to je takto lepšie ako vidieť vlastnú matku tak ako som teraz.... Nieje to výhovorka....

denkabemommy
17. sep 2025
@kristina9927

@janinah snažím sa im dovolať volala som na 3 miesta keďže kde bývam sú iba 3 psychiatrie... Chcelia dať do Pezinka ale nemôžem musím zarábať doktory hovoria že to by bolo najlepšie ale potom fakt z čoho vyzijem? A áno viem že by som mala.....

@kristina9927 dáš sa na Pn, pôjdeš tam na liečenie a potom sa vrátiš k rodičom, aby si začala od znovu so svojou dcérou. Ak odmieta teba aj otca, tak ste jej obaja veľmi ublížili (psychicky). Takže žiť máš pre koho, len sa musíš vyliečiť, keby si mala zlomenú nohu, tak nerozmýšľaš nad tým, či ideš do nemocncie. Teraz máš zlomenú dušu, tak tiež nerozmýšľaj. ♥️

kristina9927
autor
17. sep 2025
@denkabemommy

@kristina9927 dáš sa na Pn, pôjdeš tam na liečenie a potom sa vrátiš k rodičom, aby si začala od znovu so svojou dcérou. Ak odmieta teba aj otca, tak ste jej obaja veľmi ublížili (psychicky). Takže žiť máš pre koho, len sa musíš vyliečiť, keby si mala zlomenú nohu, tak nerozmýšľaš nad tým, či ideš do nemocncie. Teraz máš zlomenú dušu, tak tiež nerozmýšľaj. ♥️

@denkabemommy neublížila som jej...nikdy som ju meudrela ani nič podobné... Len dieťa vycíti ak nieco nieje v poriadku....

kristina9927
autor
17. sep 2025
@denkabemommy

@denkabemommy a vlastne na PN sa nemôžem dať čo mi dajú 300 euro...? 600 je málo....

janinah
17. sep 2025
@kristina9927

@kristina9927 mozes zavolat alebo rovno ist na psychiatricke odd.do najblizsej nemocnice a povedat.ze mas myslienky ,ze si chces ublizit,musia ťa vysetrit a dat lieky...toto je uplne prve a najdolezitejsie mat liecbu..
Dceru budes riesit potom ked budes zdravotne a psychicky v poriadku,3 rocne dieta ani samo nevie ako to ma byt,ze by malo vyrastat s rodicmi,bud rada,ze je o neho postaranw a daj sa sama dokopy...nie jw ta sitiacia navzdy,raz to dieťa bude ziť s tebou,ken pre to musis nueco urobit

kristina9927
autor
17. sep 2025
@janinah

@kristina9927 mozes zavolat alebo rovno ist na psychiatricke odd.do najblizsej nemocnice a povedat.ze mas myslienky ,ze si chces ublizit,musia ťa vysetrit a dat lieky...toto je uplne prve a najdolezitejsie mat liecbu..
Dceru budes riesit potom ked budes zdravotne a psychicky v poriadku,3 rocne dieta ani samo nevie ako to ma byt,ze by malo vyrastat s rodicmi,bud rada,ze je o neho postaranw a daj sa sama dokopy...nie jw ta sitiacia navzdy,raz to dieťa bude ziť s tebou,ken pre to musis nueco urobit

@janinah som zlá matka?

janinah
17. sep 2025
@kristina9927

@janinah som zlá matka?

@kristina9927 nie,len nemas podmienky na to.aby si sa momentalne postarala o dieťa

kristina9927
autor
17. sep 2025
@janinah

@kristina9927 nie,len nemas podmienky na to.aby si sa momentalne postarala o dieťa

@janinah ďakujem

klotildabazarik
17. sep 2025
@kristina9927

@denkabemommy a vlastne na PN sa nemôžem dať čo mi dajú 300 euro...? 600 je málo....

@kristina9927
@kristina9927 my ti radime a ty nechces,no a co tak budes dostavat 300eur ale budes sa psychicky liečiť, hned by, som na tvojom mieste sla na hospitalizaciu,

kristina9927
autor
17. sep 2025
@klotildabazarik

@kristina9927
@kristina9927 my ti radime a ty nechces,no a co tak budes dostavat 300eur ale budes sa psychicky liečiť, hned by, som na tvojom mieste sla na hospitalizaciu,

@klotildabazarik ľahké písať keď okrem mojej mamy nie je kto kto by na ňu dával pozor.... A aj to si vypočujem... Zlyhala som ako matka aj ako človek... Viem to a nejdem sa tu ľutovať. Je to proste tak...budem sa snažiť aby to takto nebolo...ale ďakujem každej kto mi tu dal rady naozaj.dakumem zo srdca

derdia
17. sep 2025

@kristina9927 stačí sa dat hospitalizovať napr v nr na psychiatrii.. Nemusíš do prace, budeš na PN. Neboj sa ked ti bude lepšie postavíš sa na vlastné nohy a dcerku získaš spat. Hlavne si neiblizuj ale chod povedať do NR, ze chceš zomrieť.. Ze rozmýšľaš nad samovraždou a príjmu ta, nastavia ta na liečbu a bude. Neboj sa.!!!to je len poškodené vnímanie sveta, preto ti je tak ako je. Musis ty teraz ešte zabojovať a lieky ti pomozu
Uvidíš o 2 tyzdne sa môžeš citit úplne inak!!!

denkabemommy
17. sep 2025
@kristina9927

@denkabemommy neublížila som jej...nikdy som ju meudrela ani nič podobné... Len dieťa vycíti ak nieco nieje v poriadku....

@kristina9927 áno, ublížili psychicky. Budeš mať čo napravovať a dáš výpoveď v byte, a 300€ ti bude stačiť, vrátiš sa po liečbe k rodičom

luccija
17. sep 2025

@kristina9927 a vzťah s rodičmi máš aký?Odsťahovala si sa, aby si si našla prácu?Nie sme stroje, aby sme nerobili chyby každý ich robí.Mama asi súhlasila s tým, že sa o dcéru postará ...ak je dôvod depresie, že si odlúčenia od dcéry tak sa vráť a hľadaj prácu v okolí.Ak sa cítiš zle môžeš ísť na urgentný príjem a hospitalizuju ta nepodcenuj to

kristina9927
autor
17. sep 2025
@luccija

@kristina9927 a vzťah s rodičmi máš aký?Odsťahovala si sa, aby si si našla prácu?Nie sme stroje, aby sme nerobili chyby každý ich robí.Mama asi súhlasila s tým, že sa o dcéru postará ...ak je dôvod depresie, že si odlúčenia od dcéry tak sa vráť a hľadaj prácu v okolí.Ak sa cítiš zle môžeš ísť na urgentný príjem a hospitalizuju ta nepodcenuj to

@luccija prácu mám snažím sa nájsť lepšie platenú.... A vzťah s rodičmi áno som vďačná že sa postará o moju dcéru... Ale aj otec aj mama... Dám príklad dobre ? Bola som tam pozrieť malú..jedli sme polievku otec na toto ' ty zase tu žereš .nemas vlastný byt? ' toto sú moju rodičia.

dadis
17. sep 2025
@kristina9927

@klotildabazarik ľahké písať keď okrem mojej mamy nie je kto kto by na ňu dával pozor.... A aj to si vypočujem... Zlyhala som ako matka aj ako človek... Viem to a nejdem sa tu ľutovať. Je to proste tak...budem sa snažiť aby to takto nebolo...ale ďakujem každej kto mi tu dal rady naozaj.dakumem zo srdca

@kristina9927 Nie si zla mama, vidiet, ze ju lubis, len si spravila chybu, ze si odisla byvat s cudzim muzom, ktory sa nechce starat aj o tvoje dieta. Vrat sa domov, najdi si liecbu, pracu blizko pri rodicoch, jedine, co dcerka potrebuje, si ty. Aby si pri nej bola zdrava. Nemusis byt dokonala, len tu bud pre nu.

kristina9927
autor
17. sep 2025
@dadis

@kristina9927 Nie si zla mama, vidiet, ze ju lubis, len si spravila chybu, ze si odisla byvat s cudzim muzom, ktory sa nechce starat aj o tvoje dieta. Vrat sa domov, najdi si liecbu, pracu blizko pri rodicoch, jedine, co dcerka potrebuje, si ty. Aby si pri nej bola zdrava. Nemusis byt dokonala, len tu bud pre nu.

@dadis k rodičom sa vrátiť nechcem každý jeden krok kritizovaný. Keď som na záchode čo tam robia toľko?! Upracem ona uprace zamna lebo zevjra som špinavá kurva.... A toto celé pred mojou dcérou.

anonym_0132f0
17. sep 2025
@kristina9927

@janinah len aj z tohto mám neskutočne zle pocity.... Že tu nie je so mnou moja dcéra... Ale čo keď jej to je takto lepšie ako vidieť vlastnú matku tak ako som teraz.... Nieje to výhovorka....

@kristina9927 si najdi lepsie platenu robotu ty mas depresie lebo sa lutujes, halo. a naco si si robila dieta, ked zjavne si nie este sama pripravena nazivot? povedz preco? :( sa postav na nohy . mas super ze ti babka praveze pomaha s malou, iny tu moznost nemame. postav sa na nohy a ukaz rodicom ze vies sama za seba bojovat.

anonym_4c4ff1
17. sep 2025

@kristina9927 nie si zla matka. Zalezi Ti na dcere. Len momentalne nie si v poriadku. Skus sa pozbierat.Nikdy nie je neskoro. Ved pozri, pracujes, platis si podnajom. To mnohi nedokazu. Skus dceru navstevovat ako casto len vies. Aby ste sa neodcudzili. Velmi ati drzim palce .

kristina9927
autor
17. sep 2025
@kristina9927

@dadis k rodičom sa vrátiť nechcem každý jeden krok kritizovaný. Keď som na záchode čo tam robia toľko?! Upracem ona uprace zamna lebo zevjra som špinavá kurva.... A toto celé pred mojou dcérou.

@kristina9927 a zabudla som napísať vyhodila má na ulicu s malou malú mi chcel zobrať z ruky.... A vytrhala mi vlasy .... Moja matka... Toto je ona... A celé sídlisko to počulo videli

kristina9927
autor
17. sep 2025
@anonym_4c4ff1

@kristina9927 nie si zla matka. Zalezi Ti na dcere. Len momentalne nie si v poriadku. Skus sa pozbierat.Nikdy nie je neskoro. Ved pozri, pracujes, platis si podnajom. To mnohi nedokazu. Skus dceru navstevovat ako casto len vies. Aby ste sa neodcudzili. Velmi ati drzim palce .

@anonym_4c4ff1 snažím sa...aj keď nie každý deň ale aspoň každý druhý... A ďakujem ❣️

anonym_7b2d43
17. sep 2025

Mali ste také vzťahy aj predtým?otec dieťaťa čo

kristina9927
autor
17. sep 2025
@anonym_7b2d43

@anonym_7b2d43 otec dieťaťa... Už to je snom lepšie... Ale aj on už má inú rodinu o dcéru sa už stará... Ale.... Neviem...

negymama
17. sep 2025

Ale nooo, neopustaj sa.
nie si jedina, ktora to preziva, ci prezivala. bohuzial dusevnu horobu, to je aj depresia, si clovek nevyberie, ani si ju naschval nevyvola.
Moja svagrina vyrastala u babky, jej mamka po narodeni dcery mala dusevne problemy, tak ju dala na vychovu k babke, po rokoch to iste aj s druhym dietatom, jej bratom.
Babka ich vychovavala, a deti chapali, ze mama nemoze sa o nich starat. Neskor mali pekne vztahy, pomahali rodicom , stretavali sa. Mame sa stav zlepsil, a v dospelosti sa starala aspon o deti svojej dcery, cez prazdniny.
su rozne zivotne situacie.
tvoja uloha je nie si robit vycitky , ze si zla matka, tejto cvhili robis pre dceru to najlepsie co vies, zabezpeila si jej opateru, nie je opustene ci tyrane dieta.
sustred sa na svoju liecbu. radsej teraz mat menej penazi, a neskor ked ti bude lepsie, budes zvladat aj pracu, kde zarobis viac nez 600 eur.
drzim palce.

kristina9927
autor
17. sep 2025
@anonym_7b2d43

@anonym_7b2d43 s rodičmi som mala vždy zlý vzťah

anonym_7b2d43
17. sep 2025
@kristina9927

@anonym_7b2d43 otec dieťaťa... Už to je snom lepšie... Ale aj on už má inú rodinu o dcéru sa už stará... Ale.... Neviem...

@kristina9927 aspoň finančné pomáha

anonym_7b2d43
17. sep 2025

No ako sa k tebe chovajú rodičia je dosť zlé a asi aj z toho pramení, že máš depky,ze?

negymama
17. sep 2025

no s takymi rodicmi by som aj ja bola v depke.
chod aj ku psychologicke, najlepsie takej co pracuje s traumami.

luccija
17. sep 2025

A prečo nemôžeš byť v podnájme s dcérou?ten s kým bývaš je nový priateľ?bio otec platí výživné?

Strana
z2