icon

Som vydatá žena a zaľúbila som sa do kolegu

elem23
17. okt 2025

ahojte....idem si sem poradu....alebo sa mozno iba vyrozpravat som dospela vzdelana zena vydata v manzelstve mam deti rodinu...problem je ze sme sa s kolegom (tiež má ženu a dieťa) zalubili jeden do druhého...obaja sme k tomu dospeli keď sme sa v priebehu posledného roka viackrát ocitli sami a mali nekonečné rozhovory, radosti, smiech a zistili sme,že máme na svet podobný pohlad (samozrejme drobnosti sú aj rozdielne)...nikto z nás to nevyhladaval, prišlo to same... obaja sme sa aj o tom otvorené zhovárali že jednoducho nemôžeme rodinám urobiť to,že by sme to vzdali.... žiaľ naozaj sa máme radi po každej stranke... mam ho plnu hlavu a aj on mňa.... pritom si uvedomujeme to racionalne... Keď aj spolu voláme alebo sa rozprávame, hovoríme si čo sme robili,že on si so ženou posedeli pri vinku,pozreli film s ja tak isto jemu tiež poviem ako sme čas trávili..... Keď sme my dvaja kolegovia spolu, čas keď sme spolu neskutočne beží a sa smejeme vždy že keby sa ten čas dal zastaviť. Čudujeme sa obaja že aká je to náhoda že v rovnakom čase sa obaja takto obojstranne do seba zalubime, alebo poblaznime....obaja sme v manželstve s partnermi ktorí boli pre nás prvé vážne vzťahy.... Chcem si skôr tak pokecať s niekým, prosím nesuddte nás....

zuzanita1609
17. okt 2025
@amdornik

@elem23 prepáč, ale aká si stará, taká si sprostá... už súdiac podľa vety: Keď aj spolu voláme alebo sa rozprávame, hovoríme si čo sme robili,že on si so ženou posedeli pri vinku,pozreli film....
chlap, ktorý je zamilovaný, ale naozaj zamilovaný, tak sa od svojej ženy odsúva. nesedí s ňou pri vínku a nepozerá film.
ten tvoj belmondo ťa chce len pretiahnuť a veľmi dobre vie, ako na to. vezmi rozum do hrsti, preruš s ním kontakt (okrem práce) a svoju energiu venuj radšej tomu, že si sadneš večer s mužom, otvoríte vínko a pozriete si film.

a fakt by som tu uvítala chlapa, ktorý by napísal svoj názor. či by sedel s manželkou pri vínku, keby jeho srdce bolestne túžilo po inej žene.

@amdornik okrem toho,že s tvojim názorom súhlasím,ma celkom pobavila "tvoja" profilová foto 😁.

amdornik
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka no vidíš, ako pekne si to pomenovala: "ktorý má bokovku". veď sme sa v podstate zhodli. ten jej kolega si sedí pri vínku s manželkou iba preto, lebo autorku oblbuje, aby ju dostal do postele (bokovka). však píšem o tom istom 😀

amdornik
17. okt 2025
@zuzanita1609

@amdornik okrem toho,že s tvojim názorom súhlasím,ma celkom pobavila "tvoja" profilová foto 😁.

@zuzanita1609 Ďakujem 😀 aspoň takto som štíhla ako ihla 😀
ale inak ma to vystihuje, na MK sa pripájam výhradne cez notebook a sedím pri tom za stolom 😀

petronelag
17. okt 2025

Niektorí z ďalších kolegov sa môže postarať o to, že to oznámia buď manželke kolegu, alebo manželovi autorky a potom to praskne.

ankare
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka cikanie je základná fyziologicka potreba. Zaľúbenie sa je voľba. To ako môžeš tie dve situácie porovnávať?

petrao2
17. okt 2025
@elem23

@malinkajozka veď práve, že uvedomujeme si, že máme obaja manželstva a že je to od nás také sebectvo. Ešte on sa smial,že ako môže byť zle to keď ma človek človeka rád.

@elem23 nech sa opyta na nazpr svojej zeny
Garantujem ti ze sa vam odpoveď pacit nebude
Neblazni a daj si pokoj, mas rodinu,dieta nerob mu to

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
elem23
autor
17. okt 2025
@evazhoufova

V sexe by ti nesedel. Moc slinta a hryzie …

amdornik
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka ale netrep. náhla zamilovanosť sa dá ukočírovať a riadiť rozumom. cikanie nie. jednoducho sa doštíš...

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
sissy27
17. okt 2025
@ankare

@malinkajozka cikanie je základná fyziologicka potreba. Zaľúbenie sa je voľba. To ako môžeš tie dve situácie porovnávať?

@ankare zalubenie nie je volba, ani nahodou. To by bolo potom strasne jednoduche vybrat si, ze sa zalubim do hocikoho, kto ma pre mna idealny vek, pracu, a podobne zivotne ciele a je vymalovane. A presne takto to nefunguje 😃 lebo tam potrebujes este nejaku chemiu, iskru a ta velmi casto prebehne tam, kde ani nahodou nie su optimalne tie zvysne parametre.
Volba je to, ako s tym zalubenim dalej nalozime.

oblecenie99
17. okt 2025

@elem23 Nie je to žiadna náhoda, skôr veľmi častý jav.
Ste zatvorení spolu minimálne osem hodine denne, prakticky s ním strávia viac času, ako s vlastným mužom a deťmi. Pre neho zostane z teba to pekne, dobre a kľudne, a platí to aj naopak. Naši partneri žiaľ si odserú aj to zle, lebo doma sme podrazdenejsie, čakajú nás ďalšie povinnosti, deti atď. Prakticky si s kolegom začala zdieľať aj ten priestor (príjemne strávený čas), ktorý by si mala mať najmä na muža, vyčerpá sa v práci, a jasné, že na manžela sa už nezvýši. .
Čím skôr si daj hlavu pod studenou sprchu, lebo veľmi dobre vieš, že to nedopadne dobre a snáď nechceš svoju rodinu kvôli niečomu takému rozbíjať.

domkakvet
17. okt 2025

@elem23 rozpravate sa aj o tom aky mal kto doma sex?

amdornik
17. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka och ty biologický proces 😀

amdornik
17. okt 2025

ja to skúsim dať na pravú mieru (tie moje myšlienky)... áno, ženy sa zamilujú poväčšine, pretože ich upúta ten konkrétny kolega, to, ako sa na ne díva, ako ich "počúva" (bohvie, čo im popri tom prebieha v hlave, aké obrázky a ilustrácie), ako sa smeje na ich vtipoch, na ich zážitkoch, ako im dáva najavo, že chápe a rozumie..... takže, milé dámy, toť vnímanie ženy.

a prejdime na chlapa - kolegu. ženatý, po večeroch sediaci s vlastnou manželkou pri vínku a fajn filme... ten istý, o ktorom si naivná kolegyňa myslí, že jej zobe z ruky (obrazne)... svojej pobláznenej kolegyni sa usmieva a smeje na všetkom. pretože v danej chvíli pociťuje uvoľnenie - akoby nie, však je v práci a dobre mu padne trošku flirtovania. kolegyňa sa mu páči - ako žena (nie ako životná partnerka), a ako správny samec pocíti túžbu spoznať ju bližšie a tým pádom prispôsobuje všetko tomu, aby ju opantal.

takto to v prírode chodí. takže, milá autorka, nerozbi si rodinu a manželstvo iba preto, lebo tvoj kamoš chce zasunúť.

dzulli1980
17. okt 2025

Si napísala, že "si rozumiete po všetkých stránkach" ... čiže ste spolu spali, riešili každodenné problémy, život atď. ... či? ... prosím Ťa, jemu to takto vyhovuje a Ty si slepá ... možno vytriezvieš, keď Ťa pretiahne a "zaľúbi" sa do inej ... muži vedia byť neskutoční bájkari ... však skús rozobrať so svojím manželom, aký bude mať na to názor ...

anonym_6056d6
17. okt 2025

@elem23 ty si ta, co tu pred rokom pisala po firemnej party, ze sa bozkávala z kolegom, ale "moriak nebol dnu"? 😀

biba_18
17. okt 2025

no tak to ti nezávidím teda ale vôbec ... ja osobne si to neviem ani predstaviť ...

biba_18
17. okt 2025

@amdornik sú aj takí ...

pe_mi
17. okt 2025

Zmeniť zamestnanie
Len tel. Čislo je prúser
Ako nezávidím ti to, ja by som to nikdy nedovolila dotiahnuť takto , už pri prvotných sympatiach z jeho strany by som to razne utla
Aj keby boli sympatie z mojej strany
Absolútne by som nevysielala spätne signály

biba_18
17. okt 2025

@amdornik mám kamoša čo sa zaplietol s kolegyňou - obaja odišli od svojich manželských partnerov. babu to ale asi prešlo - muž ju vzal s5 - ten kamoš ostal rozvedený a dosť to aj ťažko niesol ...

anonym_92c5a4
17. okt 2025

@elem23 takže sa potom spolu vzájomne budete starať o deti keď si vzájomne rozbijete rodiny? Myslím, že v reálnom živote s reálnymi každodennými problémy vám toto vase čaro veľmi rýchlo vyprchá.
To je tak, keď si niekto prácu zamieňa so zabavou

slovakboy
17. okt 2025

@elem23 maj ho rada aj naďalej. Ale len platonickou láskou. A to ço robíš s ním postupne rob s manželom. S ním chod na výlet a rozpravaj sa. Keď nechce dokop ho k tomu a robte to ako povinnosť. Som v tom tvrdý ale viem, že to funguje. Nesmieš s tým kolegom skončiť v posteli. Musíš to zvládnuť. Aj on. Platonická láska vám pomôže. Prajete si navzájom a myslite na seba v dobrom a v láske. Ďakujte, že ste mohli jeden druhého stretnúť a pocítiť lásku. Ale buďte naplnení tým čo máte a to viac čo vam chyba si Vybudujte doma. Postupne sa tá platonická laska zmení na miernu ale stále trvajúcu. Aj do konca života. No nebude vás lákať. Pozri si film Medisonské mosty. Oni to tam nepovedali, ale ona musela milovať len platonicky. Skutočne milovala svojho muža. Aj svoju rodinu. Po niekoľkých mesiacoch budeš šťastná so svojim mužom a nebudeš vedieť pochopiť čo si to robila s kolegom. Ale kolegu budeš mať stäle rada. A nebudeš nič ľutovať.

simona20201309
17. okt 2025

Ja neviem co tu každý píše ze len nech sa spolu nevyspia...
Autorka tu otvorene opisuje milenecký vzťah, spoločné syraveny čas osamote. Neviem, ale naozaj ste všetci vyčítali ze spolu hrajú karty a smejú sa na spoločných fotkách?
Píše o ročnom vzťahu, zalubenosti.... jasne ze spolu sexuju, nemajú 14rokov....
Tu ide už len o to, ako dlho to chcú takto ťahať? Kým to nepraskne? Ďalší rok? Päť? Pätnásť?
Ja k tomu asi len toľko @elem23 , tvoj pan dokonalý je manžel, ktorý robí zo svojej ženy sprostu a je otec, ktorý svoj voľný čas trávi radšej s milenkou ako s deťmi. Tvoj pan dokonalý je obyčajný chujkin, ktorý si len do teba vytiera vtáka a má k tomu ešte bonus - zdarma terapiu, lebo ho vypocujes, pochopíš, a ešte aj rozveseliš. Ty mu proste nezadas úlohy na víkend- opraviť svetlo, poskladať novú skriňu, zobrať deti na ihrisko, ani mu nevycitas ze trávi malo času doma, s deťmi a ze sa ti nevenuje.

Áno sama dokonalosť takýto vzťah. . .
Únik z reality ktorý môže zničiť teplo domova malým deťom (spolu štyrom? Viac?)
Ty si tiež matka, na ktorú musia byt deti ,,hrde"

anonym_8342d1
Autor odpoveď zmazal
anonym_2025c2
17. okt 2025

@simona20201309 ale taká dobrá terapia nie je zlá.

anonym_8342d1
17. okt 2025
@simona20201309

Ja neviem co tu každý píše ze len nech sa spolu nevyspia...
Autorka tu otvorene opisuje milenecký vzťah, spoločné syraveny čas osamote. Neviem, ale naozaj ste všetci vyčítali ze spolu hrajú karty a smejú sa na spoločných fotkách?
Píše o ročnom vzťahu, zalubenosti.... jasne ze spolu sexuju, nemajú 14rokov....
Tu ide už len o to, ako dlho to chcú takto ťahať? Kým to nepraskne? Ďalší rok? Päť? Pätnásť?
Ja k tomu asi len toľko @elem23 , tvoj pan dokonalý je manžel, ktorý robí zo svojej ženy sprostu a je otec, ktorý svoj voľný čas trávi radšej s milenkou ako s deťmi. Tvoj pan dokonalý je obyčajný chujkin, ktorý si len do teba vytiera vtáka a má k tomu ešte bonus - zdarma terapiu, lebo ho vypocujes, pochopíš, a ešte aj rozveseliš. Ty mu proste nezadas úlohy na víkend- opraviť svetlo, poskladať novú skriňu, zobrať deti na ihrisko, ani mu nevycitas ze trávi malo času doma, s deťmi a ze sa ti nevenuje.

Áno sama dokonalosť takýto vzťah. . .
Únik z reality ktorý môže zničiť teplo domova malým deťom (spolu štyrom? Viac?)
Ty si tiež matka, na ktorú musia byt deti ,,hrde"

@simona20201309 tiež si myslím že je to tak,,, už bol moriak v trúbe

simona20201309
17. okt 2025
@anonym_2025c2

@simona20201309 ale taká dobrá terapia nie je zlá.

@anonym_2025c2 ale áno, je zlá pokiaľ tu terapiu robi milenka milencovi a ničia dve rodiny s deťmi. Neospravedlňujme tu niečo čo je neospravedlniteľné

anonym_cf1b39
18. okt 2025

@elem23 toto nemá ziadnu buducnost. Vaše rodiny by nikdy neprijali “rozbíjača”….a navyše si si týmto do💩 život. Lebo už nemiluješ svojho manzela a už nikdy nebudeš…smutné. To je tvoja karma za zadaného 🤭