icon

Stali ste sa úspešnou ženou sama za seba?

yasina
14. sep 2025

Ahojte.
Nachadza sa tu nejaka zena ktora naozaj nieco v zivote dokazala nemyslim teraz bezne joby akodoktor a pod. Ale nieco sama vybudovala. Stala a spisovatelkou, znamou navrharkou, spevackou a pod.alebo sama cestovala po svete a stala sa kouckou influencerom alebo vybudovala nejaku ngo neziskovku nadaciu pomaha detom zenam a ine.? Rada by som s takou osobou pokecala. Som novinarka a hladam taketo silne zeny, biznismenky a pod. Alebo napr jazykovu skolu pricom sama uci naor 3 4 jazyky a ine. To som uviedla ako priklad......
Iba pod svojim nickom prosim reagovat. Dakujem

Strana
z2
bambulkaaskatulka
14. sep 2025

Omg milá novinárka, viem, čo chces povedať, čo chces získať, ale ako človek pracujúci si slovom by si mohla poznať silu slova...a tvrdiť, že speváčka, koučka alebo nebodaj influencerka vybudovala viac ako " bežná" doktorka 🤦omg

anonym_230977
14. sep 2025
@bambulkaaskatulka

Omg milá novinárka, viem, čo chces povedať, čo chces získať, ale ako človek pracujúci si slovom by si mohla poznať silu slova...a tvrdiť, že speváčka, koučka alebo nebodaj influencerka vybudovala viac ako " bežná" doktorka 🤦omg

@bambulkaaskatulka 😅😱😅presne akurát čítam a mozog sa mi pozastavuje kto to napísal a či to vážne napísal

anonym_230977
14. sep 2025

Lebo ked toto sú priority a názory novinárov tak ešte napíš odkial si autor, nech viem co mam škrtnúť zo sledovanosti😅

denkabemommy
14. sep 2025

@yasina 🥲 to žurnalistiku môže robiť už hocikto? 🙈 aj by som sa s tebou bála stretnúť, že ako moje slová podáš. Úrovňou to tipujem to na refresher alebo emefka. Nabudúce to šuchni cez AI, nech znieš trošku profesionálne. A teda úplný základ je predstaviť sa, aspoň pre aké média pracuješ…

anonym_230977
14. sep 2025

Alebo aj fake téma

yasina
autor
14. sep 2025
@bambulkaaskatulka

@denkabemommy? Nechapem o co ide? V com vidis problem? Som na fore a nie v praci.... Take it easy pls kazdy vie co tym chcem povedat a urcite aj ty
Preco Slovaci maju stale potrebu niekoho arogantne buzerovat? Toto asi vazne nikdy nepochopim
@anonym_230977?? Nie ani emefka ani nic podobne
Mame jednu ngo kde pracujem ako novinarka a mam za ulohu najst taketo zeny na rozhovoe a prezentovanie sa zviditelnenie a pod
@bambulkaaskatulka tu nejde o dr. Dr su super lenze to je bezne povolanie, hladam. Nieco speci

yasina
autor
14. sep 2025
@denkabemommy

@yasina 🥲 to žurnalistiku môže robiť už hocikto? 🙈 aj by som sa s tebou bála stretnúť, že ako moje slová podáš. Úrovňou to tipujem to na refresher alebo emefka. Nabudúce to šuchni cez AI, nech znieš trošku profesionálne. A teda úplný základ je predstaviť sa, aspoň pre aké média pracuješ…

@denkabemommy hlavne, ze vy ste na urovni.... 🙂))))) vsak

yasina
autor
14. sep 2025

Pisem to v rychlosti na mobile za pochodu. A tema je o inom a nie riesenie toho, ako som to napisala. Tema je o niecom uplne inom. Ak takeho niekoho poznate, bude to super

anonym_8ff2a4
14. sep 2025
@yasina

@denkabemommy? Nechapem o co ide? V com vidis problem? Som na fore a nie v praci.... Take it easy pls kazdy vie co tym chcem povedat a urcite aj ty
Preco Slovaci maju stale potrebu niekoho arogantne buzerovat? Toto asi vazne nikdy nepochopim
@anonym_230977?? Nie ani emefka ani nic podobne
Mame jednu ngo kde pracujem ako novinarka a mam za ulohu najst taketo zeny na rozhovoe a prezentovanie sa zviditelnenie a pod
@bambulkaaskatulka tu nejde o dr. Dr su super lenze to je bezne povolanie, hladam. Nieco speci

@yasina ani čítať sa to nedá, chýba ti tu kopec čiarok, vyse@r sa na novinárčinu a douč sa pravopis i gramatiku. Potom možno nájdeš solídne ženy, ktoré budú mať chuť s tebou strácať svoj drahý čas, nie s niekým, kto sám nie je solídny alebo vzdelaný.

yasina
autor
14. sep 2025
@anonym_8ff2a4

@yasina ani čítať sa to nedá, chýba ti tu kopec čiarok, vyse@r sa na novinárčinu a douč sa pravopis i gramatiku. Potom možno nájdeš solídne ženy, ktoré budú mať chuť s tebou strácať svoj drahý čas, nie s niekým, kto sám nie je solídny alebo vzdelaný.

@anonym_8ff2a4 hlavne, že ty si anonym.. Ukáž svoj profil a to čo si v živote dokázala 🙂

yasina
autor
14. sep 2025
@anonym_8ff2a4

@anonym_8ff2a4 az na to draha, ze mam ukoncene dve Vs🙂 ale v pohode. Dorobit si vzdelanie mozno ty musis 🙂 a preto tie nenavistne anonymne komentare.. Ale je pravda, ze ludskost a prijemne spravanie kd ruhym sa neda naucit na vs ziadnej🙂 Aj tebe pekny vecer

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_230977
14. sep 2025
@yasina

@anonym_8ff2a4 hlavne, že ty si anonym.. Ukáž svoj profil a to čo si v živote dokázala 🙂

@yasina a novinárka s pokryvenymi hodnotami je výhra? úspech?na urovni?😅 Ale no

yasina
autor
14. sep 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ co mas proti mojmu inzeratu? Preco sudis cloveka, co pise narychlo na mobile? To nie je znak nizkeho iq btw

yasina
autor
14. sep 2025
@anonym_230977

@anonym_230977 pokrivené hodnoty ked uz tak sa douc gramatiku🙂
A kde mam prosim pokryvene hodnoty, to si Vycitala odkial z mojho 2 vetoveho prispevku ci ma snad poznas osobne???

yasina
autor
14. sep 2025
@anonym_230977

@anonym_230977 preco si anonym.. Odtajni sa a podme si pokecat o hodnotach....

denkabemommy
14. sep 2025
@yasina

@denkabemommy hlavne, ze vy ste na urovni.... 🙂))))) vsak

@yasina keď robím (dobre) nejakú profesiu, tak mi je fuk, či som na fóre, v práci alebo na poli medzi líškami. Myslím, že štylistiku vety má človek stále rovnakú. Nehovoriac o abstinujúcich čiarkách, ktoré vetám zvyčajne menia význam. Darmo sa tu na mňa hneváš, teba živí písomný prejav, mňa nie, ja si články produkujem s pomocou AI (nie som žurnalista) 🙂. Takže zas si ukázala len ty svoju úroveň.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_230977
14. sep 2025

Uvadom si co prezentujes za silné ženy, úspešne atď atd a co si vyškrtla z tých pojmov
Mala si iba napísať mediálne zaujímavé a bolo by

anonym_230977
14. sep 2025

Lebo pod slovom dokror je toho vela a su to ľudia co sa učili a nikto sa naučil za nich a úspešne dokončili štúdium a vela z nich je speci
Ale ked ty ani nevieš co vlastne doktor všetko znamená ze? slabá to novinárka,iba zháňať špeci a sama vylúči tie najšpeci
Veľa úspechov viac sa nevyjadrujem

terry2003
14. sep 2025

No ja som speváčka ale nezávislá a nie známa
@yasina

anonym_1484bf
14. sep 2025

O pár rokov po tých fluencerkách ani pes neštekne a doktorka bude liečiť a zachránovať životy tvoje , tvojich rodičov možno detí

tilly
14. sep 2025

Uha. Nechcem sa pridávať ku kritike, ale ak si chceš dobre robiť svoju prácu, tak by si nemala písať na koníka v rýchlosti z mobilu. Ak pracuješ a si dôsledná, sadni si a sústreď sa. To ti píšem konštruktívne. Evidentne si mladá a pokora ti ešte veľa nehovorí, tak to skús brať ako síce nevyžiadanú, ale dobre mienenú radu.
K téme. Ja sama som len obyčajná manželka a matka, ale mám vo svojom blízkom okolí neskutočné ženy. Aj moja sestra vybudovala úspešnú firmu úplne mimo vyštudovaný obor. Robí to, čo robí len pár ľudí na svete a má úspech. A veľa mojich kamarátok má zaujímavé a zavideniahodné vedomosti, skúsenosti a kariéry. Ale nemyslím si, že niektorá z nich by túžila po článkoch niekde v médiách, kde sú lajdaci. Dobré meno sa získava ťažko, za to sa vie ľahko stratiť.

bambulkaaskatulka
14. sep 2025

No skúsim ešte raz a aby si z toho niečo aj mala... akú hodnotu ti vie dať rozhovor s influencerkou? Akú preferujes značku kozmetiky? Ako si sa stala slávnou? Máš krásne nové prsia oooh...ku hodnotu môže mať rozhovor s pediatrickou? Gynekologickou? Schválne, spravme si anketu tu na fóre, čo by ženy viac potešilo...ale áno, tam treba vedieť aj klásť otázky. Štandardný bulvár sa s tým robí ťažko...btw, práve je na N- ku rozhovor s lekárkou, čo robila v rwande , veľmi zaujímavý

autumn1
14. sep 2025

Keď už chceš s niekym rozhovor, dobré by bolo uviesť ak nie svoje meno tak aspoň kde by mal byť uverejnený ten rozhovor. Gramatiku a spisovnú slovenčinu si sa asi ani neučila. Nikto ťa to nenúti písať za pochodu, keď to potom nemá žiadnu úroveň.

doriiis
14. sep 2025

Novinárka s otrasnou gramatikou,čo si to po sebe ani neprečíta.Tak to urciteeeee.
Tak ja som Muskova pravá ruka potom.😂

marca12
14. sep 2025
@bambulkaaskatulka

@bambulkaaskatulka Nemusis byt vztahovacna. Kazda zena,ktora si vybudovala biznis ma moj obdiv. Ona to myslela tak,ze si nieco vybudujes a nie ze sa u niekoho zamestnas.

anonym_f61c6c
14. sep 2025

Poznám Plačkovu😀😀😀

andrejka1974
14. sep 2025

@yasina každá žena je výnimočná , každá je v niečom najlepšia

doriiis
14. sep 2025

Neživte trolla

Strana
z2