icon

Ako minimalizovať bolesť nôh pri práci na nohách?

pusinka263
Dnes o 18:44

Ahoj. Pracujem už niečo cez rok manuálne a prakticky celú smenu stojím,chodím. Celkom som si zvykla stáť. Nohy už nebolia...no keď ťahám 11ky, tak vtedy ma nohy uz ozaj bolia. Tie, co robíte v stoji celý deň...máte nejakú špeciálnu obuv, vložky do topánok alebo nejaký iný trik na lepšie zvládnutie dlhej smeny?
Ďakujem 😊

domkakvet
Dnes o 19:22

@pusinka263 je to asi o zvyku, robila som 8 a isli mi nohy odpadnut, potom 12 a v pohode, obuv za kazdym slapky, ale ta druha praca bola lepsia ako ta prva, tak mozno to bol aj tym, viac mi vyhovovala.

kristina3791
Dnes o 20:34

@pusinka263 ja striedam nohy keď môžem že stojím len na jednej a druhú si zohnem ku kolenu. Len je to také že nie asi vždy môžeš takto. Potom určite aj penové vložky do topánok vedia aspoň čiastočne pomôcť

miadi
Dnes o 21:42

Skor chodim ako stojim 10-14k krokov denne pre mna naj topanky americka znacka Sorel . ( da sa kupit aj na svk na nete) Na statie by mala byt v praci taka penova podlozka .. ovela menej bolia nohy ako ked je tvrda podlaha. A ked spis mali by byt vyzsie vylozene nohy..

andreatytler
Dnes o 23:32

Treba kvalitne topanky. Tu vela nosia zdravotne sestricky drevaky znacky Dansko. Skutocne vymakane topanky. Nikdy som neverila ze drevaky dokazu byt pohodlnne, ale skutocne su.