icon

Ako si vybrať medzi dvoma pracovnými ponukami?

5. mar 2024

Ahojte baby, vidim tu tému často, tak skusim aj ja 🙂. Mám dilemu, ktorú praci si vybrať. Obidve su kancelarske. Mame 3 deti (10,7,4), muz pracuje na 3 zmeny v automobilke. Skolku mame u nas v mieste bydliska.
A) veľký podnik, pracovna doba po-pia, pruzny cas od 6:30- 8:30, 8 hodin, najskor mozem oddist o 15. Autom do prace a z prace by som to mala asi 45 minut. Casto bývajú aj kolóny. 1den v tyzdni homeoffice, 5 dni dovolenky navyse.
B) mensi podnik, pracovna doba po-pia, nastupit mozem od 6-7, 8,5h, najskor mozem odist ked budem od 6 o 14:30. Autom do prace a z prace by som to mala 8-10 minut. Nemaju vsak vobec homeoffice, dovolenka zo zákona.
Do konca tyzdna sa mám rozhodnuť a ja neviem. V prvej ma laka homeoffice v pripade choroby deti, v druhej super dochadzka.

Strana
z2
autor
5. mar 2024

Dakujem baby, tieto ine pohlady som potrebovala 👌

mandzula
5. mar 2024

@autor mala som pracu, kde som cestovala cca 30 minut tam a 30 spat a bolo to neskutocne unavne, je to totalne strateny a stratovy cas, takze za mna B.

surama
5. mar 2024

Jaaaj, tak ja som pochopila, ze spolu je to 45 min. No tak to potom zdvojnasob a myslim, ze sa rozhodnes velmi rychlo 🙂

oslo1
5. mar 2024

Ked manzel zomrel,tak som mala tiez dve taketo podobne moznosti. Plus I mna som Isla platovo o dost Vela dole v druhej moznosti.
Rozhodla som SA pre 2

luxus10
7. mar 2024

a ked ti dieta ochorie, alebo mu pride zle v skole a ako pre neho pojdes, ked manzel nebude moct? velmi lahko a jednoducho si to predstavujes....a gor pri 3 detoch...alebo ist s dietatom cez den na preventivku...to budes lietat hore dole...?

jednoznacne B...

20erika07
7. mar 2024

V tomto prípade, by som si vybrala na 100% druhu možnosť. Ja mám prácu do 10min peši, na nezaplatenie 🙂

Strana
z2