icon

Čo robiť v práci vo voľnom čase?

Dnes o 11:13

Pozdravujem,

V praci mam vela volneho casu, takmer 90% mojho pracovneho casu sedim a citam na internete.
Naval prace mam iba koncom alebo zaciatkom mesiaca.

Co by ste robili v tom volne? Byt tu musim, keby nahodou bolo nieco treba… rozpravat nemozem a mam tu aj sefa.

Nejake napady??

Strana
z2
anonym_e564ec
Dnes o 13:37

@anonym_autor nechce sa mi veriť že v tejto dobe keď sa vo veľkom prepúšťa, sú firmy, kde držia ľudí ktorí nemajú čo robiť.. troll

mamatroch
Dnes o 13:44

@anonym_autor ja by som to rozhodne vyuzila na naucenie sa nejakeho jazyka. to su hodiny denne, nadherna prilezitost. bud sa doucit ten co viem na C1 alebo nejaky uplne novy, normalne nejaky systematicky kurz existuju kvalitne ucebnice aj pracovne zosity, v spojeni s appkami, kde mas aj vyslovnost (napr. dkefe - vypocujes cez sluchatka cez mobil). ak pozerat videa, filmy, tak tiez v tom jazyku.
alebo ak nechces jazyky, tak pocuvat podcasty z oblasti, ktora ma zaujima, rozvoj osobnosti, soft skills, psychologia...
je skoda poklad tolkeho casu premrhat na sledovanie zivota inych (socialne siete a brainrot videjka doslova o nicom), ked mozem postupne pracovat na zlepsovani toho svojho.

mamatroch
Dnes o 13:46
@anonym_c52e38

ja si čítam koníka 😂😂
alebo sa uč jazyk, čítaj knihu. Mam pár tipov ktoré chytia aj také, čo neradi čítajú. Ak chceš poradím

@anonym_c52e38 mne porad take knihy

anonym_e4c737
Dnes o 13:46
@doriiis

Ja pozerám filmy a serialy

@doriiis aj ja a uz tiez neviem co pozerat,minule som sa zamerala na fantozziho,potom komedie s tym tucnym,co len fackoval a ten modrooky tak s nimi filmi,alebo akcne.Uz tiez neviem co pozerat,teraz 3dni nocne,pozriem 15 filmov.

anonym_129180
Dnes o 13:50

Akurát som dnes myslela na to, že by som takúto otázku položila 😀. Ja nemám až tak veľa voľna, ale sú dni kedy nie je do čoho pichnúť, tak si čítam. Kolegyňu to riadne vzrušuje a všade má ohovára, ale ja nemôžem za to, že občas Tá robota proste nie je 😀

anonym_fb6ff4
Dnes o 13:55

Len si to uzi lebo zachvilku ta moze vymenit obavana AI a mas po salame aj robote😆 ja pracujem sama na seba a tiez som uz zaradila hlavne digital.Nezamestnavala by som niekoho koho nemusim aby mi tam len sedel a bral peniaze za nic

anonym_4fcc3e
Dnes o 14:03

Mám občas hluché dni v práci, ale som HO. V ten čas sa venujem vzdelávaniu - zlepšujem jazyk, učím sa veci v odbore 🙂

anonym_dc9634
Dnes o 15:02

Ja studujem na nete nove zakony, take, co mi rozsiruju obzor, aj ked ich nevyhnutne nepotrebujem a potom veci, ako ostatne babule pisali.

oceanahory
Dnes o 15:06

Mna fascinuje, ze zamestnavatelia urdziavaju taketo pozicie, to naozaj nemaju prehlad o vytazenosti jednotlivcov? Vedenie nevnima, ze nejaky zamestnanec vykazuje minimalnu cinnost? 🤯 Ja si to ani predstavit neviem...
Nuz ale ty za to nemozes a ak ta takato praca neubija, tak sa vzdelavaj, prihlas sa na online kurzy, citaj si...asi ine ma nenapada. Mna osobne by piclo 😅.

oceanahory
Dnes o 15:14
@anonym_fb6ff4

Len si to uzi lebo zachvilku ta moze vymenit obavana AI a mas po salame aj robote😆 ja pracujem sama na seba a tiez som uz zaradila hlavne digital.Nezamestnavala by som niekoho koho nemusim aby mi tam len sedel a bral peniaze za nic

@anonym_fb6ff4 Tiez si myslim, ze toto musia byt pozicie, ktore lahko nahradi AI a vzhladom na aktualny fokus zamestnavatelov, co najviac vsetko automatizovat (aspon u nas v korpe to tak je...), tak taketo pozicie budu v blizkej dobe zrusene. U nas sa akurat prepustali napr. aj prekladatelky, ich pracu uz hravo zvlada za nich AI...vlastne, to co som si u nich davala prekladat, uz hadzem iba do copilotu a zapracovavam dane preklady. 😏

anonym_fb6ff4
Dnes o 15:22
@oceanahory

@anonym_fb6ff4 Tiez si myslim, ze toto musia byt pozicie, ktore lahko nahradi AI a vzhladom na aktualny fokus zamestnavatelov, co najviac vsetko automatizovat (aspon u nas v korpe to tak je...), tak taketo pozicie budu v blizkej dobe zrusene. U nas sa akurat prepustali napr. aj prekladatelky, ich pracu uz hravo zvlada za nich AI...vlastne, to co som si u nich davala prekladat, uz hadzem iba do copilotu a zapracovavam dane preklady. 😏

@oceanahory ja som mala tiez asistentku volakedy co mi spravovala agendu a vsetko okolo toho ale ako hovorim isla prec.Teda nerada ale prepustila som ju.Ja robim hlavne online riesim aj zahranicie a mne toto ozaj netreba ked uz skoro vsetko ide cez technologie

anonym_c52e38
Dnes o 15:47
@mamatroch

@anonym_c52e38 mne porad take knihy

@mamatroch pomocníčka (všetky tri knihy) išlo to teraz v kinách.
Alebo prežila len jediná

doriiis
Dnes o 15:53
@anonym_e4c737

@doriiis aj ja a uz tiez neviem co pozerat,minule som sa zamerala na fantozziho,potom komedie s tym tucnym,co len fackoval a ten modrooky tak s nimi filmi,alebo akcne.Uz tiez neviem co pozerat,teraz 3dni nocne,pozriem 15 filmov.

@anonym_e4c737 .... To zas nie. Ja mám ,, frei" hlavne cez víkendy a v noci. Cez deň akurát tak vypnem na obed a dve kávy. 😀

Strana
z2