icon

Čo robiť v práci vo voľnom čase?

Dnes o 11:13

Pozdravujem,

V praci mam vela volneho casu, takmer 90% mojho pracovneho casu sedim a citam na internete.
Naval prace mam iba koncom alebo zaciatkom mesiaca.

Co by ste robili v tom volne? Byt tu musim, keby nahodou bolo nieco treba… rozpravat nemozem a mam tu aj sefa.

Nejake napady??

Strana
z2
ludkka0407
Dnes o 11:15

@anonym_autor ucila by som sa nieco nove, co by som vedela vyuzit neskor

anonym_8befd5

@anonym_autor boze moj dievca, mat tvoje problemy...

autor
@ludkka0407

@anonym_autor ucila by som sa nieco nove, co by som vedela vyuzit neskor

@ludkka0407 co napr?

anonym_1b8806
Dnes o 11:16

citala, pozerala filmy a serialy, lustila krizovky, strikovala, ucila sa po cinsky.. hocico

anonym_4319a3
Dnes o 11:16

Nemozes mat HO? Ja v take dni som HO a porobim si doma veci. Sediet v office s prazdnym stolom je na porazenie.

autor
Dnes o 11:17
@anonym_4319a3

Nemozes mat HO? Ja v take dni som HO a porobim si doma veci. Sediet v office s prazdnym stolom je na porazenie.

@anonym_4319a3 nie nemozem 🥲 je to otrasne a to takto hluche obdobie mam 3 tyzdne a len sedim

kavasmliekom
Dnes o 11:18
@anonym_autor

@anonym_4319a3 nie nemozem 🥲 je to otrasne a to takto hluche obdobie mam 3 tyzdne a len sedim

@anonym_autor a prečo nemôžeš rozprávať? Šéf ti nevie dať nejakú prácu navyše?

anonym_c52e38
Dnes o 11:18

ja si čítam koníka 😂😂
alebo sa uč jazyk, čítaj knihu. Mam pár tipov ktoré chytia aj také, čo neradi čítajú. Ak chceš poradím

anonym_8d37de
Dnes o 11:19

@anonym_autor tiež mám takú prácu. Učím sa nový jazyk, čítam si. Študujem si hocičo čo mi napadne. Hľadám dovolenky, pri tom si robím hneď itinerár. Mám psa, takže študujem všetko okolo neho, čo zlepšiť. A dosť času trávim v kuchynke 😄

ludkka0407
Dnes o 11:20
@anonym_autor

@ludkka0407 co napr?

@anonym_autor netusim, co ta zaujima a co uz vies. Ja by som si vybrala novy cudzi jazyk, excel a AI

anonym_e4c737
Dnes o 11:20

Citam a pisem na mk,ci nocna,poobedna alebo teraz ranna.

veselo_neveselo
Dnes o 11:37

@anonym_autor uc sa pc veci, excel, ai, mozno nejake programovanie, na to rozpravat nepotrebujes a ked mas klud, mozes sa na to sustredit.
Akykolvek online kurz, alebo aj externe vysoku skolu, ak sa ti da.
Nejaku digitalnu tvorbu, kreslit, pisat, aj ked to zatial nevies - daj si kurz a skusaj.
Alebo si najdi nejaky cert kurz co by ti pomohol v dalsej praci, bud PM manazment, alebo nejake microsoft veci, ci nieco zo security, podla toho co by ta bavilo.

anonym_eda93d
Dnes o 11:45

Ja by som si hľadala novú prácu :D Sory ale ja som presne takúto prácu mala, už po týždni ma mrle žrali a 90% pracovného času som trávila štúdiom kníh o programovaní lebo som vedela že toto nedám. Po 3 mesiacoch som odišla do IT firmy.

anonym_d65995
Dnes o 11:48
@anonym_autor

@anonym_eda93d
@anonym_autor prosím vás, aká je to práca? Ja nemám čas ani na wc poriadne...hneď by som brala takú prácu,ako vy...

anjelicek26
Dnes o 11:54

Hladala by som si novu pracu... mna by toto zabilo...nejake volne okna vzdy su medzi terminami, ale je to malicko pocas dna...vtedy preletim kona a dalsi termin o 7 minut ako teraz...

autor
Dnes o 11:55
@anonym_eda93d

Ja by som si hľadala novú prácu :D Sory ale ja som presne takúto prácu mala, už po týždni ma mrle žrali a 90% pracovného času som trávila štúdiom kníh o programovaní lebo som vedela že toto nedám. Po 3 mesiacoch som odišla do IT firmy.

@anonym_d65995 administrativna praca v korporate.
@anonym_eda93d uz ma zeru preto sa pytam co robit, odist nemozem, som po RD firmy sa o mna netrhaju a casovo mi to vyhovuje hlavne kvoli skolke.

anonym_c677b2
Dnes o 11:56

@anonym_autor Nie že by som rýpala, ale to ťa držia na plný úväzok s "hluchým" obdobím 3 týždne? To je aká práca a aká firma, že si to môže dovoliť? Hlavne sa s tým moc nechváľ. Buď ticho a šúchaj nohami🙂

zanettsur
Dnes o 12:09

Tolko eknih by som mala v pocitaci 😀 Skus si najst nejaku brigadu popri praci, co mozes robit na pocitaci, to by boli dve muchy jednou ranou.

ujaju
Dnes o 12:21

Ja by som mala toľko toho, fotky by som si triedila, učila by som sa, čítala by som si knihu, ja by som sa veru nenudila

anonym_9212d7
Dnes o 12:33

Čo by som robila?V prvom rade by som to veľmi nerozsirovala, že som v práci málo vyťažená Snažila by som sa z toho voľna vyťažiť čo najviac -ucila by.som sa jazyk, alebo sa v nom zdokonaľovala.Rozsirila by som svoje Pc zručnosti, znalosti z ekonómie ,z biológie.Virtualne by som poznávala iné krajiny a život v nich...Je toho veľa, čo sa dá robiť

doriiis
Dnes o 12:36

Ja pozerám filmy a serialy

magdalienka11
Dnes o 12:37

@anonym_autor treba ísť za šéfom a pýtať si ďalšie činnosti.

sisska96
Dnes o 12:39

Aký plat máš? 1500 v čistom? 😂😂😂

anonym_ef64a7
Dnes o 12:41
@anonym_d65995

@anonym_eda93d
@anonym_autor prosím vás, aká je to práca? Ja nemám čas ani na wc poriadne...hneď by som brala takú prácu,ako vy...

@anonym_d65995 Ja som SZČO ale tiež mám čo robiť od rána do večera

anonym_eda93d
Dnes o 12:44
@anonym_autor

@anonym_d65995 administrativna praca v korporate.
@anonym_eda93d uz ma zeru preto sa pytam co robit, odist nemozem, som po RD firmy sa o mna netrhaju a casovo mi to vyhovuje hlavne kvoli skolke.

@anonym_autor Tak sa vzdelávaj, čítaj si knihy, maľuj, kresli, háčkuj, alebo hraj nejakú hru na mobile, alebo skús sa zapojiť do nejakej iniciatívy vo firme typu písanie článkov na stránku, testovanie nejakej aplikácie, integrácia AI (toto teraz firmy hodne riešia) a možno ti aj pridajú na plate keď uvidia iniciatívu 🙂

prasiatko30
Dnes o 12:45

Vsak si zvysuj kvalifikaciu - firmy sa o teba nebiju ale ty si spokojna a sedis si 3 tyzdne na pc unudena lebo nevies co mas robit🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️vsak vyhladam si nejaky kurz, bud spojeny s mojou robotou alebo s tym co by som chcela robit a vzdelavam sa, lebo korporat sa robi slepym a hluchym len dovtedy kedy mu to prestane vyhovovat a potom co budes robit?

anonym_ee2b10
Dnes o 13:00
@anonym_autor

@ludkka0407 co napr?

@anonym_autor cudzi jazyk, pisat 10timi, robit s AI, robit s nejakym programom... vzdelavat sa viac vo svojom obore... hocico, co vies potencialne neskor "spenazit" alebo co ta vie posunut dalej

anonym_f93c92
Dnes o 13:20

@anonym_autor Ja sa nemám čas ísť ani vycikať🙈

bielasovicka
Dnes o 13:22
@sisska96

Aký plat máš? 1500 v čistom? 😂😂😂

@sisska96 to as ťažko, keď 3 týždne z mesiaca nič nerobí 😁

anonym_bfd628
Dnes o 13:29

Nemate volne miesto? Treba sa stazovat ze mas toho moc, pridaju ti cloveka 🙂

Strana