icon

Evidencia na úrade práce ak som absolvent SŠ

waterlo
27. aug 2018

Dobrý deň prajemChcem sa iba informovať o evidencii na úrade práce, som absolventom strednej školy ak sa evidujem v deň X. budem od toho dňa X. evidovaný o zamestnanie na úrade alebo od dňa maturity čiže od mesiaca Máj? Keďže sú iné postupy pri evidencii s absolventmi SŠ. Našiel som si zamestnanie kde nik sa nehlási a som adept na to miesto len nemám 3 mesiace evidencie. Ďakujem za každú odpoveď.

veronikastrickova
•
27. aug 2018

@waterlo spatne ta 3 mesiace nenahlasi nikto

draik
•
27. aug 2018

Študentom ste do 31.8.

misinka0611
•
27. aug 2018

@draik má pravdu.

simonahra
•
27. aug 2018

keď si študenom sš, teda si bol tak si ním až do konca augusta a na nahlásenie máš 7 dní. to znamená, že najneskôr do 7.9. musíš byť zaevidovaný ale nechoď na poslednú chvíľu lebo oni ťa isto ešte s niečím otočia

cialota
•
27. aug 2018

ak sa stihnes zaevidovat do 7.9. tak budes evidovany od 1.9. studentom si do augusta, teda ak si hned po maturite nenajdes na trvalo pracu

judar
•
27. aug 2018

evidovať sa treba od 1.9, ale....ked si si našiel flek že chcú min 3 mesiace evidencie na úrade tak to sú good špekulanti ktorý chcú zinkasovať peňažný bonus za toho evidovaného človeka

zuzanka.zuzu
•
27. aug 2018

@judar preco by to mali byt spekulanti??? tak podnikatel da niekomu pracu a je spekulant ☹ no a co ze chce vyuzit prispevok ktory dava stat... vsak ho nejde ukradnut, ma pravo si on poziadat. toto bolo nemiestne a smutne ☹