Fyzická práca až do vyčerpania
Existuje nejaký legálny doping, čo berú napr. aj vrcholový šporovci aby ich telo vládalo ísť nad svoje sily? Dali ma na takú pozíciu kde je to fyzická drina 12h s minimom prestávok, a telo proste išlo do vyčerpania a kolaboval som. Dopoval som sa paralenom, elektrolytmi, ale pomohlo to len nejako to pretrpieť a neskolabovať. Ale skončilo to svalovkou po celom tele, lezie na mňa aj horúčka. Na nohu neviem došlapovať, rozkrok taký vyštípaný že musím mráčak rozkročme. Je mi zle. Cítim sapśavený. To aj lekári pozvrdia že ak telo fyzicky zruinujete do totálneho vyčerpania, oslabí sa imunita a je to v háji. Keby nezačínal víkend tak lekár a PN-ka. Potreboval by som niečo čo by mi pomohlo ísť nad moje sily. Na pošte funguje robota na spôsob rotácie že máte rôzne druhy prác na rôznych oddeleniach a musíte rotovať. Nikto nemá výnimku. Len telá niektorých to zvládnu, to moje nie. Takže napr. darmo zvládnem 4 pozície z 5 keď nedávam tú jednu. Kapitalistu to nezaujíma, a tým pádom som nezamestnateľný u nich. Takže pravdepodobne skončí aj toto zamestnanie.

No, ludia, taký je plán, že budem variť kuracie mäso, k tomu veľa zeleniny budem jesť. Vynechám biele pečivo, múčne veci, a sladkosti úplne keď sa mi podarí odolať. Viem ako mám jesť. Potrebujem bielkoviny a vlákninu. Len ten boj so závislosťou bude ťažký. To ešte neviem ako spravím.
Pozeráte tie Gileády? Príbeh služobníčky.