Je správne odmietnuť ponuku práce blízko domova?
caute, mam kamosku ktorej teraz bude končiť materska a vybavila som jej pracu so mnou na mestkom urade kde robim s tym ze by som mohla cestovať s nou,ona to odmietla s tym ze uz si nasla prácu v statnej správe vo svojom odbore a ze to bude robit aj za cenu ze musi dochádzať 40km tam a naspäť...tam kde robim ja by dochádzala len necelých 5 km.....ale chodili by sme do práce aj domov spolu a ja som to uz vybavila, nie je to sebecke prijat prácu inde ked ešte aj na cestovani by ušetrila? ja som sa jej pýtala ci jej to mám skúsiť vybaviť predtým povedala že veď kludne a zrazu si nasla ine ,mna to tam samu aj tak nebavi a kvoli nej rozmýšľam ze dam vypoved lebo takto to nejde
Bodka alias Podbel by to brala hneď. Napíš jej 😅
Nesľúbila ti, že tam pôjde, hľadala miesto, rozhodila siete, úplne normálna vec, nikde nemala istotu, že u vás miesto bude a tiež by som si radšej vybrala miesto v odbore, z hľadiska kariérneho rastu pripadne zmeny prace v budúcnosti to dáva zmysel…určite si vie sama spočítať 2+2, že čo sa jej viac oplatí, časovo, finančne, ale aj náplňou práce...je dosť možné, že tam zarobí viac ako precestuje navyše… pri výbere práce má byť človek sebecký a myslieť na seba, na to čo je najlepšie pre neho, pre rodinu a nie na kamošku, ktorá sa chce 5 km spolu zviesť a vykecávať v robote, ktorá je zjavne o ničom…
Dobre, a v čom je problém? Alebo aká je otázka? Či je to sebecké? Je to jej rozhodnutie, ona bude pracovať. Rozhodla sa tak, aby to bolo pre ňu výhodné. Asi mala nejaké dôvody na to, aby sa rozhodla pre druhú ponuku.
Nabudúce vieš, že pre nikoho netreba vybavovať prácu.
@anonym_7080ab konečne by som tam nesedela sama a chodili by sme spolu aj domov,takto ma to uz nebavi absolutne
@anonym_7080ab konečne by som tam nesedela sama a chodili by sme spolu aj domov,takto ma to uz nebavi absolutne
@anonym_autor Jediné sebecké tu je, že nechceš pre kamošku to najlepšie a najvhodnejšie miesto, ale aby ťa zabávala v práci, ktorá ťa nebaví.
Nikdy nic nevybavuj ludom,si to zapamätaj.Hlavne nie pracu,vies kolko ludi sa tak opalilo,vitaj v tom klube.Len,aby si sa poucila do buducna.
Praca nie je na kecanie a zabavu. Tiez nemas 12 rokov, aby ste sa vsade vlacili s kamoskou. Spravaj sa ako normalna dospela zena. Ked chces spolocnost, zaplat si garde damu.
@anonym_autor mozno sa zlakla, ze nebude moct dychat pri tebe
@anonym_autor chore
Tvoje zmyslanie a spravanie je chore
Tak sed doma bez roboty
Ona sa rozhodla takto, nemas co dalej riesit
V praci povedz, ze z toho padlo, je volne miesto
Ty daj vypoved lebo bez “takej kamosky” ta to tam nebavi
Len si sa chcela vozit
Skôr sebecká si ty. To je absurdné co píšeš. Voláš kamošku do prace len aby ty si tam nebola sama. Ako deti na pieskovisku. Vybrala si to, čo je jej lepšie.
Tak a co robis ty? Je to jej odbor? Mozno ju to nebavi a ani by to nevedela.
Vybrala si pracu v odbore, zrejme lepsie ohodnotenu.
Tak a co robis ty? Je to jej odbor? Mozno ju to nebavi a ani by to nevedela.
Vybrala si pracu v odbore, zrejme lepsie ohodnotenu.
@anonym_c33615 nie ona sla do svojho oboru
@anonym_c33615 nie ona sla do svojho oboru
@anonym_autor a tak teda, co robis ty a co teraz ona? Aky ma ten odbor?
@anonym_autor a tak teda, co robis ty a co teraz ona? Aky ma ten odbor?
@anonym_c33615 ona je hygienik alebo také niečo a ja som kuchárka ake nerobím to, robím na obecnom úrade u nás vedľa v dedine
Ona nie je sebecka to ty. Volas ju do prace aby ona uspokojila tvoju nudu. A este ti ma robit sofera? Lebo si jej nasla pracu? Potom ti bude robit kavu- lebo si jej dohodila flek. Potom za teba potiahne, lebo je kamoska a dohodila si jej flek- donekonecna.... Nechces ty od nej len nekonecnu vdaku a podlizovanie - lebo praca? Praca a vztahy sa nemaju miesat.
@anonym_c33615 ona je hygienik alebo také niečo a ja som kuchárka ake nerobím to, robím na obecnom úrade u nás vedľa v dedine
@anonym_autor a to len tak beru na obecny urad? Co tam robis? Co by tam robila ona?
Môže byt problem aj v tom, ze si po rodicaku neverí, ze sa nechce pred tebou a teba strapnit, ze by jej tá robota nesla a možno aj nechce, aby ste boli stále spolu. Možno v tej jej praci, v obore, sa citi viac komfortná a sama píšeš, ze tá tá praca nebavi, takze možno si aj o tej praci mysli, ze je hrozna
@anonym_autor a to len tak beru na obecny urad? Co tam robis? Co by tam robila ona?
@anonym_c33615 ja robím matrikarku a mam na starosti aj stavby a odpady,ona by bola asistentka starostu
@anonym_c33615 ja robím matrikarku a mam na starosti aj stavby a odpady,ona by bola asistentka starostu
@anonym_autor matrikarku robis s tym, ze si vyucena kucharka?
@anonym_autor nie je to sebecke, ak chce pracovat v obore ja jej to schvalujem, a podporila by som ju. Asi mysli aj nas voju buducnost a obor, nie len "mat pracu".
@anonym_autor matrikarku robis s tym, ze si vyucena kucharka?
@anonym_c33615 ano,nemal tam kto nastúpiť a moja teta poznala starostu
@anonym_autor nech ti teta dohodi ďalšiu známu, aby ti na úrade nebolo smutno🤪chcela robiť v obore a nie asistentku
@anonym_autor o take miesta je velky zaujem, kvoli pracovnej dobe. A ver tomu, ze na to su aj skoly.
Znamej sa necudujem. Nechce s tebou pracovat, pretoze by ta musela vzdy vozit a chce robit vo svojom odbore, kedze tam ma isto vyssi plat.
@anonym_autor a potom, ze kam tento svet speje ked kucharka je matrikarkou...
@anonym_autor je hygienik, prečo by mala ísť robiť asistentku, ak chce robiť hygieničku a taký job aj dostala? Navyše, prečo by mala ísť robiť niekam iba preto, že ty potrebuješ niekoho, lebo ťa to tam nebaví. Ak ťa to nebaví, choď robiť do kuchyne alebo hocikam inam a svoje miesto prenechaj schopnejšej žene. Hnus toto celé tvoje vyjadrovanie. Namiesto toho, aby si bola vďačná, že nemusíš muklovať v kuchyni a máš teplé miestečko matrikárky (čo je inak obrovská hanba nášho systému), tak budeš nadávať na kamošku, lebo ti nechce robiť garde a na rozdiel od teba sa chce venovať tomu, čo študovala.
Inak tu je velmi smutne, ze ludia so vzdelanim sa nevedia k takejto praci dostat, lebo znamosti,... ak ta praca nebavi, kludne si najdi inu, nahradu za teba urcite najdu, nie ze ni...
A to nemyslim v zlom.
Kde je ten úrad, v Jarovniciach? Ostatní sú už len rómovia so základnou školou? Mám pocit, že kamoška ťa nevyhľadáva ani mimo pracovnej doby. Asi len ty ju obťažuješ svojou prítomnosťou a neustálym kontaktom. Bude rada, že sa ťa zbaví.

Dobre, a v čom je problém? Alebo aká je otázka? Či je to sebecké? Je to jej rozhodnutie, ona bude pracovať. Rozhodla sa tak, aby to bolo pre ňu výhodné. Asi mala nejaké dôvody na to, aby sa rozhodla pre druhú ponuku.
Nabudúce vieš, že pre nikoho netreba vybavovať prácu.