Je to správne?
Ahojte, som v praci nova, pracujem vo firme pol roka, tento tyzden sa mi stalo toto a bolo mi do placu.upratovacka urobi nakup prostriedkov co potrebuje k praci, da blocek na preplatenie majitelke firmy, ktora chce aby ja a kolegyna ako uctovnicky zapisali este do zosita co konkretne upratovacka kupila,blocek je dlhy, nejde o jednu polozku, preto som navrhla kolegyni ze sa spytam majitelky ci mozeme okopirovat blocek a pripnut do zosita, majitelka suhlasila, ked som to povedala kolegyni ze to takto mozme robit..mozme..podotykam..neze som jej to prikazala, tak kolegyna na mna vyskocila ze co robim preco tu zavadzam nove metody ked roky rokuce to robili tak ze zapisolovali do zosita z blocka nakupene veci, to znamena ze prepisuje aj 20 veci co upratovacka nakupila. a ze ako by sme to robili ze pripnut blocek do zosita ci lepit? uplne nepochopitelna vec pre nu pripnut spinacim strojcekom okopirovany blocek do zosita?nemozne? ved je to rychle.az mi bolo do placu ako na mna vyskocila. tak som ostala ticho , a nech si to prepisuje aj dalej tak ako roky rokuce..
Ešte môžeš urobiť to, že ty budeš fotiť a ona nech si prepisuje. Predpokladám, že prepisuje každý riadok zvlášť. To fakt nemá zmysel
@janage tiez som uvazovala naco to sefka chce pisat do zosita, a myslim si ze preto aby mala prehlad co upratovacka nakupila a za ako dlho to pouzila, aby mala prehlad.
@janage hej takto to robi pise kazdy riadok mydlo take, mydlo take, osviezovac vzduchu, hubky na riad, atd atd..dlhy je listok z nakupu
Ja nehovorim, ze je to nezmysel, ale je to nieco, s cim sa cloveku neoplati stracat cas. Ako tebe samej. V zivote prides do podobnych situacii xkrat. A to ta ma kazdy takyto problem zozierat niekolko dni? To si s tym nevies dat rady? Mala si sa hned ozvat, alebo to hodit za hlavu a vybavene…
@petricka22 akosi som intuitívne za minútu vyhodnotila ostať ticho.
Tak mám už úplne kacírsku myšlienku nech to aspoň nahadzuje do excelu 🙂 Ja neverím, že šéfka si pamätá tých 20 položiek ako dlho vydržalo. Ak sa len chce sem tam mrknúť, úplne stací kópia bločku. Alebo urobte jeden veľký nákup mesačne s presným rozpisom a o mesiac pozriete čo treba dokúpiť, čoho ešte je. Prepokladám, že spotreba toho materiálu výrazne nekolíše.
@janage fakt neviem prečo to šéfka chce mať napísané do zošita. Upratovačka by si isto nič nevzala z nákupu domov.

@miadi kolegyna je naladova, ma svoj vek, tak ja sa spravam slusne, no uvidim ako sa to casom vyvrbi