icon

Mám 14 rokov a hľadám si brigádu

ninamalinova123
22. feb 2021

Dobrý deň, mám 14 rokov, v júli 15 a aj keď som si vedomá toho, že oficiálne brigádovať ešte nemôžem, chcem sa spýtať, či je nejaká možnosť zárobku v tomto veku? Mala by som záujem, som zodpovedná, samostatná, rada pracujem s ľudmi a nerobí mi problém takmer žiadna práca, no vek mi je prekážkou. Počula som o možnosti, že by som pracovala na meno niekoho iného, napr. rodiča či staršieho súrodenca, ale to neviem, či by sa dalo uskutočniť. Privyrobiť by som si chcela aj s mojou kamarátkou, ktorá bude mať v októbri 16. Za akékoľvek vyjadrenie či ponuky vopred ďakujem.
Nina
Kontaktovať ma môžete v rámci ponúk na e-maili ninuskaa3007@gmail.com či na mojom FB Nina Máliková

martinkatinka
•
22. feb 2021

Takouto formou si brigadu nehladaj, aby ti nepisali uchyli. Skor sa skus opytat, ze ci by si niekomu nemohla umyt okna, pomoct s nakupom, umyt suteren, vyvencit psika..... Oficialne ale nic taketo robit nemozes.

drozdajkahra
•
22. feb 2021

Roznasanie letakov

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@drozdajkahra Ano viem, ale nenasla som ziadne ponuky v banskobystrickom kraji.

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@martinkatinka napadlo mi to, ale v tejto situacii ked je korona, nie je to take jednoduche. Byvam v rodinnom dome, myslim ze v bytovke by to bolo jednoduchsie. Skusim sa popytat, nemam psika, to neviem ci by fungovalo ale kazdopadne dakujem aj za upozornenie aj za radu!!

nafka0483
•
22. feb 2021

@ninamalinova123 Fiha a tu si sa registrovala ako 9 rocna?

missviolet
•
22. feb 2021

@ninamalinova123 ja som v tvojom veku, no vlastne este mladsia, priamo oslovila miestne inzerencne noviny, ci nepotrebuju.... a potrebovali. Skus im napisat aspon mail 🙂 ci nehladaju roznasacov. Oficialnu ponuku ze na profesii alebo tak som jakziv nevidela. a teda robila som na mamino meno

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@nafka0483 fiha a preco by som sa tu mala registrovat ako 9 rocna? 🙂

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@missviolet dakujem!! skusik urcite oslovit

nafka0483
•
22. feb 2021

@ninamalinova123 Pretoze tvoj nick je tu registrovany od oktobra 2016, teraz je februar 2021 a ty mas 14 rokov. No tak teda opravujem otazku - registrovala si sa tu ked si mala 10 rokov?

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@nafka0483 tak zakladnu matiku by to urcite chcelo a az potom rypat. Kazdopadne, ano, tento ucet bol zalozeny pred 4 rokmi, kde je chyba? 🙂 Myslim, ze moj dotaz znel inak.

nafka0483
•
22. feb 2021

@ninamalinova123 No na 14 rocnu si trosku drza. Nerypem, opytala som sa. Registracia 2016, teraz je 2021, takze 5 rokov. Potom som pozrela presne mesiace, tak to teda este nie je 5 rokov, ale 4,5. Pointa bola v tom ze neviem na co sa 9-10 rocne dievca registruje na koniku, zda sa mi to skoro.

ninamalinova123
autor
•
22. feb 2021

@nafka0483 Uz sama neviem, preco som sa tu sama registrovala, ale vyhodilo mi cez cislo tento ucet, tak preto som tu cezen prihlasena. Nebola som aktivna odvtedy.