Pipáte sa v práci alebo zapisujete? Čo so sebou nosíte?
Ked pridete do prace, tak sa pipate, alebo sa zapisete? A ake pracovne veci so sebou nosite. Ja sa zapisujem a nosim dva kluce.
Ked som robila v nemocnici, tak som sa pipala, teraz robim v ordinacii a nepipam sa.. a nosim si len uniformu
@anonym_89d7cb kluce od ordinacie nemas?
Keď som pracovala v kancelárii, tak si šéf zmyslel, že si máme zapisovať čas príchodu, odchodu a obedu, vždy som zabudla 🤣 dopisovala som to na konci mesiaca a nosila som si kľúče. Teraz pracujem kedy chcem, takže jediné čoho sa držím sú dátumy a dohody, robím z domu.
@anonym_89d7cb kluce od ordinacie nemas?
@anonym_autor mam, ano 🙂 uz je otvorené ked pridem, neviem kedy som ich naposledy pouzila
@anonym_autor nie
Len sa píšeme. A máme kľúč od bránky, keďže je guľa z oboch strán 😂 uniforma je v šatni v práci. Sociálne služby
Ja samozrejme nie, kedze som majitelka, ale zamestnanec si zapisuje
@tenerifka ani kluce ako majitelka nenosis?
akoze myslim, ze kazdy si nosi kluce, mobil, osobne veci.. co to je za debilnu otazku?
@anonym_autor
akoze myslim, ze kazdy si nosi kluce, mobil, osobne veci.. co to je za debilnu otazku?
@anonym_autor
@anonym_eae824 nepytala som sa na osobne veci, ale na veci s pracou suvisiace a ako pozeram je to naozaj u kazdeho ine a niekto nenosi vobec nic. Ani kluce. Asi pracuje z domu.
nepípam, nezapisujem a nosím kľúč od kancelárie a kartičku na pohyb po budove
pípame sa a z domu si nenosím nič, v práci si vezmem kľúče od kancelárie, akú to má výpovednú hodnotu?:D
Pípame sa, čipom ktorým si pipam dochádzku sa otvárajú aj dvere. A nosím si služobný telefón
Príchod označujem odtlačkom prsta ale my máme flexibilný pracovný čas takže je to nutnosť
@anonym_eae824 nepytala som sa na osobne veci, ale na veci s pracou suvisiace a ako pozeram je to naozaj u kazdeho ine a niekto nenosi vobec nic. Ani kluce. Asi pracuje z domu.
@anonym_autor mala som robotu kde sme si otvarali turniket aj kencel kartou a nosila som len sluzobny telefon, teraz mam kluce od prevadzky a prihlasujem sa do systemu. Mala som zamestnanie, kde sme sa zapisovali do knizky a nenosila som vobec nic, kluce nam davali na vratnici.
Ten co nenosi kluce nemusi mat HO, moze mat kluce niekto iny kto odomyka, mozu byt niekde ulozene u zamestnavatela a moze byt aj to, ze mu ziadne kluce netreba. nosi len kluce od stola lebo pracuje v open space office. Dalsi si nosi len kluc od skrinky v satni.
@anonym_autor nosím kľúč od kancelárie. Prichody/odchody neriesime. Šéf vidí ze tam sme a to mu stačí
nepípam, nenosím kľúče, vstup do budovy máme na rozoznávanie tváre, nosím si len počítač, svoje know how a dobrú náladu
pípame sa a z domu si nenosím nič, v práci si vezmem kľúče od kancelárie, akú to má výpovednú hodnotu?:D
@anonym_594317 chcem vediet kto ako chodi nabaleny.
@anonym_autor mala som robotu kde sme si otvarali turniket aj kencel kartou a nosila som len sluzobny telefon, teraz mam kluce od prevadzky a prihlasujem sa do systemu. Mala som zamestnanie, kde sme sa zapisovali do knizky a nenosila som vobec nic, kluce nam davali na vratnici.
Ten co nenosi kluce nemusi mat HO, moze mat kluce niekto iny kto odomyka, mozu byt niekde ulozene u zamestnavatela a moze byt aj to, ze mu ziadne kluce netreba. nosi len kluce od stola lebo pracuje v open space office. Dalsi si nosi len kluc od skrinky v satni.
@anonym_9aca4c aj tak to moze byt.
@anonym_autor Pipnem si kartou pri dverach, nosim notebook. Kluce nemam, je to kancelarska budova.
skola, snimanie tvare a nosila som vela veci, vsetko co som potrebovala, obcas od papierov na kopirovanie, vlastnych knih, potravin po hrnce (neprehanam, ked sme mali projekt varenie na jazyku)
skola, snimanie tvare a nosila som vela veci, vsetko co som potrebovala, obcas od papierov na kopirovanie, vlastnych knih, potravin po hrnce (neprehanam, ked sme mali projekt varenie na jazyku)
@zuzana76 snimanie kvoli bezpecnosti, alebo len taky system na dochadzku?
@anonym_autor Pipnem si kartou pri dverach, nosim notebook. Kluce nemam, je to kancelarska budova.
@beata_k notebook nosis kazdy den?

Ked som robila v nemocnici, tak som sa pipala, teraz robim v ordinacii a nepipam sa.. a nosim si len uniformu