icon

Pipáte sa v práci alebo zapisujete? Čo so sebou nosíte?

Dnes o 08:27

Ked pridete do prace, tak sa pipate, alebo sa zapisete? A ake pracovne veci so sebou nosite. Ja sa zapisujem a nosim dva kluce.

anonym_89d7cb
Dnes o 08:36

Ked som robila v nemocnici, tak som sa pipala, teraz robim v ordinacii a nepipam sa.. a nosim si len uniformu

autor
Dnes o 08:38
@anonym_89d7cb

Ked som robila v nemocnici, tak som sa pipala, teraz robim v ordinacii a nepipam sa.. a nosim si len uniformu

@anonym_89d7cb kluce od ordinacie nemas?

anonym_9f6677
Dnes o 08:40

Keď som pracovala v kancelárii, tak si šéf zmyslel, že si máme zapisovať čas príchodu, odchodu a obedu, vždy som zabudla 🤣 dopisovala som to na konci mesiaca a nosila som si kľúče. Teraz pracujem kedy chcem, takže jediné čoho sa držím sú dátumy a dohody, robím z domu.

anonym_89d7cb
Dnes o 08:41
@anonym_autor

@anonym_89d7cb kluce od ordinacie nemas?

@anonym_autor mam, ano 🙂 uz je otvorené ked pridem, neviem kedy som ich naposledy pouzila

anonym_695463
Dnes o 08:44

@anonym_autor nie

anonym_894b41
Dnes o 08:46

Len sa píšeme. A máme kľúč od bránky, keďže je guľa z oboch strán 😂 uniforma je v šatni v práci. Sociálne služby

ivka225
Dnes o 08:47

Nepípam, nezapisujem. Dôležité je, ČO urobím a nie KDE to urobím.

crazy_cat_lady
Dnes o 08:51

Nepipam/nezapisumem a ani si nic nenosim :D

tenerifka
Dnes o 08:59

Ja samozrejme nie, kedze som majitelka, ale zamestnanec si zapisuje

autor
Dnes o 09:04
@tenerifka

Ja samozrejme nie, kedze som majitelka, ale zamestnanec si zapisuje

@tenerifka ani kluce ako majitelka nenosis?

anonym_eae824
Dnes o 09:07

akoze myslim, ze kazdy si nosi kluce, mobil, osobne veci.. co to je za debilnu otazku?
@anonym_autor

autor
Dnes o 09:25
@anonym_eae824

akoze myslim, ze kazdy si nosi kluce, mobil, osobne veci.. co to je za debilnu otazku?
@anonym_autor

@anonym_eae824 nepytala som sa na osobne veci, ale na veci s pracou suvisiace a ako pozeram je to naozaj u kazdeho ine a niekto nenosi vobec nic. Ani kluce. Asi pracuje z domu.

anonym_1928d2
Dnes o 09:33

nepípam, nezapisujem a nosím kľúč od kancelárie a kartičku na pohyb po budove

anonym_594317
Dnes o 09:42

pípame sa a z domu si nenosím nič, v práci si vezmem kľúče od kancelárie, akú to má výpovednú hodnotu?:D

anonym_d8312f
Dnes o 10:03

Pípame sa, čipom ktorým si pipam dochádzku sa otvárajú aj dvere. A nosím si služobný telefón

anonym_51788f
Dnes o 10:18

Príchod označujem odtlačkom prsta ale my máme flexibilný pracovný čas takže je to nutnosť

anonym_9aca4c
Dnes o 10:51
@anonym_autor

@anonym_eae824 nepytala som sa na osobne veci, ale na veci s pracou suvisiace a ako pozeram je to naozaj u kazdeho ine a niekto nenosi vobec nic. Ani kluce. Asi pracuje z domu.

@anonym_autor mala som robotu kde sme si otvarali turniket aj kencel kartou a nosila som len sluzobny telefon, teraz mam kluce od prevadzky a prihlasujem sa do systemu. Mala som zamestnanie, kde sme sa zapisovali do knizky a nenosila som vobec nic, kluce nam davali na vratnici.
Ten co nenosi kluce nemusi mat HO, moze mat kluce niekto iny kto odomyka, mozu byt niekde ulozene u zamestnavatela a moze byt aj to, ze mu ziadne kluce netreba. nosi len kluce od stola lebo pracuje v open space office. Dalsi si nosi len kluc od skrinky v satni.

gejb
Dnes o 11:22
@anonym_autor

@anonym_autor nosím kľúč od kancelárie. Prichody/odchody neriesime. Šéf vidí ze tam sme a to mu stačí

tilly
Dnes o 12:48

nepípam, nenosím kľúče, vstup do budovy máme na rozoznávanie tváre, nosím si len počítač, svoje know how a dobrú náladu

autor
Dnes o 13:55
@anonym_594317

pípame sa a z domu si nenosím nič, v práci si vezmem kľúče od kancelárie, akú to má výpovednú hodnotu?:D

@anonym_594317 chcem vediet kto ako chodi nabaleny.

autor
Dnes o 14:02
@anonym_9aca4c

@anonym_autor mala som robotu kde sme si otvarali turniket aj kencel kartou a nosila som len sluzobny telefon, teraz mam kluce od prevadzky a prihlasujem sa do systemu. Mala som zamestnanie, kde sme sa zapisovali do knizky a nenosila som vobec nic, kluce nam davali na vratnici.
Ten co nenosi kluce nemusi mat HO, moze mat kluce niekto iny kto odomyka, mozu byt niekde ulozene u zamestnavatela a moze byt aj to, ze mu ziadne kluce netreba. nosi len kluce od stola lebo pracuje v open space office. Dalsi si nosi len kluc od skrinky v satni.

@anonym_9aca4c aj tak to moze byt.

beata_k
Dnes o 14:08

@anonym_autor Pipnem si kartou pri dverach, nosim notebook. Kluce nemam, je to kancelarska budova.

zuzana76
Dnes o 14:15

skola, snimanie tvare a nosila som vela veci, vsetko co som potrebovala, obcas od papierov na kopirovanie, vlastnych knih, potravin po hrnce (neprehanam, ked sme mali projekt varenie na jazyku)

autor
Dnes o 18:39
@zuzana76

skola, snimanie tvare a nosila som vela veci, vsetko co som potrebovala, obcas od papierov na kopirovanie, vlastnych knih, potravin po hrnce (neprehanam, ked sme mali projekt varenie na jazyku)

@zuzana76 snimanie kvoli bezpecnosti, alebo len taky system na dochadzku?

autor
Dnes o 18:40
@beata_k

@anonym_autor Pipnem si kartou pri dverach, nosim notebook. Kluce nemam, je to kancelarska budova.

@beata_k notebook nosis kazdy den?

zuzana76
Dnes o 18:44
@anonym_autor

@zuzana76 snimanie kvoli bezpecnosti, alebo len taky system na dochadzku?

@anonym_autor dochadzka

beata_k
Dnes o 19:00
@anonym_autor

@beata_k notebook nosis kazdy den?

@anonym_autor Nie, mam 80% HO.