icon

Práca cez počítač

kikuska63
10. mar 2022

Ahojte pracuje tu niekto cez počítač ? Ak ano, vedeli by ste mi dať nejaké info? Skôr nejakú administratívu a žiadny nútený predaj

gabika20
•
10. mar 2022

@kikuska63 a co ovladas? cudzi jazyk preklady, programovanie, spravca eshopu, uctovnictvo napriklad.. vselico sa da cez pc len treba prax, nieco ovladat.. ja robim na urade administrativu cez pc

h2
•
10. mar 2022

@kikuska63 V dnešnej dobe? Väčšina ľudí, alebo aspoň veľmi veľa, keď nie väčšina, pracuje cez PC. V administratíve ide všetko cez počítač.

kikuska63
autor
•
10. mar 2022

@kikuska63 pardon, zle som sa vyjadrila, myslela som prácu z domu, účtovníctvo a korešpondenciu mám v malicku

slavkadud
•
10. mar 2022

Akoze info ake? Ponuku prace?

mamamasama
•
10. mar 2022

Aké info? Kde hľadať? Profesia.sk napríklad.

marci77
•
10. mar 2022

@kikuska63 a cudzie jazyky ovladate? ak ano, ake?

vsauce_
•
10. mar 2022

Manžel takto prekladá texty dokumentov. Nedávno mu dokonca napísali z jednej spoločnosti, kde pracoval, či by pre nich nemal záujem pracovať z domu, čo nám prišla ako super príležitosť.
Nájsť sa určite dá, ale teda treba mať aj nejaké znalosti. Nerozmýšlala si nad tým účtovníctvom ako SZČO, čo by si mohla aj z domu?

ciernabrigita
•
10. mar 2022

@kikuska63 ak máš účtovníctvo v malíčku tak kde je problém? prípadne je tak ťažké naklikať profesia.sk a hľadať podľa preferncií, znalostí,...? alebo ti tu má niekto napísať rovno, že hľadá práve teba? alebo ti má napísať, čo konkrétne on/a robí z domu (k čomu ti to bude?)? čo presne sa potrebuješ dozvedieť? lebo takýchto otázok je tu veľa každý mesiac a vždy je dôležité, čo kto ovláda, aké má možnosti, nároky... a nikto to rovno nenapíše...

martinkatinka
•
10. mar 2022

No ak ovladas pracu na pocitaci, tak si ju aj vies urcite najst(konkretnu ponuku).

gabika20
•
10. mar 2022

vyborne uctovnictvo ak ovladas je dobry zaklad, treba sledovat profesia, kariera, zadat kriteriu praca z domu.. prip. rozposlat zivotopis.. mozno ale zo zaciqtku na zabeh bude treba chvilu chodit do kancelarie a neskor z domu