Práca v Lidli - osobné skúsenosti
Mám otázočku baby,
mám prácu ale zle platenú a hľadám niečo iné...zaujíma ma od vás, ktoré máte osobnú skúsenosť s prácou v Lidli ( prípadne tesco, kaufland) ako ste spokojné, aký máte príjem a ako sa pracuje na smeny...ďakujem za každé info, robím za minimálku a verím že nižšie sa už ani ísť nedá 😀
aj u nás v sklade robia ženy po 50tke, normálne nakladajú + jednu staršiu 58roč. máme na vratkách, vôbec žiadny problém. Neviem na základe čoho vyberajú...
Ahojte, zajtra idem na pohovor do Lidla, ste tu také ktoré robíte na skrátený úväzok ? Ako vedia vyjsť v ústrety keď sú deti choré alebo majú prázdniny ? Mne sa nemá kto o nej postarať. Ďakujem za odpoveď
Dobrý...má niekto skúsenosť s prácou v LIDL RK,MT,LM? ako to chodí na polovičný úväzok?
Ahojte chcem sa spytat ako prebieha pohovor v Lidli. Mam tam ziadost na skrateny uväzok.po pohovore kedy asi daju vediet ako sa rozhodli?hned alebo sa ozvu neskor?dakujem
Ste tu nejaká z Prešova? Zaujímalo by ma na koľko hodín mate pracovnú dobu, myslím v sklade.
Ahojte žienky ,baby.Oživím tému ak sa to podarí..Nastúpila som pred mesiacom do lidla ako predavačka pokladníčka na plný úväzok..Smeny na pohovore som neriešila ,keďže som bola v tom ,že doma bude všetko ok..No akonáhle som začala poobedné smeny moja najmenšia 4 ročná dcérka veľmi ťažko znáša ,že niesom večer doma,,,Plače manželovi aj v škôlke začala..
Máte niektorá s týmto skúsenosti?keďže mne môj nadriadený nepovolil výber iba ranných smien,,Jeho odpoved bola ,že ho to nezaujíma,,,Takže som nepochodila,,,Je možné zmeniť smeny aj keď pracujem na plný uväzok ?
@hetes ahoj, kedze si vydata, tvoje smeny su len na dohode s nadriadenym a pokial sa nechce dohodnut, tak bohuzial... Narok na napr.len ranky a volne vikendy maju len slobodne mamicky, ktore su chranene zakonom. Toto iste ti povie aj dovernicka, riesila som tento problem cca 2 roky dozadu po navrate z rodicaku, nakoniec sa mi nejak podarilo s veducou dohodnut, ta vsak bohuzial odisla a nova veduca zatial mojim poziadavkam vyhovuje, aj ked dlho to uz zrejme trvat nebude...
@lenush33 ďakujem..No práve ,že všetko je iba v ústretovosti...No ťahám hlavne poobede a to je fakt až do 23:00 aj dlhšie,,,Jedna v týždni by sa dala prežiť no týždeň aj dva vkuse je dosť,,O prácu prísť nechcem a v skúšobnej dobe vyskakovať sa asi nevyplatí,,,Plus keď mi nastúpia nočné tak to bude masaker,kedže manžel robí už v noci,,,

@cecilia68 myslite? No ja mam ,len' 30, to snad nie je tak vela....ktovie no co v skutocnosti rozhoduje...