icon

Priateľský šéf

3. mar 2022

neviem uz fakt co si mysliet, ale davnejsie som si vsimla od mojho sefa naznaky alebo aspin si myslim, ze ide o naznaky. nastupila som do prace pred rokom, ale zacalo sa to az nedavno, sef hoci s nami travi dost casu a sme takmer zensky kolektiv, nikdy ziadnej neprejavil zaujem, vsak jednak to aj vidime a jednak viete, zensky kolektiv, klebety. paci sa viacerym mojim kolegyniam, je to mlady muz, len o 3 roky starsi odo mna, ja mam 27 no a je slobodny. nejaky vzath mal ale to viem len od kolegyn, ze sa rozisli dost nestastne, ona vraj nechcela deti a dlho ho s tym natahovala, takze bol zdrteny. no v tom case som nastupila aj ja ale sef nikoho nemal, prisiel mi ako nejaky workoholik alebo co, no neriesila som. ale posledne 2-3 mesiace to trva, zacal byt viac priatelsky ku mne. najprv som si mydslela, ze je taky aj k ostatnym kolegyniam, no casom som si vsimla, ze sice s nimi posranduje, ale rychlo odide prec do kanclu. pri mne si vzdy najde zamienku, aby mi toto vyvsetlil, tamto vysvetlil, niekedy banality, zdrziava sa pri mojom stole dlhsie, a najprv som myslela, ze som neschopna alebo co a preto, ale casom si to vsimli aj kolegyne. furt si nieco najde, ked odchadzame z prace, este ma zdrzuje recami, niekedy take banality, ze aky som mala den, ci som vsetko zvladla, ci som v poriadku. nehovorim, je to mily muz, pritatzlivy naozaj, kazdej sa paci a kazda mu to vzdy davala najavo, ale on nereagoval. lenze ja som si robila pracu a hoci sme obcas prehodili par slov, vzdy som videla, ze tie kolegynky sa chichocu, ved nemam im to za zle, je mily, pekny, charizmaticky, gentleman. no lenze okrem slov sa zacali aj "nevinne" dotyky, ze sa cezo mna nahne, ze sa postavi za moj chrbat a je blizko mojich vlasov a take ,vidim, ako sa na mna vzdy pozera cez sklo, vidim ze ak je v miestnosti, hovori nieco vsetkym a pozera pritom na mna. ja som dost chladna, povedala by som, paci sa mi a vzdy sa mi aj, no je to sef, tak som to neriesila nijako. ale teraz, ci nepotrebujem nieco kupit lebo ma cestu do obchodu, ci nechcem obed, minule zavtipkoval, ci neskocime na kavu, a ja cela zmatena krava som povedala NIE, lebo uz nieco mam. ja ani neviem, o co ide. no aj tak pokracuje dalej. sukromne v kontakte nie sme ani, on mi nenapisal ani nic, ani celkovo s kolegynami neni, lebo mame taky pracovny kodex, ze sef a kolegyne alebo aj externi kolegovia, ze proste nie. ako on vo vztahu ku nam myslim. minule nieco naznacil, uz sme isli domov, ze ma zasady a ze chce pockat na vhodnu chvilu. nechapem? aka vhodna chvila? uprimne, zdrhla som...vlastne vzdy zdrhnem, lebo nechapem, minule sme mali poradu vo volnejsej a priatelskej atmosfere, doniesli sme aj obcerstvenie, hoci bol mily aj k ostatnym, neustale telom bol natoceny ku mne, pohladom vyhladaval mna a potom sa suverene od kolegyn vzdialil a stal pri mne, nieco sme prehovorili, no mala som zly den z inych dovodov, tak som bola mlkva ako puk a on tam iba stal, pri mne a ostane kolegyne mal doslova v riti ako to mam takto povedat, sa ospravedlnujem sa toto rozpisanie, mozno si len namyslam, ja nemam odvahu sa ho spytat na rovinu a ako by to vyznelo? ze "chcete ma"? to mi pride kus aj ubohe, takze neviem co to ma znamenat, tie vtipky a podobne, som proste ako zablokovana, asi si ma viete predstavit ze hoci sa mi aj paci, ja mam hlavu v praci a preto toto vnimam tak ze fuh, co to je? 🙂 vlastne ani neviem ci to mam nejako brat

pbra40
1. apr 2022

Ze aky rychly spad 😯

opica_skorica
1. apr 2022

@pbra40 prve rande do mesiaca, potom co nasleduje?
Aaaaa, druhe rande😃👌

caroline_
1. apr 2022

Uz sa neviem dockat na dalsie pribehy :D

janka0215
2. apr 2022

Dúfam, že nám potom pošleš aspoň svadobné koláče 😅❤ držím palce, nech to vyjde. Tešíme sa ru všetky na ďalšie príbehy 😊😊

lentilka46
10. apr 2022

Ahoj, ako pokracujete? 😊

autor
11. apr 2022

Ahojte milé moje. Nemám dobré správy... Ale napíšem vám to tu... Medzičasom sa udialo, že sme sa trošku viac zblížili, áno bola tam chémia a všetko a asi viete, k čomu došlo. Horšie je to, že už to išlo z kopca.... Takže asi viete, ako to dopadlo. Som teraz doma, mám voľno. No jemu sa začala ozývať jeho ex a akosi mi naznačil, že sa v ňom niečo zlomilo smerom k nej. Myslím, že toto nebude dobrý happy end a až sa cítim trápne, ako som ho tu ospevovala a zrazu sa stane toto v takomto relatívne krátkom časovom úseku, pretože áno, malo to teraz rýchlejší spád ...nemám ani slov, je to cele zle a to si nemyslím, že sme si nesadli v intimnostiach.... Radšej ani nechcem čítať vaše správy, ale pokojne mi naloztre lebo si zaslúžim, ako som si zase namyslala.....

fiirsttiime
11. apr 2022

No tak to je dobrý magor 🤔

autor
11. apr 2022

@fiirsttiime ja som tu už radšej ani nechcela priespieť nič, aby ste mali krásnu romantickú príhodu, lebo toto skončilo dosť veľkým fiaskom... úprimne, som z toho dosť mimo

1sally12
11. apr 2022

Ten od začiatku nevedel čo chce.

autor
11. apr 2022

cítim sa ako naivná puibertiačka ak mám byť toľko úrpimná 🙂 vôbec som taký záver nečakala a horšie je zteraz chodiť do práce a pozerať sa naňho, neviem čo má znamenať toto s ex, ale okamžite som cúvla, lebo to dal asi dosť jasne najavo

cacianka
11. apr 2022

Netráp sa že si ty urobila chybu, išla si do zoznamovania s čistým štítom, jeho rozhodila éčka, uvidíš čo sa z toho vyvrbi

ankare
11. apr 2022

Pozri, buď rada,že sa takto vyvrbil už na zaciatku. Viem,že si sklamaná a že Ťa to bolí, ale mysli na to, že si Ťa nezaslúži a verím,že čoskoro stretneš toho pravého, ktorý si Ťa bude vážiť. ❤️
Je dosť možné, že mu to zase nevyjde s ex a bude zase na Teba robiť psie oči.
Držím palce!

bilancia
11. apr 2022

mne to cele teraz pride, ze po tebe isiel, lebo si bola nedostupna a nemohol ta mat a ked ta konecne dostal, tak si vymyslel prihodu s ex:(

autor
11. apr 2022

ja neviem, čo si o tom myslieť, ale naozaj ako som vám aj písala, skutočne som si držala odstup a potom až po tých mojich správach začal byť taký, že aj tá pusa, prišiel... áno, uznávam, došlo aj k tomu.... a zrazu problém menom EX... ešte mi napísal, že neboli spolu veľmi dlho v kontakte, ani ju neriešila, ale ONA sa mu náhle ozvala (teraz počas týchto dní)... teraz náhle? zrazu? ja som okamžite začala cúvať a naznačila som, že skrátka nechcem sa do nich pliesť.... možno som bola príliš hrrrrrr odrazu oproti tej nedostupnosti, fakt neviem..... no skrátka dnes som ani nešla do práce.....

petuska1989
11. apr 2022

to je debil... mám pocit, že sme si ho všetky zidealizovali...

babajaga
11. apr 2022

Kasli nan.nevsimaj si ho,aspon naoko uz ked sa to neda....ak ta chce,rozkyva sa,kedze ste uz spolu spali,ale predpokladam,ze nechce,ex je zamienka....sprav ciaru,odosobni sa od neho,pokukaj po inych muzoch,niekde je tvoj protipol,tento to nebude.

ejbyk
11. apr 2022

no to je baran
ale spat s nim po par dnoch, a este ked viem ze ho kazdy den v robote stretavam a je môj sef, no velmi by som si to zvazila....

autor
11. apr 2022

áno, to bola moja chyba, že som urobila ten krok @ejbyk :( to si aj priznám, ale to ma až tak nie že netrápi, ale skôr ma trápi aké to bude teraz, lebo určitá bariéra tam asi bude... ja vlastne ani neviem, či fakt sa mu tá exka ozvala alebp či to nebola len zámienka, aby som mu dala pokoj, lebo je pravda, že ja som trošku po tej prvej puse bola viac taká, no.... kontaktná, nie že som mu písala kazždý deň to nie, ale ozývala som sa už viac ja než on, tak asi... no neviem.... nechcela som sa na nič hrať, brala som to úprimne

ejbyk
11. apr 2022

troska mi to tak príde ze mu islo o to jedno žial....
no kasli na to rob co mas ak je to dobra robota odosobni sa a funguj dalej....

emasss111
11. apr 2022

@ejbyk presne, aj mňa toto napadlo, dosiahol čo chcel a teraz si vymýšľa 😏 proste deb...l 😠😠😠😠

fiirsttiime
11. apr 2022

Skus to zahrať na opačnú notu...ze vlastne to pre teba nic nebolo...chod do prace usmievaj sa rob svoju prácu ak ta baví a kašli na takého chlapa 😊

yoxinka
11. apr 2022

Chlapec si proste chcel zasexovať, možno sa stavil s nejakými chalanmi, že ťa dostane alebo čo, premyslel to, namotal ťa a dosiahol presne, čo chcel, príhoda s ex je úplný bullshit. Je mi to ľúto.

bilancia
11. apr 2022

suhlasim s @fiirsttiime , aj ked to bude tazke, ale bude to najlepsi krok, spravaj sa uplne tak isto ako pred tym, cisto profesionalne ,ako by sa nic nestalo.

autor
11. apr 2022

vy si myslíte, že si teda tú ex že sa mu ozvala, iba vymyslel? tak ľahšie by mi asi bolo na srdci, keby povedal úprimne že jednoducho sme si nesadli v sexe alebo čokoľvek, ale to s ex, to ma zasiahlo asi aj viac by som povedal, že ak k nej má city, že prečo sa dialo čo sa dialo, asi viete čo mám na mysli....

1gramofon
11. apr 2022

Tiež si myslím, že dosiahol co chcel a už ho nezaujímas. Možno sa takto vyspal aj s inou kolegyňou.
Najlepšie urobíš keď pôjdeš do prace, nebudeš sa tváriť vystrašene, ani zničene. Hore hlavu, chod tam, zasmej sa, rozprávaj s kolegyňami akoby nič a je dosť možné, že keď to uvidí tak za tebou začne lozit, no už vieš aký je, takže mu už šancu nedávaj. Dokonca by som bola ako predtým, veľmi profesionálna, akoby sa nič medzi vami nestalo, nech si chlapec nefandi

1gramofon
11. apr 2022

A nič si nevycitaj. Pouc sa z toho co sa ti teraz stalo a ukáž aka si osobnosť, že ťa tento truľo nezlozi. Môžu sa ti stát aj horšie veci, toto je len taky trapas, akým ho ty uvidíš

alenaja
11. apr 2022

Podľa mna si tu ex vymyslel.... Rozhodne si nic nevycitaj, ty si isla do toho uprimne.... V praci sa snaz byt nad vecou.... A hlavu hore, vypni hrud, usmej sa (sama pre seba - nie na neho).... A bud opät tou nedostupnou 😉. Budem drzat palce 😇

1gramofon
11. apr 2022

A inak keby si mala pocit, že to v práci ktosi vie, keby sa ta dokonca nejaká kolegyňa opýtala, ja by som sa pochválila, že hej vyspala som sa s ním, akože dala som tomu šancu, ved veľa ľudí si našlo životného partner v práci, ale hneď po sexe spravil to a tamto jak male decko... Keďže v tom nie su nejaké city, ved sme sa nepoznali veľmi, tak to beriem v pohode a sex bol taky - povedala by som úprimne zopár veci co sa mi páčilo a co nie. Nech ma svoju reputáciu je*ača, pôjdu po ňom ďalšie, že aký je...
My ženy sa hanbíme, sme ticho, ľutujeme a vyčítame si veci. Tak si si za*ebala, bolo zle? Asi nie, nehanbi sa za to, chlapi sa nehanbia a jak je im fajne

autor
11. apr 2022

nie, nebolo mi zle, práve že naopak z jeho strany bolo vidno, no povedal mi to že si to chce určite zopakovať a vlastne potom sa mi aj ozýval, lenže ja som sa samozrejme akoby naladila, že fuuuu tak dobre, môžeme "začať" aj takto, však sme dospelí, chémia bola výrazná, viac menej som prvýkrát bola spontánna a nepremýšľala som nad tým,... a tým som pritlačila na pílu, lebo som to začala spomínať, že teda chcela by som si to zopakovať a zrazu... on sa začal vzďaľovať, a zrazu, že je tu EX.... tak som ustúpila... takže ja netuším, o čo tu ide ale že absolútne, pravdu povediac, to s tou EX ma vykoľajilo mimoriadne

autor
11. apr 2022

aj to podotýkam, že sme sa ešte deň predtým dohadovali, že sa na ďalší deň stretneme a odrazu v deň D.... EX.... že on niečo pocítil.... mne to príde celé zvláštne....