Priateľský šéf
neviem uz fakt co si mysliet, ale davnejsie som si vsimla od mojho sefa naznaky alebo aspin si myslim, ze ide o naznaky. nastupila som do prace pred rokom, ale zacalo sa to az nedavno, sef hoci s nami travi dost casu a sme takmer zensky kolektiv, nikdy ziadnej neprejavil zaujem, vsak jednak to aj vidime a jednak viete, zensky kolektiv, klebety. paci sa viacerym mojim kolegyniam, je to mlady muz, len o 3 roky starsi odo mna, ja mam 27 no a je slobodny. nejaky vzath mal ale to viem len od kolegyn, ze sa rozisli dost nestastne, ona vraj nechcela deti a dlho ho s tym natahovala, takze bol zdrteny. no v tom case som nastupila aj ja ale sef nikoho nemal, prisiel mi ako nejaky workoholik alebo co, no neriesila som. ale posledne 2-3 mesiace to trva, zacal byt viac priatelsky ku mne. najprv som si mydslela, ze je taky aj k ostatnym kolegyniam, no casom som si vsimla, ze sice s nimi posranduje, ale rychlo odide prec do kanclu. pri mne si vzdy najde zamienku, aby mi toto vyvsetlil, tamto vysvetlil, niekedy banality, zdrziava sa pri mojom stole dlhsie, a najprv som myslela, ze som neschopna alebo co a preto, ale casom si to vsimli aj kolegyne. furt si nieco najde, ked odchadzame z prace, este ma zdrzuje recami, niekedy take banality, ze aky som mala den, ci som vsetko zvladla, ci som v poriadku. nehovorim, je to mily muz, pritatzlivy naozaj, kazdej sa paci a kazda mu to vzdy davala najavo, ale on nereagoval. lenze ja som si robila pracu a hoci sme obcas prehodili par slov, vzdy som videla, ze tie kolegynky sa chichocu, ved nemam im to za zle, je mily, pekny, charizmaticky, gentleman. no lenze okrem slov sa zacali aj "nevinne" dotyky, ze sa cezo mna nahne, ze sa postavi za moj chrbat a je blizko mojich vlasov a take ,vidim, ako sa na mna vzdy pozera cez sklo, vidim ze ak je v miestnosti, hovori nieco vsetkym a pozera pritom na mna. ja som dost chladna, povedala by som, paci sa mi a vzdy sa mi aj, no je to sef, tak som to neriesila nijako. ale teraz, ci nepotrebujem nieco kupit lebo ma cestu do obchodu, ci nechcem obed, minule zavtipkoval, ci neskocime na kavu, a ja cela zmatena krava som povedala NIE, lebo uz nieco mam. ja ani neviem, o co ide. no aj tak pokracuje dalej. sukromne v kontakte nie sme ani, on mi nenapisal ani nic, ani celkovo s kolegynami neni, lebo mame taky pracovny kodex, ze sef a kolegyne alebo aj externi kolegovia, ze proste nie. ako on vo vztahu ku nam myslim. minule nieco naznacil, uz sme isli domov, ze ma zasady a ze chce pockat na vhodnu chvilu. nechapem? aka vhodna chvila? uprimne, zdrhla som...vlastne vzdy zdrhnem, lebo nechapem, minule sme mali poradu vo volnejsej a priatelskej atmosfere, doniesli sme aj obcerstvenie, hoci bol mily aj k ostatnym, neustale telom bol natoceny ku mne, pohladom vyhladaval mna a potom sa suverene od kolegyn vzdialil a stal pri mne, nieco sme prehovorili, no mala som zly den z inych dovodov, tak som bola mlkva ako puk a on tam iba stal, pri mne a ostane kolegyne mal doslova v riti ako to mam takto povedat, sa ospravedlnujem sa toto rozpisanie, mozno si len namyslam, ja nemam odvahu sa ho spytat na rovinu a ako by to vyznelo? ze "chcete ma"? to mi pride kus aj ubohe, takze neviem co to ma znamenat, tie vtipky a podobne, som proste ako zablokovana, asi si ma viete predstavit ze hoci sa mi aj paci, ja mam hlavu v praci a preto toto vnimam tak ze fuh, co to je? 🙂 vlastne ani neviem ci to mam nejako brat
Možno sa len zľakol. Uvidíš časom ako sa bude správať a možno sa aj o tom porozprávate.
Tak si si užila, bud rada 😅 možno si bola naozaj veľmi snaživa, ale to je jedno, lebo ak by ta chcel tak by sa ti chrbtom neotocil. Ja by som ho už neriesila, lebo ak by to s ex aj bola pravda, tak v tom prípade ju má stále rád a ty pri nej nemáš šancu, nemá to doriešené a teba ani poriadne nepozná. Ale najskôr ta klame, aspoň to tak vyzerá. Mam známeho co rieši ženy kým mu nedajú a potom ich už nechce. Je to sviňa a tento tvoj kolega asi tiež
Ja nevidím dôvod čakať so sexom 😃 su dospeli chceli to obaja... keby dlhsie čakala on by možno s nou ...potom by sa ešte viac namotala... kaslat na neho aspon sa ukázal...nech už je tam hocičo ci ex ci neex ...ja by som sa tvárila este viac nad vecou ako on.... nech si nemysli ze vyhral...ktovie koľko kolegyn tak skončilo....
Vieš čo? Je to ťažké pre teba teraz v práci, ale to pominie. Venuj sa práci a hotovo. Keby to bol osudový muž, tak budete spolu a keby nebol, buď rada, že z kratšej cesty.
Hlavu hore.
Úsmev a ide sa ďalej. Nič si nevyčítaj. Nič neľutuj. Zažila som nevydarený vzťah na pracovisku. Obaja slobodní. A žijem.
Bolo to obtiažne po rozchode.
Ale dá sa to prežiť.
Teraz je to už dávna minulosť.
Presne jak písali baby...hodiť za hlavu...urob si z neho kamaráta a je ...to jak keď kúpiš los, buď vyhras alebo prehraš, ale život ide aj tak ďalej. Môžeš byť len spokojná, užila si si, veď to sú príjemné chvíle. Nájsť chlapa ktorý za to stojí je fakt ťažké, ja som s mojím 20rokov. A keď sme spolu začali chodiť, tak som si hovorila, že tomu dávam pol roka a nechá ma. A osud to chcel inak. Podľa toho ako píšeš, si veľmi dobre žieňa. To dobre si ťa nájde samo, lebo to priťahuješ.
Najvacsiou ranou pre neho bude vidieť ta v práci šťastnú 😉 naozaj, ver mi. By som ho vždy slušne ešte aj s úsmevom pozdravila (aby nevidel, že mi ublížil) a makala na tom, aby som bola ozaj stastna. Aby sám pochopil, že on za to nestojí.
Ahojte, prajem vám krásny veľkonočný pondelok🙂 v práci to nie je veľmi ružové ale snažím sa to zvládať zatiaľ, on teraz chodí na služobné cesty a preto sa nevidavame často za čo som aj rada, no vždy doma to na mňa doľahne a preto som si zase dala viac aktivít ako som mala, čiže chodím viac cvičiť na také skupinovky a občas idem so známym plávať
vytiahla ma von aj moja veľmi dobre kamarátka a povedala ,že mám tomu nechať čas a že som urobila najlepšie čo som mohla, nemám sa mu vtierat, mám to nechať tak a on sa sám rozhodne ak sa ešte nerozhodol
teraz som sa nechala ňou vytiahnuť aj von, v piatok ideme do mesta na drink, zajtra na menšiu turistiku a tiež má včera jeden známy vytiahol na výlet, takže vždy prijmem a idem...aby som nebola doma a nemyslela som na to
priznám sa vám že som sa nechala na chvíľku vtiahnuť aj do zoznamky, chcela som si iba tak písať a nič viac, našla som tam dvoch celkom schopných mužov ,ale keď ma zavolali na rande, ani nemám chuť ísť. dnes by som s jedným mala ísť, ale úprimne sa mi nechce, ani neviem prečo je tomu tak ....s ľuďmi ktorých poznám, pôjdem veľmi rada, ale asi sa ešte necítim na to ísť von s nejakým novým mužom, samozrejme tento dotyčný je taký, že veľmi rád by išiel. on je navyše odo mňa o 1 rok mladší, má 26. No neviem....
jasné našli sa aj ponuky na sex ,ale na to nemám ani pomyslenie
naozaj neprajem nikomu sa takto cítiť, naposledy som sa takto cítila po prvom vážnom rozchode môjho prvého dlhšieho vzťahu, keď som mala 20. potom sa mi už nestalo, že by som takto nad mužom premýšľala a doslova bola nesvoja, vždy som na to dosť rýchlo zabudla alebo hodila za hlavu, takže tieto pocity pre mňa nie sú vôbec príjemné 🙂
priznám sa, že najradšej by som každý deň len cvičila lebo tam pri hudbe vždy vypnem myseľ a je mi fajnn, neviem čo iné by mohlo pomôcť aby som na to čím skôr zabudla🙂
Super,že si to sem napísala. Všetky sme zvedavé tetky 😀 sustred sa ako doteraz,na seba,uzivaj si čas so sebou a svojimi kamaratmi... 😉 A nerieš,si mladučká,bez záväzkov, detí tak si rozumné uži túto etapu zivota
Cez víkend som si urobila radosť a kúpila si sporové oblečenie na turistiku a cvičenie, takže sa aspoň trošku teším na menšiu zmenu!! 🙂
A nebude to tým, že s týmto ci chceš, ci nie, tak sa aj naďalej budete vidieť? Plus je to tvoj nadriadeny. Možno keby to nemalo také následky, že čo v práci, tak by si nad ním ani toľko nepremyslala
A možno popremýšľať nad vybratorom, aby tvoje budúce rozhodovanie neovplyvnili asi hlavne chute, keďže naozaj veľmi ste sa nepoznali... Ako, nie žeby to vadilo, ale nie je to pre každého
Nájdi si kamoša na nejaké chvíle, nemusíte spolu spávať....kino, príroda ....k šéfovi buď priateľská, hlavne hlavu nesklapaj pred ním, nemáš sa za čo hanbit, ste dospelý, stáva sa ...a ži si svoje....výplň čas kamarátkami. Pomôž rodičom, starým rodičom.
Ahojte, tak som včera napokon bola na stretnutí s tým 26 ročným, čo som vám spomínala..netvrdím, že to dopadlo zle, bol to milý, pekný a zlatý chalan, ale ja skrátka necítim sa na to aby som s niekým začala randiť a podobne, ako hovorím rande cez zoznamky nie sú príliš pre mňa, no skúsila som a aspoň som spoznala novú osobu a trošku vypla 🙂 avšak zhodnotila som že bude lepšie, ak teraz budem v kontakte iba s takými mojimi ľuďmi ktorých poznám dlho, pri ktorých sa cítim fajn a rande nechám randenim do budúcna ,teraz ma nesmierne láka venovať sa sama sebe, navyše sa blíži leto a s tým aj svadba bývalej spolužiačky z VŠ a zároveň kamarátky, takže mám čo robiť 💪🏊🏋️
@1gramofon prepáč, ale neviem prečo si to napísala tak rázne s tým vibratorom, viem že som urobila chybu a možno som nemala zájsť až do takých veci, ale stalo sa a už to nevrátim.... A áno asi to nie je pre mňa iba tak spávať bez záväzkov, úprimne som nikdy nič také nezažila, myslím ten sex bez vzťahu, no toto som sa cítila v tej danej chvíli a nebolo to iba tým, že tam dole sa neviem udržať... 😶😶
Ale no, tento pribeh sa zacal tak pekne, romanticky, ze sa ti necudujem, ze si podlahla v danej situacii...co sa stalo, stalo sa, asi nikto odtialto necakal, ze mlady muz sa takto zachová.... Ty aj napriek tomu celis situacii super, ze si hladas aktivity, snazis sa ist dalej.... Super😊😊
Este by som napisala... Ze mali sex skoro, pisete ze to bola chyba, a tak. Ono to clovek dopredu nikdy nevie. Moja velmi dobra kamaratka a jej teraz uz manzel (uz 10 rokov) mali sex uz na prvom rande. Takze nie vzdy to vypáli zle. Dokonca v nasej ulici býva pár, kde zena bola slobodna mamicka, pracovala ako admn.pracovnicka, a dala sa dokopy s konatelom spolocnosti. Pripudli dalsie 3 decka, su spolu uz ani neviem kolko rokov, jej prva dcera uz má 4 rocneho chlapceka, a ich spolocny najstarsi syn je stredoskolak, ostatne 2 za chvilu koncia zakladnú. Takze existuju aj pribehy s happy endom😊😊😊
Este by som odkázala zakladatelke temy, nech pise nadalej, co a ake novinky su, nech sa s kludnym svedomim pozrie do ocí šefa. Bud k nemu taká, ako keby sa nic nestalo. Aj ked to je tazke, pretvaruj sa, aby nebol on "na koni" 😉😎
ved už predtým som písala, že o nič také podľa mňa nejde, ale zároveň ze to nie je pre každú. Ak sa ta to dotklo, prepáč, mala to byť praktická rada, ani ti nedávam, ani z teba nerobím štetuľu, ani nič takého 😮 vnimaj to ako chceš
Zeny ujasnime si jednu vec... chlap Vas moze nechat ked mu date na prvom, aj ked mu date az na 10. rande...Niesme v praveku a tomu, ze sa autorka s dotycnym vyspala viedlo viac veci a dlhsiu dobu. Neporovnavajme to s tym, ked zena stretne prvy krat muza na diskoteke a ten vecer s nim lezi uz v posteli.... Ak by bol mal jej sefko s nou uprimne romanticke umysly, co sme si tu nahovarali vsetky, tak by aj po sexe za nou palil rovnako, ak nie viac. A ak mu celu dobu slo len o jedno, potom dobre, ze to ma autorka cim skor za sebou...lepsie ako keby mala byt namotavana dalsi mesiac a potom dovidopo.... autorke drzim uprimne palce 😉
@sindyem asi tak nejak. velmi dobre si to napisala a myslim si presne to iste
niektore nazory tu nemozes brat vazne, kedze niektore ako keby mali len potrebu niekomu slovami ublizit a nic viac. ale aspon, ze si sa tak nadstavila, ze sa stalo a ides proste dalej
Ahojte,tak ako sa hovorí, šaty a vlasy robia človeka, tak som včera bola zrelaxovať u kaderníka a urobil mi nový účes balayage takže som maxilne spokojná a úplne som z toho šťastná, potom sme si boli sadnúť s priateľmi do mesta 🙂 🙂 ako sa správa šéf v práci? pokukuje na mňa, ale bol teraz na služobných cestách a teraz v pondelok už bude v práci..nejako som si povedala v hlave že budem mať hrdosť a budem sa tváriť že o nič nešlo... samozrejme že sa nekontaktujeme, ale ako sa hovorí čas lieči a je to každým dňom lepšie 🙂 k iným kolegyniam je taký aký bol vždy, skoro ich ignoruje samozrejme okrem pracovných veci, neviem čo mu ide v hlave, ale áno, sleduje ma alebo ako to mám nazvať, no ja musím ísť ďalej inak by som sa zbláznila a bola iba smutná 🙂
Ešte by som si na tvojom mieste trpezlivo počkala na príležitosť poslať ho pekne do rite. Pokojne, s úsmevom na tvári a keby tá šanca príde, fest by som si to vychutnala, nech má chlapec priúčku.
Prepáčte že tu tak spamujem, ak vám to vadí alebo čokoľvek tak už nebudem písať, iba občas tu napíšem, že čo sa vlastne deje alebo ako to vnímam, až sa smejem že toto je ako môj deeniik :D možno si ho raz prečítam a budem vedieť vidieť inak a s odstupom 🙂
Autorka....len píš...tvoj príbeh je veľmi poučný 🙂 ... písaním sa so situáciou vyrovnávaš a mnohým to pomôže prekonať podobné prekážky 🙂
Kľudne piš ak to teba neobťažuje....dobre sa to číta. Je vidieť že to dobre zvládaš. Drž sa. Takých ako on je plno.

S tym sexom je fajn trochu pockat.Hlavne,ked sa musite stretavat aj v praci.Mohli ste sa najprv trochu spoznat a zistila by si,ci za to stoji.Co uz stalo sa.Skus ho hodit za hlavu,drz sa🍀