Priateľský šéf
neviem uz fakt co si mysliet, ale davnejsie som si vsimla od mojho sefa naznaky alebo aspin si myslim, ze ide o naznaky. nastupila som do prace pred rokom, ale zacalo sa to az nedavno, sef hoci s nami travi dost casu a sme takmer zensky kolektiv, nikdy ziadnej neprejavil zaujem, vsak jednak to aj vidime a jednak viete, zensky kolektiv, klebety. paci sa viacerym mojim kolegyniam, je to mlady muz, len o 3 roky starsi odo mna, ja mam 27 no a je slobodny. nejaky vzath mal ale to viem len od kolegyn, ze sa rozisli dost nestastne, ona vraj nechcela deti a dlho ho s tym natahovala, takze bol zdrteny. no v tom case som nastupila aj ja ale sef nikoho nemal, prisiel mi ako nejaky workoholik alebo co, no neriesila som. ale posledne 2-3 mesiace to trva, zacal byt viac priatelsky ku mne. najprv som si mydslela, ze je taky aj k ostatnym kolegyniam, no casom som si vsimla, ze sice s nimi posranduje, ale rychlo odide prec do kanclu. pri mne si vzdy najde zamienku, aby mi toto vyvsetlil, tamto vysvetlil, niekedy banality, zdrziava sa pri mojom stole dlhsie, a najprv som myslela, ze som neschopna alebo co a preto, ale casom si to vsimli aj kolegyne. furt si nieco najde, ked odchadzame z prace, este ma zdrzuje recami, niekedy take banality, ze aky som mala den, ci som vsetko zvladla, ci som v poriadku. nehovorim, je to mily muz, pritatzlivy naozaj, kazdej sa paci a kazda mu to vzdy davala najavo, ale on nereagoval. lenze ja som si robila pracu a hoci sme obcas prehodili par slov, vzdy som videla, ze tie kolegynky sa chichocu, ved nemam im to za zle, je mily, pekny, charizmaticky, gentleman. no lenze okrem slov sa zacali aj "nevinne" dotyky, ze sa cezo mna nahne, ze sa postavi za moj chrbat a je blizko mojich vlasov a take ,vidim, ako sa na mna vzdy pozera cez sklo, vidim ze ak je v miestnosti, hovori nieco vsetkym a pozera pritom na mna. ja som dost chladna, povedala by som, paci sa mi a vzdy sa mi aj, no je to sef, tak som to neriesila nijako. ale teraz, ci nepotrebujem nieco kupit lebo ma cestu do obchodu, ci nechcem obed, minule zavtipkoval, ci neskocime na kavu, a ja cela zmatena krava som povedala NIE, lebo uz nieco mam. ja ani neviem, o co ide. no aj tak pokracuje dalej. sukromne v kontakte nie sme ani, on mi nenapisal ani nic, ani celkovo s kolegynami neni, lebo mame taky pracovny kodex, ze sef a kolegyne alebo aj externi kolegovia, ze proste nie. ako on vo vztahu ku nam myslim. minule nieco naznacil, uz sme isli domov, ze ma zasady a ze chce pockat na vhodnu chvilu. nechapem? aka vhodna chvila? uprimne, zdrhla som...vlastne vzdy zdrhnem, lebo nechapem, minule sme mali poradu vo volnejsej a priatelskej atmosfere, doniesli sme aj obcerstvenie, hoci bol mily aj k ostatnym, neustale telom bol natoceny ku mne, pohladom vyhladaval mna a potom sa suverene od kolegyn vzdialil a stal pri mne, nieco sme prehovorili, no mala som zly den z inych dovodov, tak som bola mlkva ako puk a on tam iba stal, pri mne a ostane kolegyne mal doslova v riti ako to mam takto povedat, sa ospravedlnujem sa toto rozpisanie, mozno si len namyslam, ja nemam odvahu sa ho spytat na rovinu a ako by to vyznelo? ze "chcete ma"? to mi pride kus aj ubohe, takze neviem co to ma znamenat, tie vtipky a podobne, som proste ako zablokovana, asi si ma viete predstavit ze hoci sa mi aj paci, ja mam hlavu v praci a preto toto vnimam tak ze fuh, co to je? 🙂 vlastne ani neviem ci to mam nejako brat
Daj tomu cas, ono to bude vsetko v pohode, to ze pokukuje, by som si asi uzivala, ale neriesila, nechala by som to proste plynut. Cas ukaze 😉
@san_dra11 čas ukáže, že či sa "vráti?" Či ako to mám povedať 🙂 je to zvláštne, že tak pokikava
@opica_skorica nie nie som 🙂 našťastie v tomto zmysle, na také si dávam veľký pozor
Dnes som sa dozvedela, že šéf je s jeho už partnerkou. Teda vrátili sa k sebe. Možno len taká nová informácia a na pocity sa radšej nepýtajte budem mať čo robiť, ale pomaly čas rany zahojí 🙂
Tak to ma veľmi mrzi, že to takto dopadlo, na začiatku to vyzeralo sľubne ☹️ Držím palce, až sa z toho čo najskor dostanes ❤️🩹
No, tak aspon v tomto neklamal, ked sa na nu vyhováral- co neznamená, ze mu odpustíme😬len nech im to vydrží😬😬😬
Ty sa super držíš, verim že teraz sa cítiš všelijako z tejto informácie, ale ako si napisala, časom sa to utrasie, bude to menej bolestivé.... Drž sa, je tu veľa žien, ktoré ťa aj takto virtuálne podporujú😊😊😊
Ďakujem vám veľmi pekne, dnes som bola na túre a tam som sa to dozvedela, pretoze sa mi ozval ako sa mám a čo mám nové, opytala som to aj ja a on povedal, že sa má fajn, že to ujde a že sa chystá von s partnerkou ...nuž na to som už neodpísala, lebo som vypla dáta a prišla som domov až teraz nedávno 🙂 už na to asi ani odpísať nejdem, ani neviem kam by plynulá tá konverzácia ...
Skoda ze ta namotaval ked to nemal este s byvalou uzavrete. Zbytocne ta zneuzil. Co uz.
No mohol si to fešák odpustiť😏teda tú správu... Načo ti písal?! Dobre si zareagovala, ze si zdvorilo odpisala, a potom si uz neodpisala na tu druhu spravu. Magor jeden. Ked ma partnerku, podla mojho nazoru uz by ti vobec nemal napisat ani zdvorilostne správy, ked este k hentej nieco citil, nemal ta co balamutit....Ty sa mu pekne usmej do oci v robote (aj ked sa budes citit vselijak), nech si fesak nemysli, ze ta zlomil. Keby ti napisal, urcire mu neodpisuj ani....
Ale sem píš co a ako😁
tiež nechápem na čo ti vôbec písal... o čo mu ide? žeby mal stále záujem...? ale dobre si urobila, že si neodpísala... treba sa od neho odstrihnúť, aspoň v súkromí...
Dnes som odpísala na jeho správu, v ktorej znelo, že "mám a fajn, ujde to, dakujem za opytanie .... akurat idem von s partnerkou"... na to som odpísala teda až dnes, niečo v zmysle, že som rada, že je spokojný a šťastný, a že ja sa mám SUPER, lebo sa CHYSÁME (akože dvaja) na ďalšie túry a aj v lete na viacdňovú ....a on na to napisal ze nech mu potom poslem fotky z tury akoze aj z tej vcerajsej..... dnes mam volno, lebo poobede mam jedno skolenie... cudneee
ale na tie fotky som uz neodpisala, neviem co mam odpisat ze chcefotky :D cisto ako pubertiaci, toto uz nie je romantika toto je komedia, ze mi este pise a odpisuje ked ma uz ehm, partnerku....... vzdy som ho videla v dobrom svetle, ale teraz ani neviem, co si mysliet🙂
@fiirsttiime no aj som tam bola s mužom, ale s mojim parťakom :D čo chodime na turistiku
No, toto je za mna dokaz toho, ze bud rada, ze sa to medzi vami skoncilo ako skoncilo. Lebo, nema si od teba co pytat fotky, az by mal chrbtovu kost, pripadne city, svedomie - tak by si uvedomil, co ti urobil, ako sa zachoval, a teda ze kamoši asi nebudete. A este, ked ma cerstvo partnerku, ma byt momentalne fesak zaláskovany, volat a pisat svojej partnerke, nie tebe vypisovat. Zase len pisem, magor jeden.
Ahojky, čítam tvoj príbeh od začiatku a presne sa teraz vyvŕbil čo je zač. Toto mi pripomína x chlapov co bolo v mojom okolí, či už mali partnerku alebo manzelku ale flirtovali (niekedy aj spali) s inou ženou, s kolegyňou, s podriadenou...
A to sa nezmení. Možno na staré kolená, keď bude sám.
Vidno, že ho baví flirtovať ale nič viac. Nepripada ti, ze ta chce mať ako zadne vratka, keby s tou partnerkou zas nebol? Bohvie ci ma este nejaku rozrobenu. Najdi si niekoho, kto ta bude mat naozaj rad, kto ta bude lubit, rešpektovať, tulit si ta, tolerovat, podporovať. Určite nájdeš toho pravého.
Držím palce. Bola som zvedavá ako to dopadne s tvojim šéfom a už to dopadlo veru, budúcnosť by som s nim neriešila. V práci sa správaj a aj sa prepni do módu, že ho máš na háku, lebo nezaslúži si, aby si sa kvôli nemu trapila.
😉❤️
Neviem čo mu behá po rozume, že takéto vzťahy vytvára. Prečo sú niektorí ľudia takí. Mňa bývalý partner podviedol a bolo to dost na houby.
A VŽDY SA DRŽ SVOJHO ÚSUDKU A DAJ NA SVOJ INŠTINKT, mňa nikdy nesklamal. 😉🙏❤️
Vsak mu napis nech pošle foto ako sa vcera prechádzal s partnerkou 😃😃😃 to je čistý magor...ak vobec niekoho ma a nesucha si doma sam nohami...
Aspoň stal ten sex za niečo?
Mne sa tvoj postoj a cele okolo toho páči, nemáš si čo vyčítať, ja by som reagovala asi podobne. Láske treba nechať priestor, že on sa sprava ako chumaj, tak to je na ňom.
No máš to ťažké, ale nenechaj to len tak, usmievaj sa, nahod sa, aby ľutoval, že čo stráca.
No dievčatá ver či nie, trošku som to vzala s nadhľadom a celkom zo zvedavosti som udržiavala konverzáciu... A cudujte sa svete, on veselo píše akoby sa ani nechumelilo. Neberiem to už tragicky, teraz som v móde, že sledujem, čo A deje. Áno je to celé zvláštne že má údajne partnerku a veselo mi píše aj napriek tomu, čo sa medzi nami udialo. Tiež si myslím, že keby bol zalaskovany mal by sa venovať v prvom rade jej, no a ak sú spolu a on ma čas vypisovať mne, asi nie je zalaskivany alebo je nejaký taký, že viete rád flirtuje atď... Prosím berte to ako moje sledovanie jeho, nie ako to že chcem, aby sme boli spolu. Nepíšem nič citové, len také správy "o ničom", ale on aj na to "o ničom" reaguje tak, aby to držal... Trošku sa pobavím aj ja a tiež sa tváril, že sa nič nestalo 🙂am písať ďalšie postrehy tohto "príbehu?" ....kiež by bol vymyslený, ale bohužiaľ je reálny 🙂
Oprava, že tiež sa tvarim 🙂 a ako ste povedali zajtra v práci budem neutrálna alebo skôr veselá, možno ho aj štve, že ja si chodím veselo na túry a nevadí mi čo urobil... Ego asi trpí....
Samozrejme, pis... celkom zaujimavy pribeh. Precitala som kazdu jednu spravu 😁
Ci vobec ta partnerka je aj skutocna alebo len imaginarna, ked ma cas ti pisat pocas romantickej prechadzky 🤦♀️
Kazdopadne mam zapnute upozornenia na tuto temu 😜
Prepáč ale on je bud klasický chlap čo musí skúsiť každú alebo sa ťa zľakol. Ale to je vlastne jedno. Celé toto len potvrdilo že za to nestal. Takže nech napíše čokoľvek, asi by bola škoda s ním strácať čas. Jediný dovod prečo by som s ním zostala v kontakte je, aby sa nepokazila priateľská atmosféra v práci. Čo sa stalo, stalo sa. Len atmoška v robote musí byť dobra, inak sa zle pracuje.

Neboj,koho by to obťažovalo,tak si vypne upozornenia 🙃