icon

Som samoživiteľka, môžu ma prepustiť z práce ?

slavecka
6. jan 2020

Som sama rozvedena s dvomi detmi (19,10) v praci sa ide prepustat a ja mam strach ze to budem ja. Mozem sa nejako branit tym, ze som zivitelka? Dakujem

Strana
z2
danielinaa
6. jan 2020

@slavecka a mozno sa ani nenazdas a pracu si najdes este lepsiu ako tuto.

slavecka
autor
6. jan 2020

@danielinaa presne tak. Ale niekto to vie. Nerobit ale aj tak dokaze rozpravat o tom co vsetko urobil a ked niekto to nekontroluje tak vsetko prejde

taskataska
Odpoveď bola odstránená
laila22
6. jan 2020

@danielinaa aký je to naprany tovar?

danielinaa
6. jan 2020

@laila22 nahadzane jedno cez druhe. Pomiesane, a ked kupujes a riadne si nepozries a napr. viac kusov vezmes, tak sa ti tam primiesa aj nieco ine, ina prichut. Pripadne sa tovar moze rozpucit ked tym peres a podobne. Tovar ma byt vylozeny v rovnomernych radoch a pekne etiketami dopredu, kazdy jeden kus. Ona da jednu plechovku tak, druhu viac do boku, dalsiu do dalsieho, potom dalsu narve nasilu... Takze ta po nej musi vsetko komplet vybrat a pekne poukladat tak ako sa ma, rovno a radsej tu jednu plechovku dolozis neskor ako narvat nasilu a potom to otrasne vyzera. 🙂 Aj keksik ked si kupujes lepsie vyzera ked su uhladne ulozene nez nahadzane.

danielinaa
6. jan 2020

@laila22 Nie nadarmo nas ludia ked pridu zdaleka chvalia ze mame nadherne ulozeny a upratany obchod a cistucko. Davame si na tom jednoducho zalezat aby bol pekny. A nie sme male potraviny ale velky supermarket kde denne prejde 500 a viac ludi, takze roboty kopu, ale aj tak nam zalezi aby bol pekne vylozeny. Teda vacsine.

laila22
6. jan 2020

@danielinaa moc to prežívaš. Naprane je u mňa prádlo v práčke a vyvesené na šnúre. 🙂

danielinaa
6. jan 2020

@laila22 Takto nas to ucili uz na skole. 🙂 Dokonca sa znamkovali regale podla toho ako si ho mal uhladeny akebo nemal. Tie co len nahadzalu jedno cez druhe, dostalu 3 alebo 4. 🙂 A veduca si tiez na to potrpi. Len zvlastne ze u tej jednej kolegyne to prehliada. 🙂

siberio
6. jan 2020

@taskataska tiez som to nejak nepochopil...ale tak aj jeden moj kolega 25 rocny minule zadrel, ze on si urcuje kedy ma dovolenku a musi mu to sef schvalit ako si on zaziada...fakt tomu veril chalan

som mal kolegynu ktora takto nariekala ze zivi dve deti 21 a 23 rocne na VS, chuderka vdova s vdovskym a bytom zo sociku bez hypoteky...sef ju vyrazil lebo cloveka s dospelymi detmi v 4-izbaku bez hypo nepovazoval za chudaka...normalne ho potom ohovarali starsie kolegyne ake je necitlive hovado (btw ta byvala kolegyna bola total brzda, vsetci museli tahat za nu)

laila22
7. jan 2020

@siberio to ze ma niekto byt za sociku bez hypo neznamená, že nemôže byť chudák... A financovať 2 VŠ deti z jedneho platu. Možno pochopíš, keď budeš mat sám deti na VŠ.. A po ďalšie, ak sa nemýlim vdovský sa dostáva iba po dobu 1rok. Ale poznám tiež ľudí čo závideli rozvedenej mamičke s dvoma deťmi a platom 3500 sk, keď si horko ťažko nasetrila na mikrovlnku, alebo kúpila deťom CD prehrávač, tak ju v robote podpichovali, že ako sa ma dobre a co by chcela. Šéf ju pred Vianocami vyhodil. Dnes má už dospelé deti a dodnes to tomu šéfovi nezabudla. Nemala už ani rodičov,v tom case nemal jej kto pomôcť.

siberio
7. jan 2020

@laila22 ale znamena, najma v kolektive kde 90% ma na krku hypoteku a male deti...ja som na VS brigadoval ako vacsina mojich spoluziakov

sorry ale nesuhlasim, ked niekto nema nejaku zavaznu diagnozu, je plne praceschopny a nema hypoteku tak ho proste lutovat nebudem, takito ludia s ich osobnou neschopnostou len otravuju okolie aby na nich nikto nevalal robotu (rozumej=aby na nich robili druhi, cize ty a ja, pochopis ked budes mat takychto "chudacikov", ktorim treba stale pomahat v rodine alebo v kolektive)

katarinka289
7. jan 2020

@slavecka niekde to robia zasa tak, ze poslu toho, kto prisiel posledny

Strana
z2