Som samoživiteľka, môžu ma prepustiť z práce ?
Som sama rozvedena s dvomi detmi (19,10) v praci sa ide prepustat a ja mam strach ze to budem ja. Mozem sa nejako branit tym, ze som zivitelka? Dakujem
@danielinaa presne tak. Ale niekto to vie. Nerobit ale aj tak dokaze rozpravat o tom co vsetko urobil a ked niekto to nekontroluje tak vsetko prejde
@laila22 nahadzane jedno cez druhe. Pomiesane, a ked kupujes a riadne si nepozries a napr. viac kusov vezmes, tak sa ti tam primiesa aj nieco ine, ina prichut. Pripadne sa tovar moze rozpucit ked tym peres a podobne. Tovar ma byt vylozeny v rovnomernych radoch a pekne etiketami dopredu, kazdy jeden kus. Ona da jednu plechovku tak, druhu viac do boku, dalsiu do dalsieho, potom dalsu narve nasilu... Takze ta po nej musi vsetko komplet vybrat a pekne poukladat tak ako sa ma, rovno a radsej tu jednu plechovku dolozis neskor ako narvat nasilu a potom to otrasne vyzera. 🙂 Aj keksik ked si kupujes lepsie vyzera ked su uhladne ulozene nez nahadzane.
@laila22 Nie nadarmo nas ludia ked pridu zdaleka chvalia ze mame nadherne ulozeny a upratany obchod a cistucko. Davame si na tom jednoducho zalezat aby bol pekny. A nie sme male potraviny ale velky supermarket kde denne prejde 500 a viac ludi, takze roboty kopu, ale aj tak nam zalezi aby bol pekne vylozeny. Teda vacsine.
@danielinaa moc to prežívaš. Naprane je u mňa prádlo v práčke a vyvesené na šnúre. 🙂
@laila22 Takto nas to ucili uz na skole. 🙂 Dokonca sa znamkovali regale podla toho ako si ho mal uhladeny akebo nemal. Tie co len nahadzalu jedno cez druhe, dostalu 3 alebo 4. 🙂 A veduca si tiez na to potrpi. Len zvlastne ze u tej jednej kolegyne to prehliada. 🙂
@taskataska tiez som to nejak nepochopil...ale tak aj jeden moj kolega 25 rocny minule zadrel, ze on si urcuje kedy ma dovolenku a musi mu to sef schvalit ako si on zaziada...fakt tomu veril chalan
som mal kolegynu ktora takto nariekala ze zivi dve deti 21 a 23 rocne na VS, chuderka vdova s vdovskym a bytom zo sociku bez hypoteky...sef ju vyrazil lebo cloveka s dospelymi detmi v 4-izbaku bez hypo nepovazoval za chudaka...normalne ho potom ohovarali starsie kolegyne ake je necitlive hovado (btw ta byvala kolegyna bola total brzda, vsetci museli tahat za nu)
@siberio to ze ma niekto byt za sociku bez hypo neznamená, že nemôže byť chudák... A financovať 2 VŠ deti z jedneho platu. Možno pochopíš, keď budeš mat sám deti na VŠ.. A po ďalšie, ak sa nemýlim vdovský sa dostáva iba po dobu 1rok. Ale poznám tiež ľudí čo závideli rozvedenej mamičke s dvoma deťmi a platom 3500 sk, keď si horko ťažko nasetrila na mikrovlnku, alebo kúpila deťom CD prehrávač, tak ju v robote podpichovali, že ako sa ma dobre a co by chcela. Šéf ju pred Vianocami vyhodil. Dnes má už dospelé deti a dodnes to tomu šéfovi nezabudla. Nemala už ani rodičov,v tom case nemal jej kto pomôcť.
@laila22 ale znamena, najma v kolektive kde 90% ma na krku hypoteku a male deti...ja som na VS brigadoval ako vacsina mojich spoluziakov
sorry ale nesuhlasim, ked niekto nema nejaku zavaznu diagnozu, je plne praceschopny a nema hypoteku tak ho proste lutovat nebudem, takito ludia s ich osobnou neschopnostou len otravuju okolie aby na nich nikto nevalal robotu (rozumej=aby na nich robili druhi, cize ty a ja, pochopis ked budes mat takychto "chudacikov", ktorim treba stale pomahat v rodine alebo v kolektive)

@slavecka a mozno sa ani nenazdas a pracu si najdes este lepsiu ako tuto.