Veľmi dobrá pracovná ponuka a 2 ročná dcérka
28. sep 2013
Dostala som skutočne vynikajúcu pracovnú ponuku od môjho zamestnávateľa, keď sa vrátim do práce do konca roka. A riešim dilemu či dať mladšiu dcérku, ktorá by mala v tom čase 2 roky do jasličiek či ponuku odmietnuť... Peniažky by sa nám hodili a hlavne ešte plánujeme tretie bábo s odstupom času, tak by to určite bolo pozitívne aj z pohľadu na výšku materskej... Milí rádcové, raďte 🙂
Predošlá
Strana
z2
Drzim palce a vela pracovnych uspechov ;)
@zeytin Ked mala prva dcerka 1,5 roka, rozbiehala som biznis... proste tak vyslo,v 2 uz bola v jaslickach. Druha je v jaslickach od roka. Venujem sa im,ked mozem,myslim,ze niekedy je to pre nich aj viac,ako kes su sice deti s mamkami,ale tie sa im velmi nevenuju,alebo "kavickuju", pozeraju telku...
Predošlá
Strana
z2

@mimikas Ďakujem za povzbudenie, pevne verím, že sme sa rozhodli dobre 😉 Tvoja mama je múdra žena a má pravdu... aj my sme si povedali, že je to dobrá príležitosť... len škoda, že niektorí ľudia okolo mňa to až tak pozitívne nevnímajú 😒
@zuzanockamt Aj nám chýbajú peniažky, resp. nechýbajú, ale muž robí od rána do večera 6 dní v týždni a v nedeľu dospáva... tak aby mohol viac času tráviť s rodinou, tak mu takto chcem uľahčiť... aby nemusel brať toľko zákazok.
@breky Hej, práve preto by som teraz chcela do práce.... a snáď sa zadarí a bude aj tretie 😉