icon

Extra tichý vysávač

sarita510
20. júl 2023

Baby ktory vysavac je extra tichy aj silny ? Dcere na sopliky takze naozaj tichucky

oliolijanka
20. júl 2023

Elektrolux silencer. Ten nas podla vyrobcu vydava hluk o sile 57 dB. Problem je, ze ho musim skontrolovat, ci som ho vypla alebo zapla, lebo ho naozaj skoro vobec nie je pocut. Ked sa s nim vysava, pocut iba ako sa tru polecka po dlazke.
Ale mozno su aj tichsie vysavace.

Alebo si myslela iba odsavacku?🙈

sarita510
autor
20. júl 2023

@oliolijanka vysavac som myslela ,ty mas presne aky typ ? Dakujem

sarita510
autor
20. júl 2023

@oliolijanka 57 hlucnost som nenasla iba viac

oliolijanka
20. júl 2023

Ja mam ale prikon 600 alebo 800W. Mam zo svajciarska, tam sa to bud inak rata(?😊), alebo su tie vysavace vykonnejsie.
Ten nas taha ako divy.

zirafienka
20. júl 2023

Ja mám tiež elektrolux, tichý, ale vôbec nerozumiem, čo má vysávač a jeho hlučnosť spoločné s dcérinými soplíkmi, dokonca "Dcere na sopliky takze naozaj tichucky"

sarita510
autor
20. júl 2023

@zirafienka ved na odsavacku soplikov ,aby som jej nehucala s tym pri hlave 😅

zirafienka
20. júl 2023

@sarita510 tak vysávač a odsávačka je diametrálny rozdiel, lebo aj @oliolijanka ti tu dala link https://vysavace.heureka.sk/electrolux-pure-d8_ tak asi som nebola sama, ktorá som pochopila otázku správne...

maranta_leuconeura
20. júl 2023

@oliolijanka zaijimave, ja ho mam a tichy teda nie je, motor mozno, ale hluk robi to sanie a ten zvuk vzduchu alebo ako to nazvat 😀

oliolijanka
20. júl 2023

@zirafienka Ta odsavacka sa nasadi na vysavac.

zirafienka
20. júl 2023

@oliolijanka 😂😂

oliolijanka
20. júl 2023

@maranta_leuconeura Mas presne tento? Tie elektroluxy silencer su rozne.
Ale ano, to satie pocut viac ako motor. V tom je pointa.
Motor nepocut a ked das nasadku na vytahovanie soplikov, tak to tiez vydava iny zvuk, sko ked tahas kefu po parketach.
My sa bavime o hluku, ktory vydava motor.

lenkakravcova
20. júl 2023

@sarita510 máš to jedno, lebo všetky sú hlucnejsie a dieťa hoc bude trochu tichší, keď si zafixuje ten zvuk spätý s odsavackou, tak bude utekať, vrieskat pripadne len stresovať tak ci tak 😀 (moje neznášajú aj nevysavacovu "ústnu" odaavacku, nie to ešte s vysávačom). Čiže myslím, že zbytočne na to nový vysávač budeš kupovať.
Teda ak máš len kvôli tomu v plane kúpiť.

sarita510
autor
20. júl 2023

@oliolijanka uz som ho objednala dakujem za radu 🙂

oliolijanka
20. júl 2023

@sarita510 Rado sa stalo. Nech sluzi.

20erika07
20. júl 2023

@sarita510 ja ked som tento electrolux kupila, som bola taka unesena z neho ,ze kazdej navsteve som ho musela pustit a predvadzat akoby som bola nejaky predajca 😀
Motor je pecka naozaj ,to sanie počuť viac ,pri kazdej hubici inak ale ked ju odpojis mas problem zistit ci vysavac ide co tak tichucko ide 🙂

buberova
20. júl 2023

Tiež mám Elektrolux silencer a je DOKONALÝ!

sarita510
autor
21. júl 2023

diky baby uz som ho objednala tesim sa riadne ,teraz mame karcher on je super vytaha vsetko ale je hlucny az moc