Umývate okná už teraz alebo tesne pred Vianocami?
Umývate na vianoce okná predbežne už teraz niekedy alebo tesne pred Vianocami?
@zuzubb007 veď ja mám pocit,že ty sama so sebou sa nevieš dohodnúť na názore a nechápeš sa.
Prepac mi , neurážaj sa ale musela som
Nemyslela som nič v zlom...Len nejak si vybuchla keď som to napísal argument.
@alofinka umyvam caso ked vidim ze su zababrane. Deti ocapkaju kocur tiez
@nyusika vidíš,o tom to je.Tebe vyhovuje.Ale iným nemusí.
Niekto si naplánujte okná raz za rok s vychádza mu to prave pred vianocami.niekto častejšie. Niekto inokedy....
To však nenzamena,že ten kto umýva častejšie cez rok sa ide ustvat ako ten,kto si to naplánuje pred vianocami (nie len kvôli sviatkom)
Každý má iné predstavy,iné je mu komfortné....
Niekto vysáva každý deň , niekto možno raz za týždeň...
Nebudeme ale ani jedného hejtovat....preto mi prídu absurdné, zbytočne komenty , ktoré tu zase niektoré predvádzali....
Autorka dala jasnú otázku ohľadom '"predvianočné"upratovania:teraz /tesne pred vianocami
Ostatné drísty tu boli zbytočne ...
@alofinka ja lete alebo september
@andrejkap123 my mame nizko okna a zo sedacky su do vysky deti ocapkane raz dva. Inak v byte umyval vzdy manzel. Na dome to bude horsie.
@ina2405 no veru, rusna ulica, tu sa doumyvam teda 😑
@nevenka hg + karcher a par minut..
@andrejkap123 chcela som tým povedať že sa u nás často neumyvaju okná :D
To sa jezisko narodi do jasiel a pride rovno okna skontrolovat?
Ja umyvam, ked je chut, co neni skoro nikdy😀
Byvame na osmom, tak nekuka nikto, len susedia od vytahu, takze som umyvala nejako vo februari, ked bolo uz tak krajsie, a v juli (malovali sme v kuchyni a v obyvacke, tak som umyla vsade). Takze kludne hocikedy.
Ak bude pekny novembrovy vikend, umyjem vtedy, kedze tento aj buduci vikend mame ine plany.
Okná umývam iba na jar, v zime vôbec. A už vôbec nie kôli Vianociam.
Ja umývam okná raz mesačne,nemám rada keď sú špinavé a nevidím cez ne von.
umyvam, ked sa mi zdaju, ze to potrebuju
Ja umývam 2x ročne, ale iba pri peknom počasí. Takže väčšinou v marci a septembri. Vôbec neriešim, či sú sviatky. Celkovo ale nie som typ, čo pred vianocami robí veľké upratovanie, pecka 20 druhov koláčov a stresuje sa... Vianoce prídu, aj keď nebudú kachličky dokonale vyleštené ❤️
No uz ma prist mraz, takze kto nestihne v pohode po zime
umyvam okna ked su spinave a ked nieje obdobie dazdov ... vacsinou v lete ... uplne im to staci a zatial ziaden sused neposlal staznost
Ja uz mam umyte,neplanujem v zime na mraze mrznúť a umývať okna s fénom svoje okna , stačí, ked som to robila u zákazníkov 😉
Vždy umývam vtedy keď je to treba nechápem ten hlúpy zvyk pred sviatkami umývať okná to ich majú ľudia dovtedy špinavé? Umyla som ich na jar, potom v júli a v septembri opäť. A v kuchyni sa špini najviac od prachu tak umyjem aj každý mesiac
Tiež upratujem priebežne ved povysavať a pozmyvat 3izb byt je otázka pol hodiny a ostatné tiež priebežne
@alofinka ked bude cez jesenne prazdniny pekny slnečný den umyjem teraz. V zime za mi nechce, lebo musim pri tom umyvat aj vonkajšie zaluzie a tie ma nebavia. Okna ma clovek sup sup a tie vonkajšie zaluzie mi trvajú 3x tolko.
Okná pomaly umývam už teraz, keďže na vianoce mám termín pôrodu.
@andaluzia12 ja v 34 tt som si takto v oktobri isla vyvesit postelnu bielizen vsak bolo krasne slnecno na co budem pustat susicku a na druhy den som isla do nemocnice co som mala tvrdnutie brucha a falosne kontrakcie😃🙈
@andaluzia12 nieco na tom bude, ja som spravila velkw upratovanie 3 dni nato som porodila v 32tt. Radsej posluchni stare babky.
Umývam, keď sú špinavé, ale zároveň mám aj náladu ich umývať. 2x do roka. Neumyvam kvôli sviatkom. Akoze na čo? Pre koho? Pre Ježiša? 😅
@alofinka umyjem ako vždy pred sviatkami a keď nie je mráz. Okolo Kataríny. Potom idú skrine na očistenie vecí čo nepotrebujem. Cez rok na to nemám čas vyhadzovať moc. A keď vonku prší ideálne počasie. A od Mikuláša pomaličky pečiem. A aspoň 3/4 darčekov kúpených. Ja nerobím z vianoc stres našej rodine. Že týždeň predtým sa idem naháňať ako besna. 3 dní jedenia a je po vianociach. 🤦 Pohoba klidek tabaček

@fantaghiro21 škoda písania, nikdy nepochopíš nevadí aj takí su 🤣