icon

Tetovanie učiteľky v materskej škole

kasokri
8. apr 2018

Ahojte. Chcem sa opytat, vadilo by vám, ak by ucitelka v ms mala tetovanie? Mozu vobec ucitelky v ms mat tetovanie?

puklica13
10. apr 2018

@ruzenakotlarova to že je to u teba tak,že na prvom mieste su peniaze a charakter až na desiatom neznamená že každý človek ti vidí rovnako.. našťastie nie

hankaop
10. apr 2018

Určite by mi tetovanie učiteľky nevadilo. Akurát riešim nástup deti do škôlky a aj keď si tetovanie všimnem,pokiaľ to nie je niečo pôsobiace agresívne,tak mi to vôbec nevadi

ruzenakotlarova
Odpoveď bola odstránená
annie89
10. apr 2018

Ahojte 🙂 Ja som učila na strednej škole a s potetovaným predlaktím nemal nikto nikdy problém. Práve naopak, mala som v triede ešte väčší rešpekt, ako keď som tetovanie nemala. :D
Pokiaľ ide o MŠ, mám kamarátku-učiteľku v MŠ, ktorá má komplet celý rukáv, detičky sa z toho tešia a chcú jej pokresliť aj druhú ruku 🙂 a rodičia si práve pýtajú kontakt na tatéra :D

puklica13
Odpoveď bola odstránená
tykat
10. apr 2018

@kasokri ...tetovanie aspon nesmrdi...nasa ucka fajcila...a to proste z toho cloveka citit, hlavne ked sa pohybuje v priestore kde su deti a nefajciarske prostredie...
Tetovanie ked je zakryte resp. nenapadne mi vobec nevadi ale teda aby mala ucitelka napr. vytetovane A.C.A.B niekde na ruke by mi vadilo...tetovanie sa vo vseobecnosti este stale berie ako nieco z "kriminalneho podsvetia" hlavne u ludi ktori sa tetovat nedavaju.

luxikate
10. apr 2018

@ruzenakotlarova potom preco aj na sk mame uz mc donaldov..?

nada789
10. apr 2018

to je to posledne, co by som u pani ucitelky MS riesila... aj ked keby vyzerala ako ten cesky potetovany politik, asi by sa jej deti bali no... ono urcita estetika aj v tomto nezaskodi 🙂🙂

puklica13
10. apr 2018

Moja správa zo smejucich sa smajlovbola odstránená??? Fakt? To už komu prekážalo?wow cenzúre😂😂😂😂

slimstar
Autor odpoveď zmazal
sense
10. apr 2018

@slimstar a ty si ale jedna z nich podka tvojich prisoevkov....prajem pekny den

slimstar
Autor odpoveď zmazal
gastankaa
10. apr 2018

vies co,pravdu ti poviem,ze som bola min,tyzden obzriet jednu skolku a ucitelka mala velmi vyrazne tetovanie na celom krku,piercing v oboci a neskutocne vyrazne licenie...bola mila,ale na prvy pohlad ma to zarazilo...ni epreto,ze by som si pomyslela,ze je zla,alebo co...ale mne tetovanie nesedi tiez do urcitych povolani,kde ma clovek vystupovat slusne, proste aj som asi generacia,kde piecin a tetovanie takto vyrazne bolo pokladane za nieco,co sa az tak neslusi,vypoveda o nejakej poblaznenej puberte a tak
v kazdom pripade, do skolky syna dam,ale prvy dojem ma trosku zarazil...to je len moj nazor,ako to na mna vplyvalo

nikuskakri
10. apr 2018

@ruzenakotlarova tetovanie je každého osobná vec a nemyslím, že potetovaní sú nejakou spodinou spoločnosti, skôr ľudia, ktorí chcú vynikať, odlišovať sa, byť iní. Mne osobne sa tetovanie nepáči, mám rada prirodzenosť. Ale dnešná doba je o tom, o ukazovaní, vynikaní, stačí sa popozerať čo všetko sa dá na sociálnej sieti nájsť. A ľudia sa radi ukazujú, aký mám dom, auto, značkové oblečenie, telefón... A máte pravdu, podľa toho vás hodnotia, vidno to všade, či už u lekára, na úradoch, v škole, charakter nikoho nezaujíma, ozaj smutné....A v snahe zapadnúť a neostať niekde mimo vás spoločnosť tlačí hnať sa za niečím, za materiou. A to, čo bolo niekedy neprípustné, je teraz in a ostať normálny a sám sebou začína byť dávno minulosťou, to sa predsa nenosí. Je len na každom z nás ako tým tlakom odolá, zapadnúť alebo ostať niekde mimo.

lenocka12345
25. dec 2019

som učiteľka , áno tetovanie môže byť problém. Riešila som to s mojou nadriadenou. Je to dôvod k neprijatiu do zamestnania , resp má učiteľka nosiť oblečenie tak , aby to nebolo vidno. Vravela mi , že mala kolegyňu s pircingom v jazyku. Rodičia spísali petíciu , buď náušnica alebo výpoveď , nech si vyberie . Samozrejme kde ako , tak ako sa dá povedať prečo áno sa dá povedať aj prečo nie. Nemá význam to riešiť, je to tak

evina73
7. feb 2020

@annie89 nemyslím si, že tým by som sa chválila, že práve preto mám rešpekt u žiakov, lebo som potetovaná, mne práve v školách chýba osveta o tom aké je to nezmyselné a škodlivé. Hovoria deťom o tom, aký je škodlivý alkohol, drogy, cigarety, ale tetovanie je tiež a ešte horšie, lebo nikto nikomu - a hlavne mladým ľuďom - nepovie, čo si do tela tetovaním dávajú a to už navždy, a aké to môže mať následky na ich zdravie, hlavne že hovoríme o zdravom stravovaní, cvičení a pod. Tetovacia farba je zložená hlavne z chemikálií a kovov, ktoré nedostane tetovaný človek iba do kože, ale tá farba ide do celého tela - krv, lymfatické uzliny, pečeň, obličky, mozog.

klarissa25
7. feb 2020

To vážne toto niekomu vadí? Byť potetovany je zle? Vypovedá to o človeku že je zlý? Nie nevadilo by mi to pokiaľ by fakt nemala potetovany celú tvár

stanulienkat
7. feb 2020

@klarissa25 no vypoveda to o mnohych povahovych crtach. A bohuzial castokrat aj o mentalnych schopnostiach. Clovek ma vyzerat ako clovek a nie ako idiot.

abbey1
7. feb 2020

@stanulienkat Človek s tetovaním vyzerá ako idiot? 🙂
Nie sú schopnosti, vedomosti, charakter to prvé, čo nás má zaujímať?
Skutočne ešte dnes ľudia posudzujú druhých podľa tetovania, piercing, farby vlasov? Je to také špecifikum našej krajiny, kde ľudia prehliadajú skutočné problémy, kvality. Neprestane ma to udivovať.

evina73
7. feb 2020

@klarissa25 nikto to nehovorí o tom, že tetovaný človek je zlý, ani o žiadny povahových črtách tetovaného alebo netetovaného človeka, ale o tom aké je to škodlivé a čo si človek vlastne dáva do tela. Každý sa v tejto dobe začína zamýšľať nad ekológiou a zdravým životným štýlom a nezamyslí sa, že vlastne tetovaním si do tela dáva chemikálie a škodí si?

slimstar
7. feb 2020

@evina73 podľa mňa to robia preto, lebo chcú byť " trendy a cool" následky ich nezaujímajú, ani hádam nad tým nerozmýšľajú. K tomuto mám v sebe taký odpor, preto som si to nikdy nedala, na telo.

evina73
7. feb 2020

@abbey1 veď práve človek by mal dávať svoju energiu na riešenie skutočných problémov a neplytvať energiou a peniazmi na ničenie samého seba:
Sadze pod kožou
Pri bližšom skúmaní nie je veľký alergický potenciál nijako prekvapujúci, lebo používané pigmenty nepochádzajú z farmaceutických laboratórií alebo od kozmetických firiem, ale z priemyselnej výroby. Čierny sa napríklad skladá zo spálených chemikálií – v princípe teda z rovnakých sadzí, akými sú farbené aj pneumatiky áut. Farebné pigmenty boli vyvinuté na rôzne účely: autolaky, nábytok, riady, tonery do tlačiarní alebo textílie – nie však na použitie vnútri ľudského tela. Výrobcovia ich na tento účel nikdy neuvoľnili. Ak uvažujete nad tetovaním, majte preto na pamäti, že s prvým pichnutím ihly sa začína biochemický proces, ktorý bude zamestnávať váš organizmus po zvyšok života.

Tetovanie si treba dobre rozmyslieť, pretože sa ho už nikdy nezbavíte – je rozhodnutím na celý život.

https://www.zenskeveci.com/zradna-chemia-tetova...

stanulienkat
7. feb 2020

@abbey1 skus si niekedy pozriet tu promenadu na kupaliskach. My sa s muzom vzdy ohromne bavime,co za chujoviny maju ludia pokreslene na tele. Specialitka su tucni ludia,brucha po kolena a nakresleny nejaky zahul. Hnus... Estetika v riti. A podla kerky sa viem velakrat trafit,ze co bude,ked clovek otvori hubu. Vies velakrat podla toho odhadnut charakter.

abbey1
7. feb 2020

@stanulienkat Veď sa bavte. Niekto sa možno rovnako baví na vás.
Mne skôr viac povedia o človeku jeho názory, než to, že má tetovanie.

gazah
7. feb 2020

@abbey1 Tetovanie sa dá chápať aj ako prejavenie názoru.

abbey1
7. feb 2020

@evina73 Reagovala som na konkrétny príspevok, ktorým autorka nehovorí o zdravotnom hľadisku, aké o inteligencii človeka. ;)
Pozri, niekto sa bezhlavo očkuje, niekto čo seba hádže kvalitný, niekto si zväčší prsia, fajčí. Niekto si dá tetovanie. Je to vec jeho vkusu. A nikdy by mi nenapadlo podľa toho posudzovať jeho inteligenciu, prácu, schopnosti.
To jediné som chcela svojim príspevkom povedať.

abbey1
7. feb 2020

@gazah To áno. Záleží od tetovania. Je to pre mňa na úrovni oblečenia napríklad. Môžem si urobiť zlý dojem, ak je tetovanie, oblečenie, reči,...písomný prejav vulgárne, rasistické, sexistické.
Ale tak ako sa mne nepáči kožené, latexové oblečenie, prípadne tesná tvrdá riflovina na deťoch, neurobím si len na základe toho názor o človeku. Vsimam si jeho správanie, profesionalitu,....

stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
kikina84
7. feb 2020

@lenakiss ale ked si sa ucila si chodila do skoly a nie si plnoleta,to sa neda porovnavat..vacsinou je to zakazane pokial viem na skolach..oficialne..

stanulienkat
7. feb 2020

ale jasne,ze sa moze niekto bavit aj na mne. A ak si si vsimla,nepausalizujem. Pisem,ze mnohokrat a nie,ze vzdy. Citat s porozumenim. A chcela som vyjadrit presne to, co si pisala s oblecenim. Takze predsa priznavas,ze tak ako saty robia cloveka,tak to iste plati o kerkach.
@abbey1 .