Trojročná dcéra sa pocikáva

dollynkaa
18. mar 2017

Zeny moja dcera ma za tyzden 3roky. Od roka chodi cikat na nocnik ale posledny rok aj ked chodi cikat na nocnik tak medzi tym je stale mokraa. Nie uplne pocurana ako keby len cvrknute. Urolog stale tvrdi ze sa to upravi ale vezmu ni ju takto do skolky? Museli by ju stale prezliekat. Plienky nechce. Obcas ked dakam ideme. A myslite ze by mi predlzili RP s tymto zdravotnym problemom?

pishtok
18. mar 2017

a skusate sa jej stale pytat ci jej netreba cikat? skuste ist za obvodnou dr ci vam bude vediet pomoct s predĺžením rp aj ked si myslim ze to nieje taky zavazny problém skor si myslim ze v skolke sa skor oduci cvrknut si do gatiek. treba jej vysvetlit ze musi ist skor na zachod a ked cika tak nech radsej dlhsie posedi a cikne viac lebo inak jej budete musiet dat plienku / iba akoze/ uz ako 3rocna podla mna pochopi. mojej malej sa stalo asi dva tri razy ze sa zabudla a cvrkla si do gatiek ale nemyslim ze je to daco vazne.

sibalka21
18. mar 2017

Kamaratkim maly mal takyto problem.... V skolke jej povedali, ze dietatko musi vediet ist same na zachod, inak ho nezoberu.... Ale tak kazda ma ine pravidla.... Myslim, ze toto nieje zdravotny problem takeho charatkeru, aby vam predlzili rp... Skuste sa porozpravat s lekarkou, ako to zvladnut 🙂

sassannka
18. mar 2017

RP Ti asi nepredĺžia :-/ Pokiaľ chodí normálne cikať na nočník a má v nohavičkách naozaj len cvrknuté, tak by Ti ju mohli vziať... Určite by som to však riešila aspoň intímkou a nenechávala ju v mokrých nohavičkách. Predpokladám, že moč vyšetrovali na prípadné infekcie... Ale súhlasím s príspevkom vyššie, skús zistiť, kedy si vlastne cvrkne? Netreba ju skôr posadiť na nočník, nesmeje sa príliš, neskáče? Najskôr sa to naozaj upraví samo, ale keď máš možnosť, dávaj ju na nočník častejšie a nenechávaj ju v mokrom, lebo aj to môže nútiť na ďalšie cikanie.

evittam
18. mar 2017

@dollynkaa To,ze tvoja dcerka "neudrzi" moc a cvrkne si skor nez ide cikat nie je zavazny zdravotny problem na plateny predlzeny RP. Proste je niecim zaujata a kym si uvedomi,ze chce cikat tak si cvrkne.

dollynkaa
autor
18. mar 2017

Zeny lenze ona ma cvrknute staaale. Niekedy ju treba aj 6x za hod prezliect. To sa neda to by musela stale sediet na nocniku

sassannka
18. mar 2017

@dollynkaa Možno len nemá ešte spevnené panvové dno a chce to u nej viac času... Neviem Ti poradiť, cviky na sťahovanie ako keď ideš zastaviť moč sa s ňou asi nedajú robiť, že?
Keď normálne ciká, je to plný prúd, alebo vždy len po troškách?

pribinak
18. mar 2017

Vysetrenie mocu, krvi ste uz mali? Mojej kamosky syn mal sem tam kasel, ake tiez mal neustále mokré slipy
A z krvi vyšlo, ze ma mykoplazmi a chlamýdie, prelievali ATB a bolo odrazu po probléme s pocikavanim

brrrrrciatko
18. mar 2017

@dollynkaa moj syn mal podobny problem. Trvalo to do 5,5 roka. A potom zo dna na den, ziadny cvrk
A na kontrolu mandli ste boli? Inak mne sa zacal pytat tyzden pred dovrsenim 3 rokov. Takze to chce cas. Musi este na to vyzriet. V skolke ti ju budu prezliekat, ale tie poznamky - aspon v nasej

blackcat8885
18. júl 2019

Môj sa občas pocikal aj ako 4rocny proste akoby pri hre zabudol, že mu treba