icon

Kto mi môže vyzdvihnúť balík v Prešove?

imjustjudgingu
22. aug 2026

Ahojte, pred dovolenkou som si objednala balík, trvalo ale dosť dlho kým mi prišiel, a medzitým sme odcestovali na preč zo Slovenska. Mám balíček v Packete na Švábskej pri M-aréne. Keby ste niektorá bývala blízko, alebo tam mala cestu, bola by som veľmi vďačná keby ste mi vedeli balíček vybrať, ja si poňho už prídem 🙂)

adelusha
22. aug 2026

@imjustjudgingu ahoj, ja by som mohla, len si nie som ista, ci zajtra budem stihat sa tam zastavit - planujeme dlhsi vylet. V pondelok alebo v utorok sa bude dat este vybrat?

imjustjudgingu
autor
22. aug 2026
@adelusha

@imjustjudgingu ahoj, ja by som mohla, len si nie som ista, ci zajtra budem stihat sa tam zastavit - planujeme dlhsi vylet. V pondelok alebo v utorok sa bude dat este vybrat?

@adelusha ahooj, to by bolo super, pise mi že ešte 2 dni na výber a predĺžila som to o deň čiže 3, takze v pondelok by to ešte malo ísť. keď sa ti bude dať napíš mi prosim 🙂)

anonym_acd40f
Včera o 05:44

@imjustjudgingu preco si objednavala ked si vedela ze nebudes doma?

imjustjudgingu
autor
Včera o 07:03
@anonym_acd40f

@imjustjudgingu preco si objednavala ked si vedela ze nebudes doma?

@anonym_acd40f napísala som že som to objednala už skôr, ale trvalo pár dní dlhšie kým mi balik odoslali. samozrejme by som si naschval neobjednala balík keď som vedela že nebudem doma😉

adelusha
Včera o 18:11
@imjustjudgingu

@anonym_acd40f napísala som že som to objednala už skôr, ale trvalo pár dní dlhšie kým mi balik odoslali. samozrejme by som si naschval neobjednala balík keď som vedela že nebudem doma😉

@imjustjudgingu ahoj, o hodinu budeme na Svaboch, mozem ti vyzfvihnut ten balik. Napis mi udaje do sukr. spravy