icon

Ako odnaučiť dieťa piť večernú kašu?

helenanovakova
30. mar 2016

Máme dva roky a rada by som dieťa odnaučila od pitia kaše pred spaním. Poraďte čím ste kaše nahradili a pod., nejaký postup na zmenu. Ďakujem

moni244
30. mar 2016

Nedavala som pred spanim a potom som ju uplne zrusila, mala dost pestru stravu, kasu som za dolezitu nepovazovala

seahorse27
30. mar 2016

Namiesto riedkej kase do flase urob hustejsiu a davaj normalne lyzickou. Obcas nahrad inou vecerou...raz za cas kasa na veceru nevadi....aj kazdy den moze byt, len uz by ju z flasky v tomto veku dieta pit nemalo.

katka1981
30. mar 2016

hm netusim, nasa do troch rokov mala vzdy na veceru mlieko. A pila z flase, lebo som jej zarabala Nutrilon, ked sme ho zrusili, zrusili sme aj flasu.

katulienkax
30. mar 2016

Preco ja som pila kasu až do základnej školy a nic sa mi nestalo 🙂 ked jej chuti nech pije. Moja ma štyri a som rada ze jej pred spaním chuti vypiť mliecko ja by som nerušila a ani nevidím dôvod sak raz sama prestane. Iné by bolo keby chcela v noci ale pred spaním je to OK

pribinak
30. mar 2016

Este nech, to je male dieta, ked chuti, ved ked nebuntosi v noci, ze chce, ale vecer, tak je to OK
Navyse aspon nemusis riesit co na večeru

milota164
30. mar 2016

ved dvojrocne dieta moze uz jest cokolvek napr. chlieb alebo my sme davali dost casto polievku na veceru

tinqua
30. mar 2016

Inak ako s velkym krikom to ani nepojde myslim si, ma z tej flase a kase spraveny ritual a toho sa deti neradi vzdavaju...ale urcite by som uz aspon lyzickovala a ked sa cez to prebojujes uz ti zje vecer hocico nie len tu kasu...

iwesska
30. mar 2016

Nasa ma tiez 2 a kasu na veceru nikdy nepila, vzdy len pekne lyzickou a najlepsie sama, inak by ju nezjedla.