Kedy môže dieťa maslo?
Ahojte mamicky chcem sa Vas opytat od kedy moze dieta papat maslo? Moj syn teraz bude 9 m. Uz mozem mu dat malinko na rohlik ? ci to je este skoro?
Mliecne vyrobky od 8 mesiacov, aspon tak si to pamätam ja, ale ono sa to kazdu chvilu meni 😀 😀 Podla mna uz kludne mozes 🙂
Ale hlavne davaj maslo, klasicke 82%(prip.viac), nie vselijake Ramy, Veta, 3/4masla, Masiellka, Maslicka a podobne umelohmotne sprostosti.
uz mozes, pokial nemate alergiu na laktozu, ale urcite prave maslo a nie margarin, ako uz pisali, ziadna rama, veto atd...
Davam malemu od pol roka prave maslo, ale bezlaktozove, kedze mame intoleranciu laktozy 😉 Pokojne daj 🙂
ked uz vie papat chlebik po malickych kuskov tak ano maslo obycajne tenka vrstva moj od 7 mesiaca.
Ja som od cca 7,5 mes kvapkala chlebicek s panenskym olivovym olejom a asi po mesiaci som uz na chlebik natierala klasicke maslo zivocisne s obsahom min 82% a najlepsie chutovo sa mi paci levicke levmilk

Mozes ,ja som davala od 7 mes,ale moj vtedy nepil mlieko,tak sme davali ine mliecne vyrobky,trocha ked mu tym maslom smahnes ,tak sa nic nestane