icon

Kedy ste začali s príkrmami?

8. jún 2023

Ahojte, coskoro mame 2 mesiace a rada pocuvam zeny ako to, ktora mala s detickami. Kedy ste zacali prve prikrmy davat Vy? Pripadne co ste davali babatkam?
Dakujem.

pribinak
•
8. jún 2023

Máte kopec času, dojčené dieťa sa prikrmuje cca od 5-6 mes.
Dieťa na umelom mlieku od cca 5 mes.

zorkahorka
•
8. jún 2023

Obe deti od ukonceneho 4.m. starsi bol na um, mladsi kojeny, ale rad papal, tak dr odporucila prikrmy. Aspon som vyuzila imuno okno naplno.
Zacinala som klasika s mrkvou a potom zemiak. A potom hocico

vkatush
•
8. jún 2023

Od ukončeného 4.mesiaca.

Ale už od cca druhého stále bol pri nás pri stole, keď sme jedli, aby vnímal, čo sa deje. A kým prišiel ten štvrtý mesiac, už otváral ústa a naťahoval sa za jedlom, pohárom,...

Teraz má 5.5, je to riadny papkoš, všetko za radom a bez problémov zatiaľ. Hneď ako je pri stole, už vie, čo nasleduje a celý nadšený čaká 😁😁

A začínali sme takto 😁

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
sajmonka_1216
•
9. jún 2023

mojej kojenej som dávala od 4m, lebo mala už záujem o jedlo a naozaj aj začala veľmi pekne jesť a trvá jej to doteraz (má 13 mesiacov)

nevenka
•
9. jún 2023

@stvura neviem, mne vzdy hovorila od 6 mesiacov, pred 9,5 rokom, aj teraz, pokial dojcim. A to sem tam ma aj umele mlieko.
Ja osobne sa teda nejdem ponahlat, ma 5 mesiacov a zacneme v juli, aj to opatrne, lebo ma stale problem s bruskom. Niktoremu nic neuslo, si myslim.

zorkahorka
•
9. jún 2023

@stvura ano, u nas to iste. Ta ista dr a zakazdym inak. Vraj sa to uz zjednotilo a je jedno, co dojcene alebo nedojcene, ze sa zacina od 4.m

stvura
•
Odpoveď bola odstránená
•
magda15
•
Odpoveď bola odstránená
•