Poraďte detskú stoličku na jedenie s prateľným poťahom
Maminky,potrebujem poradit kde zozeniem nejaku stolicku pre dcerku s pratelnym potahom.Najlepšie nejaku multifunkcnu,tak do 100eur,viac za nu dat nechcem.
Tie s umyvatelnym potahom sa mi nepacia,aj kvoli tomu,ze sa cez leto v nej poti a hlavne,ze sa potah trha.
Dufam,ze nieco poradite,dakujeem😉
Caretero
@lejlla snad uz len nieco vyberieme 🙂 Ale predsa mi este neda; mam otazku 🙂 Neviem ci si aj pri prvej stolicke mala pratelny potah ale co je podla teba zo skusenosti lepsie, pratelny ci utieratelny? Mas doma vzorneho papkaca lebo jeho stolicka je bez znamok po jedeni a obtierani sa 🙂
@anjelicek26 Vyzerá síce dobre ale viac ako 100 za ňu dať nechceme,takže toto je nad náš limit ale ďakujem za príspevok 😉
@purina12345 Tak už máme objednané.Takú istú ako vy,akurat tú v červenom lebo tá zelená by nám kričala v kuchyni
@grundia super tak sme ťažký výber zvládli 😀
@purina12345 No som zvedavá,čo to bude nabudúce😀
@grundia myslím že autosedačka 😝
@purina12345 🙂 tu ani tak nie,ostaneme pri Maxi-cosi..
@grundia tak vopred ďakujem za tip 🙂
@purina12345 Nieje za co 😉
@grundia
neviem, ci uz nejdem po funuse, ale teraz som uplnou nahodou natrafila na stolicku s pratelnym potahom za velmi fajn cenu 69 eur http://www.babynabytek.sk/detska-jedalenska-sto...
Ahoj, my sme cez ebay kupili stokke..drevena zo skandinavie..pergektna, bo babo nech robi co chce, neprekoti sa ti dozadu..maleho mam raracha total a ten co v nej robil uzas a nic...nemali sme potah a nikdy mu to nevadilo..a nam vyhovovalo, nemuseli sme prat..poutiera sa a je..kupit sa da aj s potahmi alebo sa daju dokupit...najvacsia spokojnost
@sissi4 Ahoj.Este nie,este nam neprisla.Objednali sme si z tej stranky viac veci a este nejake cakame lebo ich nemali na sklade ale dufam,ze tento tyzden pride,uz sa neviem dockat..A inak,mala by to byt kremova farba,volala som s nimi a pytala sa na nuAle ked pride,dam info 😉
@hradnapani Noo uz davno je po"funuse" a zrovna tu sme si aj objednali,takze trefa do cierneho,ako sa vravi 😀
@purina12345 Ahoj.Tak co,uz mate stolicku?spokojnost? 😉
@grundia ahoj, no už máme doma a aj prvý príkrm za sebou 🙂 už som aj na vás myslela či už máte doma. som veľmi spokojná, poťah je super a tá vložka je veľmi príjemná na dotyk a mäkkučká
@purina12345 ahoj chcem sa opýtať na tú stoličku čo ste si objednali, ako sa ti pozdáva a ten poťah je celý látkový? A ešte kto je výrobca, lebo som sa pýtala na info na tej stránke a nikto mi neodpísal tak ma zaujíma ako prebehol nákup u nich. Ďakujem za odpovede 🙂

@lejlla dakujem velmi pekne. Fakt zaberie malo miesta 🙂