icon

Večerné prikrmovanie a kolika

acicova
27. mar 2013

DOBRY DEN CHCELA BY SOM SA SPYTAT...SYNCEK 3 MESIACE.PRIBRAL ZA POSLEDNY MESIAC POL KILA A LEKARKA KAZALA VECER DOKRMOVAT...MAVA PODLA DIAGNOZY LEKARKY KOLIKY...V NOCI MI PLACE 2-3 HODINKY,PRSO,DUDEL ODMIETA...UZ SOM TAKA OHUCANA Z LEKARKY,ZE SAMA NEVIEM CO A AKO. PRVU DCERU SOM KOJILA AZDO PORODU MALEHO

ivaka333
27. mar 2013

Na koliky je tazko radit, my sme mali taku preplakanu noc len 2-3 razy. Niektori radia prikladat teply uteracik na brusko... neviem. A ako casto papa? Snaz sa byt hlavne pokojna, nos ho na rukach, hladkaj, prihovaraj sa mu... niekedy to pomoze inokedy nie, ale hlavne nesmies znervozniet Ty. U nas, ak som znervoznela ja, tak to vzdy bolo este horsie.

gubcikova
27. mar 2013

@acicova nedokrmuj a vydrž.moja dcérka dostala v 2týždnoch koliky.plač vždy bol od 19:00 do 22:00 po každých 2tt sa to zmierňovalo o pol hodinu.v 2,5mes to prešlo.moja sa narodila s váhou 2800g,domov sme šli 2660g a v 3mes.sme vážili 3770.dr.nás nútila prikrmovať.zmenili sme dr.nová nám vravela že je ok ked priberá a pokiaľ je zdravá.teraz má 3,5roka a váži 12,7kg,v roku vážila 8110g a v dvoch rokoch 9870g takže priberať začala až po dvoch rokoch

gubcikova
27. mar 2013

@acicova a na koliku nič nezabralo teda až na vysavač ktorý potom hučal stále.a potom sme už pri synovi jeho koliky riešili tak že sme jednoducho šli s izby von a zhlboka dýchali aby sme nescvokli

katren
27. mar 2013

@acicova
@gubcikova zeny moje.....my sa tiez trapime.....v piatok sme boli na poradni, mala vazi 4760g a to ma uz 5 mesiacov....porodna vaha 2830g.... dr. nejak neriesi, ze ved pribera, tak co....keby nepriberala, tak by asi tiez zvazila dokrmovanie, ale ze ked pribera, tak naco???
Koliky sme mali asi tak 4-5x od narodenia...

simca06022011
27. mar 2013

@acicova koliky ma z toho prikrmovania? alebo aj predtym? Cim ho prikrmujete, ako dlho?

gubcikova
27. mar 2013

@katren nezávidím.naša krpoška mala v pol roku a dvoch týždňoch 5520g.mala mať 5600 v pol roku

katren
27. mar 2013

@gubcikova ale neriesim....papa, pribera, tak co????a to ze je mrnusik maly, mi celkom vyhovuje 😝 😀

gubcikova
27. mar 2013

@katren tak tak.náš ma rok a 2mes.a má 9kg a on sa pre zmenu narodil 2450g a všetko dobehol.a mne nevadí že naša malá je také tintítko.jedine s čím mám problém aj pri malom a malej sú nohavice,všetky pásy sú veliké.a ešte to nehovorím o cm.obaja mali 46cm a v roku 82cm a to má vraj dieťa narásť o 25cm za rok 😀 takže dlhé slíže

acicova
autor
27. mar 2013

NEDOKRMUJEM!PRVY MESIAC PRIBRAL KILO,TENTO POL KILA,PRETO KAZALA PRIKRMOVAT,ALE NECHCEM! PAPA KAZDE 2,5 HODINY,TO 5 MIN.A STACI,VIAC NECHCE TAHAT..

acicova
autor
27. mar 2013

MAME SOPLIKY,SLINTAME,RUKY V PUSE,MYSLIM,ZE AJ ZUBY IDU..

katren
27. mar 2013

@acicova nepis,prosim, velkymi pismenami.....zle sa to cita 😅 a je to aj proti pravidlam 😉

acicova
autor
27. mar 2013

som nevedela,ze sa nema pisat velkymi...ospravedlnujem sa

karin1234
27. mar 2013

s kolikami sme sa natrápili az az, nakoniec synovi zistili aj skryty reflux mlieko sa mu vracalo a palila ho záha. to mna vobec nenapadlo kedze nezvracal navonok. pomohol na to sirup gastrotus po kojeni a na koliky mu dr. kazala dávat probiotika biogaya-kvapky. od vtedy sa to vsetko zlepsilo a mala som doma spokojné dieťa.

xlucia
27. mar 2013

@katren nerozumiem co je s babatkom? koliky nema a pribera. place? ci?

ktore
27. mar 2013

@acicova ak ma koliky tak od prikrmovania by nemal mat?skvor prkrm zatazi brusko a koliky mozu byt aj z toho.mozno je iba hladny este.asi by som neprikrmovala.bala by som sa ze bude mat este vacsie koliky je este malicky..ja neviem skus dat do mliecka fenikelovy cajik .a treba hlavne pevne nervi kym to prejde ak su to koliky.ale ja by som skusila nejake probiotika ako hovorila
@karin1234

ktore
27. mar 2013

@acicova jaj prepac som zle citala.ked kojis,tak neviem.kolike aj tak UM NEPOMOZE IBA AK BY PLAKAL OD HLADU ZE MU IDE TAZKO Z PRSA.mozno by som skusila dokrmit trochou UM. skus to a uvidis.skus jeden dva tri dni ci to pomoze.mozno sa mu tazko saje.moja to robila.nervacila sa robila vsetko mozne pri prsu a z flasky jej to islo pekne.skus.uvidis.mozno budete spat celu noc.