icon

10 mesiacov a ani jeden zúbok. Je to normálne?

erca5
28. dec 2010

mile maminy,stretli ste sa uz s takym,ze tak neskoro rastu zubky???prave od vcera sme zacali 10 mesiac,ale aj s teplottami,myslim si ci nie na zuby,ale nic sa nederie von,povzbuditte ma???

Strana
z2
ivett1
29. dec 2010

ahoj, moja kamoška mala tento problém s mladšou dcérkou (teraz má 3 a pol r.), mala 11 mesiacov a zubky nikde...boli aj u stomatológa...poslal ich na sono(alebo RTG?-už si presne nepamatám) a keďže zúbky tam boli, tak im povedal, že zatial majú čakať ...a cca o mesiac sa naozaj začali zubky predierť...a to závratným tempom 😉...takže, držím vám palce 🙂

grenadinka
29. dec 2010

aspon dlhsie vydrzia 😀

alexo
29. dec 2010

ahoooj, malý má 10,5m. a na svete len jediný zúbok a ďalšie zatiaľ v nedohladne, tak je to ok. 😉
nemusíš mať strach a veru, aspoň dlhšie vydržia,veľa šťastíčka!pá 😀

elian
29. dec 2010

ja mám 16 mesačnú slečnu a máme jeden zúbok 🙂 ....takže asi to nebude až také neobvyklé ... 😉

kika29
29. dec 2010

práve som sa vrátila so sánkovačky a tam bola jedna mamina s chlapčekom ktorému vyšiel prvý zúbok 11mesačnému. takže nie všetkým detičkám rastu zúbky rovnakom období.

spalka
29. dec 2010

nam zacali rast okolo 10 mesiacov, kde nic tu nic a zrazu som zbadala ze dolne jednotky su prerezane, obe naraz 😉, takze ste uplne ok

mija777
29. dec 2010

Ja pridávam povzbudzujúci príspevok-11mesiacov preč a ani jeden zub! 😅 😕 😀 Už som z toho na nervy 😀

Strana
z2