icon

10 mesiacov a ani jeden zúbok. Je to normálne?

erca5
28. dec 2010

mile maminy,stretli ste sa uz s takym,ze tak neskoro rastu zubky???prave od vcera sme zacali 10 mesiac,ale aj s teplottami,myslim si ci nie na zuby,ale nic sa nederie von,povzbuditte ma???

Strana
z2
sabiatko
28. dec 2010

neboj, to je ok. moja kamoska ma 2 dcery a tej mladsej vysli zubky az ked mala 11 mesiacov. aj vy sa dockate 🙂

maroli
28. dec 2010

ahoj,mne vyrastol prvy zub ked som mala desat mesiacov.Neboj,nepoznam dieta,ktoremu by zuby nenarastli.

mima595
28. dec 2010

v nasej rodine jav uplne bezny .... skoro vsetkym detom vysiel 1. zub až po 1. roku, mne osobne až v 17. mesiaci
ale mame aj vynimky... asi 2 detom vysli zuby už na nas v skorom 8.-9. mesiaci 😀

zuzka80
28. dec 2010

Mojej staršej dcérke vyšli prvé 2 zúbky keď mala 13 mesiacov a boli to horné očné 😕 Posledné stoličky jej vyšli ako 2 a pol ročnej. Mladšia dcérka má teraz 13 mesiacov a zatiaľ má len 3 zúbky 😉

traktor
28. dec 2010

10 mesiacov nie je nic..su deti , ktorym idu aj neskôr...15-16 mes...je to rôzne..to mas ako s chodenim, kazde dieta je ine...vydrz aj z vas bude coskoro *zubacik* 😀 😉

jarra
28. dec 2010

neboj je to ok, mojej neterke išli zúbky a po roku, myslím že mala 14 mesiacov keď jej vyšiel prvý, teraz má tri roky a všetky zúbky v puse 🙂 Mojej malej vyšiel prvý keď mala skoro 9 mesiacov a malá mojej kamarátky mala v štyroch mesiacoch už dva. Čo sa tíka zúbkov, je to veľmi individuálne, takže žiadne strachy 😉

qwerty01
28. dec 2010

to je v pohode 🙂, prvy syn mal zubky az po roku a druhy mal teraz rok a ma len tri zubky, prvy mu vysiel okolo 9 mesiacov.

angua27
28. dec 2010

erca, určo je to ok. môjmu synovi vyšiel prvý zub dva dni pred prvými narodeninami. a segre napríklad vyšiel prvý zub, keď mala tri mesiace a druhý, keď mala až 16 mesiacov. takže pohodka. 😉

bershka
28. dec 2010

videla si niekoho zeby mu nenarastli zuby?

tamilenka
28. dec 2010

bud kludna , nam vysiel prvy zub dva tyzdne pred prvym rokom a nebola to tragedia , je pravda ze potom nam isiel jeden zub za druhym alebo niekolko naraz - zvladli sme to

janka2732
28. dec 2010

moj maly ma 6 mes.a mame už 2 😀 a neter mala 2 r.a len šest zubkou stale sa na tej fotke smejeme 😀 ale potom jej išiel jeden zub za druhym 😀 niekto ma skoro zubky a druhy neskor ale neboj sa určti zubky pridu 🙂

olifcek
28. dec 2010

nam vysli prve dva zubky, spodne jednotky, ked sme mali 10mesiacov, potom dalsie dva, vrchne jednotky a teraz sa tlacia dalsie dva zubky, dvojky hore... x;o) l en im to trva... ale su i deticky, ktore maju prve uzbky az po roku, neboj nic...

andrejkaz
28. dec 2010

my uz mame 11 mesiacov a ziaden zub....tak som zvedava kedy aj nam nejaky narastie 🙂

zuzu101
28. dec 2010

Môjmu synčekovi vyšiel prvý zúbok deň po prvom rôčiku, o týždeň nato druhý a horné dva zúbky pred dvoma mesiacmi a teraz rastú ďalšie. 😀 😀 😀 dočkáš sa.

ludka140281
28. dec 2010

sestrinej dcere rastli az po roku...mojej prve hned 4 v 4mesiaci 😠 ...narastu neboj....teraz mame 9 mesiacov zachvilku,4 zuby von a 4 sa prerezavaju 😀

majulienka27
28. dec 2010

to je fakt strašne individuálne, našej malej vyšli prvé zúbky keď mala 7 mesiacov a potom dlho dlho nič keď mala 14 začali vykúkať ostatné a na 18 mesiacov sme mali a vlastne ešte aj teraz máme 16 zúbkov.

mamkaivka
28. dec 2010

pokiaľ je dieťa zdravé, užíva pravidelne vit -K , všetko je OK 🙂

luciaanna
29. dec 2010

Ahoj.
Tak nám vyšiel prvý zúbok až v 11 mesiacoch, teraz už máme všetky, až na posledné stoličky, ale aj tie sa už hlásia 😉 .
Dobehli sme všetko zameškané 🙂 .

marion
29. dec 2010

Ahoj. Nas maly slintal od 4 mesiaca. Tak sme ocakavali...a cakali, a cakali. A nakoniec sme sa dockali prveho zubku az v 13mesiacoch 😀 😀 😀 Ale potom do 1,5roka vybehlo v tichosti dalsich 7 zubov. 🙂 🙂

katarina822
29. dec 2010

ahoj mojmu krsniatku vysiel prvy zubok ako mala rok nic si s toho nerob kym budete slavit prvy rok mali by ste mat minimalne 1zubok. 😉 😉 😉

dajna11
29. dec 2010

aj moja dcera mala prvý zub v 10m. potom vyšli viacerné naraz a bez problémov. pohodička......neboj 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
anniera
29. dec 2010

môj syn mal 1,5 roka a 2 zuby 😀 😀 😀

eminkaa113
29. dec 2010

mojej Emke vyšiel prvý zúbok v 14 mesiacoch a potom to išlo jeden po druhom a bez teplôt 😉

koniarova
29. dec 2010

My máme rok a len 2 zuby. Nemyslím si, že tie teploty má od zubov, skôr nejaká viróza. Neviem prečo, každý hneď povie, má teplotu, asi jej idú zuby. V 99% je to blbosť a je za tým iný dôvod.

jaaty
29. dec 2010

erca5, Hanke vyšiel prvý zúbok tesne pred prvým rokom a kuk aké ich má teraz krásne 😀 😀 😀 😀
o nič nerpídete, všetko má svoj čas - aj zúbky 😉

susika
29. dec 2010

mjejj malej prvý zubok vyšiel, ked mala 15 mesiacov aj 2 týždne a potom sa to už len tak sypalo po 5 zubkov naraz a v dvoch rokoch mala všetky okrem posledných stoličiek. tie jej vyšli toto leto, ked dovršila 3 roky🙂 a má cih ako perličky🙂takže klúúúd.bez zubkov nikto neostane 🙂

jamar
29. dec 2010

aj moja dcera ma 10 mesiacov a ziadny zub. ani nevidiet ze by sa nejaky chystal vyjst. neboj, je to normalne. ako ine veci aj toto je u deticiek indi-vindi. Aspon jej dlhsie vydrzia.

butrus
29. dec 2010

ahoj, mojej starsej dcerke vysiel prvy zubok ked mala 13 a pol mesiaca a bude mat o necely mesiac 3 rocky a este nema vsetky, proste jej idu pomaly. nas zubar mi povedal, ze ak nevyjdu do 16 mesiacov, tak sa to potom zacina riesit rontgenom, ktorym sa zisti, ci ma dietatko zubny koren, ale vraj sa pocas jeho praxe nestretol s tym, aby niekomu nenarastol zub, tak sa neboj 🙂.
ma to jednu velku vyhodu, ze kym narastu, tak sa ich nauci aj pekne cistit a potom s tym nebudete mat problemy, lebo moja mladsia mala plne usta zubkov, ked mala rok a nevedela si ich cistit, takze to bolo len trapenie. treba sa na to pozriet z tej lepsej stranky 🙂

Strana
z2