icon

Koľko stojí oprava mliečnych zubov u zubára?

25. sep 2024

Zdravim,
rada by som Vas poprosila o Vase skusenosti s cenami u zubara.
Par dni dozadu som bola so synom. Jeden mliecny zub 97 eur. Bratislava.
To su take ceny len v BA?

Dakujem

Strana
z5
mikella912
25. sep 2024

čo sa týka trhania mliečneho je u nás zadarmo platí sa len za injekciu
ale čo sa týka oprava kazu tak platime okolo 70 e

autor
25. sep 2024

@mikella912 dakujem pekne. smiem vediet, ktory okres? inak pamatas si zeby opravovali Tebe mliecne zuby?

minesasubu
25. sep 2024

Kamoška bola s malym v Ba odhad ceny bol 185€
vrtali mu dva zuby , 2r , vela stal oblbovak

mikella912
25. sep 2024

Dolný Kubín, Orava
neviem si spomenuť ale myslím, že je bežné opraviť aj mliečny zub aby sa kaz nerozširil

tiezjedna
25. sep 2024

Ja som bola zrovna včera s dcérou, vŕtali jej hornú päťku. Injekcia, vyvŕtanie, lepidlo, plomba (biela) + trpezlivá doktorka, ktorá nemala problém zvedavej dcére všetko vysvetliť, ukázať + srandičky a Sponge Bob, na ktorého mohla pozerať počas zákroku, krásna klinika v Prahe = v prepočte 80 €.

earlgrey
25. sep 2024

Myslím, že porovnávať ceny sa neoplatí...zoberme si len Košice...jeden zubár od teba vezme 50€, druhý 120€ a tretí možno aj 300€,...ceny si určujú zubári...

autor
25. sep 2024

@minesasubu cize poobne ako u nas. oprava 2x mliecny zub - 194. dakujem pekne

autor
25. sep 2024

@mikella912 ano, tomu rozumiem. len tie ceny, ci su aj mimo BA take vysoke, alebo nizsie. mas prosim predstavu pytaju na Orave?

autor
25. sep 2024

@tiezjedna cize Praha 1 zub 80 eur, dobry pristup. dakujem pekne.

autor
25. sep 2024

@earlgrey nuz v istom smere mas pravdu, ale ak viem zohnat pedostomatologa niekde v strede cien- usetrim.

magdalenal
25. sep 2024

Dcere pred polrokom plombovala mliecny a platili sme 20e, za vytrhnutie nic , Ruzomberok

autor
25. sep 2024

@magdalenal ty kokoso, 20 eur? stahujem sa do Ruzomerka 😀 dakujem pekne

tamvtme
25. sep 2024

ja som za 2 mliecne zuby (medzizubne kazy) platila spolu 220 eur v BA, skoro ma vystrelo :D

autor
25. sep 2024

@tamvtme vyzera to, ze ked sa motame v BA ceny sa pohybuju okolo 100 eur za 1 mliecny zub... dakujem Ti pekne.

earlgrey
25. sep 2024

@autor Tak to áno, ale vezmi si aj to, že ak máš napr. cestovať xyz kilometrov, tak ťa to môže výjsť narovnako 😉 ale chápem tvoj zámer

cinky16
25. sep 2024

ja som platila minuly tyzden okres Stara Lubovna synovi za opravu zuba 190 € /rontgen +injekcia+biodentin/

cinky16
25. sep 2024

ano, ale treba si najst aj dobreho stomatologa, nie len lacneho a potom to dopadne tak, ze v 30 rokoch budete mat zuby v pohari...

autor
25. sep 2024

@earlgrey ❤ s tym cestovanim mas pravdu a este dolezitejsi je cas. mozno by tych mliecnych zubov mohlo byt menej🙈

earlgrey
25. sep 2024

@autor
Neboj, čím ďalej ich bude menej a menej 😉 raz sa ich isto zbavíte 😁

autor
25. sep 2024

@cinky16 pises okres Stara Lubovna? 1 zub 190 eur? moje nervy 😵 ano, rozmiem dobry zubar je k nezaplateniu, ale mliecne zuby aj tak raz vypadnu. keby to boli dospelacke... juuj.
ale ano, mame skusenost, ze zubar kaz neopravoval a potom ked to syna bolelo uz vela (mal cca 4 roky) mi oznamil, ze on to neopravi, lebo na to nema vybavenie, ze treba hladat pedostomaloga. tak som hladala a nasla. lenze zub mu nevedeli zachranit a tak mu ho museli trhat..

autor
25. sep 2024

@earlgrey 😂 raz to pride, len kolko to bude stat 🙈

janadj
25. sep 2024

Kosice - oprava mliečneho zubu 35e a trhanie 15e, všetko bez injekcie a oblbovakov (to by bolo isto viac) zubár ma zmluvu s poisťovňou, čiže to bol len doplatok
Naša zubárka opravuje hlavne stoličky tie majú vydržať dlhšie - predné jednotky mu neriešila keďže neboleli, že tie aj tak čoskoro vypadnú aj tak bolo 😁

autor
25. sep 2024

@janadj Kosice oprava 35 eur? Ja to nechapem... dakujem pekne za info.

deedol
25. sep 2024

ja som mala lacnu zubarku ako dieta a nebolo to dobre.
syn bol roky v stomatorodinke, pristup aj starostlivost top, ceny vysoke. teraz presiel k nasej, uz je velky a zvyknuty, takze zvlada aj bez rozpravok a pod. nasa je trocha lacnejsia, ale nie ovela.

diewcatqoo
25. sep 2024

My tiez v CR, kazda navsteva v prepocte minimalne 100 Eur.

autor
25. sep 2024

@deedol rozumiem, ak je to mozne vyhladat (ozeliet peniaze dobreho zubara. bolo by zaujimave vypocitat kolko za tie mliecne zuby u zubara dame ako rodicia. velmi by som chcela verit tomu, ze to nie je iba biznis, ze naozaj dietatu opravia mliecny zub, ked vedia, ze ten zub nepojde do pol roka von.

autor
25. sep 2024

@diewcatqoo tiez okolie Prahy?

diewcatqoo
25. sep 2024

Morava - okolie Brna.

janadj
25. sep 2024

Ma tvoj zubár zmluvu s poisťovňou ? Ci platíš celu sumu? Úplne ta chapem za opravu mliečneho zúbku platiť 100e je troska vela - môj syn mal v lete 5 rokov a už mu vypadli 3zubky (vyšli mu veľmi skoro ale aj tak)

autor
25. sep 2024

@diewcatqoo dakujem pekne

Strana
z5