Prerezávanie zubov

lucy_669
3. nov 2021

Ahojte, dcérka má 7 mesiacov a idú jej 4 horné zúbky, je strašne nervózna a uplakana a nechce byť ani chvíľku sama.. dávam jej gelik dentinox. Dala som jej aj paralen sirup od bolesti ale nevyzerá žeby to pomohlo, nemá niekto nejakú radu ako jej pomôcť aby bola apson trochu kludnejsia? Ďakujem za rady

vierkaa0
7. nov 2022

@tasticka59 no to daj vediet, to som aj ja zvedava, ze co nan povie. lebo tak co som zatial pocula ohlasy na ten gel, tak dobre pisali zienky.

tasticka59
16. nov 2022

joj baby, ake ste len zvedave :D ale mam vsetko zistene, pisala mi kamoska a strasne mi dakovala, ze som jej doniesla ten gel a ze som ho vobec objavila volakde, ze ona nema vobec cas na taketo zistovanie, hladanie, porovnanie. co vam poviem, vyzera to tak, ze som jej spravila dost velku sluzbu. ale tak zase ja rada, hlavne, ze to pomohlo 🙂

lealikk
23. nov 2022

baby kde ste kupovali ten gel na zubky? podla toho, co ste pisali vyzera byt fajn. hadam som neprehliadla a nespominali ste to.

vierkaa0
25. nov 2022

@lealikk pozri si normalne rovno na ich webe alebo aj na pilulke a na takychto eshopoch vies objednat. niekedy mavaju aj v dm, ale co som tak citala, tak zase nie uplne v kazdej. je viacej moznosti, odkial ho vies kupit 🙂

filory
6. dec 2022

Tak nie je problém niečo také zohnať, len vieš aby aj fungoval a nenatierala si ho dieťatku zbytočne. Ako mne sa napríklad ťažko vyberá, ak mám veľa možností :D

tasticka59
6. dec 2022

@filory my sme toho aj veru poskusali, ked isli malemu zubky, kedze ako hovoris, je toho vela, co sa da vybrat a kupit. ale keby som to mala nejak zhodnotit, tak najlepsie nam zabral gelik od multi-mamu. to uz aj jonasko proste vedel, ked videl, ze ho mam v rukach, co sa bude diat. ako keby cakal proste tu ulavu, co pride.

filory
6. dec 2022

Hej? No tak potom skvelo, niektoré deti od takýchto vecí skôr utekajú a odvracajú hlavičky, no toto mu asi potom fakt robilo dobre. Pre mňa novinka, tak neviem či je na trhu už dlhšie. No koľko Vám po nanesení účinok vydržal?

tasticka59
6. dec 2022

@filory tak pri vsetkych to takto nebolo, lebo niektore aj tak zvlastne chutili tie gely (ked to mam dat svojmu dietatu, tak najskor vyskusam na sebe, co je to vlastne zac, nech viem, co mu davam) a tento je proste bez prichute, ze ho to ani nijak neotravovalo. vies co, my sme davali tak, ze ked uz bol fakt mrzuty, tak aby sa aj upokojil a to fungovalo dost dlho. alebo potom pred spanim, lebo noci, ked idu detom zuby, to je podla mna to najhorsie heh. tak aby sme sa obaja vyspali a vtedy sa mozno raz zobudil v noci, niekedy ani to nie.

filory
6. dec 2022

A tento má teda akú príchuť ak sa môžem opýtať? Super potom keď aj ten účinok bol taký, že dlhšie mal malinký pokoj. Inak koľko krát za deň sa tam maximálne môže takýto gélik používať? Je vôbec možné, aby sa ním dieťatku nejak ublížilo?

cukricek4
6. dec 2022

@filory podla toho, co uvadzaju, tak je to prijemna chut :D ale akoze fakt je, chuti to tak, ze to neprekaza. ublizit to nemoze, aspon teda tento konkretny nie, neobsahuje ziadne zbytocnosti, co sa mne paci. samozrejme, ze keby si minula ten gel za den, tak by sa mohli dostavit nejake bolesti bruska alebo co, ale tak sa predsa pouzivat nema 🙂

vierkaa0
16. dec 2022

@cukricek4 tento je podla mna velmi fajn. hlavne to sa mi paci, ze uz takto rovno sa uvadza, ze neobsahuje ziadne anestetika a podobne zbytocne veci, ktore nemaju v takomto geliku na dasienka a na zubky co robit. od bolesti su predsa ine veci, tak naco ich pchat este aj sem.

lealikk
3. jan 2023

@vierkaa0 toto zlozenie a tie popisky som si nasla na nete. ja som to hlavne kvoli sesternici chcela, lebo jej malej idu pomaly zubky a vieme, ako to chodi, ze to nie je prechadzka ruzovou zahradou. tak som jej to posielala ona ho potom uz objednala, ale neviem ani, ze odkial nakoniec.

silvusias
13. jan 2023

@lealikk tak hlavné je to, že pomohol, teda predpokladám, že pomohol. Lebo od tejto značky veci sú dosť dobré. Tiež s ním mám však skúsenosť, obkukala som ho od mojej sestry, tá ho tiež pri oboch deťoch mala, skôr tak pre prípad, ak by bolo treba, ale používali aj oni sem tam.

vierkaa0
23. jan 2023

zakazdym mas lepsie, ked si dopredu pozries zlozenie, aspon vies, co mas od toho cakat. inak toto s tymi anestetikami je fakt. vsak to nedavas dietatku s tym, aby si ho nejak oblbla, potrebujes mu ulavit len od tych zubkov, nech to neomina. na bolest su kadejake ine veci predsa.

silvusias
24. jan 2023

@vierkaa0 keď píšeš, že dopredu si pozrieť zloženie, tak ako prvé mi pri tom napadlo, keď som to čítala, že je dobré byť aj dopredu pripravená. Hoc aj na takéto niečo, keď pôjdu zúbky von. Alebo keď ide tehulka do pôrodnice, tak je tiež fajn sa pripraviť aj na to, že ono to kojenie napríklad tiež nie je také jednoduché, ako sa môže zdať, že aj tam sa budú možno hodiť nejaké upokojujúce krémy na prsia.

tasticka59
22. feb 2023

@cukricek4 ta prijemna chut znamena, ze v podstate ziadna. ono je to take mierne nasladle, mozno skrz to, ze deticky su zvyknute na materske mlieko alebo umele, tie su tiez take sladsie. tak mozno aby im to pripominalo nieco, co uz poznaju.

cukricek4
6. mar 2023

@tasticka59 vsak ale si zober, ze tak male deticky, ktorym idu prve zubky kolkokrat este ani nic ine nepapaju okrem mlieka. takze asi aj preto. ja som za to, aby sa zbytocne nesladilo a nedochucovalo to, co nie je potrebne 🙂