icon

Pri prerezávaní zúbkov nám nič nepomáha

lucia006
14. aug 2013

Preco mojmu syncekovi nic nepomaha na zubky?ziadne gely,ani homeopatika ☹ uz neviem ako mu mam pomoct,cely den preplace ,a vnoci mi nespi ,budi sa kazdu polhodku aj castejsie,neexistuje este nieco co by ho mohlo upokojit a zmiernit bolest ,svrbenie to trapenie co ma? 😒 pediatricka mi povedala ,ze do roka mu nic nemoze dat,to bolo vsetko!!! ☹

lucia006
autor
15. aug 2013

@petribela a bola som uz u dr vcera,lebo som uz nemohla stym jeho placom vydrzat ☹ tak dala nam akurat nurofen,fenistil a dentinox

lucia006
autor
15. aug 2013

@anexis no mne toto robil este pred fenistilom,ze sa skriabal namna cely den prereval,a dnes muim povedat,ze boa lepsia noc aj den odkedy som dals fenistil,diazepan mi dr zakazovala ,ze je to navykove,omamne ako dithiaden,tak nevem ☹ 😒

petribela
16. aug 2013

@lucia006 inak dnes som mu strčila zubnú kefku,ale v noci je nespokojný ale som videla že ďaľší zúbok vychádza hádam čoskoro vylezie,,,,môj zase po tom géliku sa ukľudní,,ale ja si myslím preto,lebo nám zúbočky išli od tretieho mesiaca a podávala som tu tento gélik a pravdepodobne si naň zvykol,len pevné nervy Lucka i keď ja si niekedy myslím že som KO ako sa hovorí

kinna
Odpoveď bola odstránená
olejka
16. aug 2013

Ani nejde o moj nazor ale bolestnu skusenost, , chcela som sa podelit aj ked mnohi ma v tomto fore za to idu ukemanovat..
strasne ma hneva ako sme neinformovani a ohlupnuti farmaceutickym biznisom...

https://www.youtube.com/watch?v=UOs2zgpKq2Ahttps://www.youtube.com/watch?v=kagATiubOp8https://www.youtube.com/watch?v=unPoTTdATDM
lucia006
autor
16. aug 2013

@petribela dakujem aj tebe ja nie len niekedy ja som k.o. uz nonstp 😀

katmaaaj
19. aug 2013

@lulu89 ahoj a nevadi že je to alkohol??

lulu89
20. aug 2013

@katmaaaj nie,mne to robila moja mamina a aj ostatne mamicky v mojom okoli to robia......
rozne vodicky,masticky co kupis v lekarni obsahuju urcite mnozstvo alkoholu,davam to v malom mnozstve a jeho lekarka v tom nevidi problem

katmaaaj
21. aug 2013

@lulu89 🙂 Dakujem pekne :D

lubikan
21. aug 2013

alpa sa mi zda az moc silna...ja som pouzivala Herbadent-bylinkovy roztok z lekarne proti paradentoze

tie detske gely su strasne slabe

jane0123
22. aug 2013

pouzivate niekto babydent? viete mi napisat cele zlozenie.pripadne pouzivate niektora nieco no naozaj prirodne?dakujem

abeata
22. aug 2013

Dievčence, teraz sa možno budete smiať, tak ako som sa smiala a krútila hlavou ja, no niečo asi na tom bude... moje chalaniská si svoje odzúbkovali už pred viac ako 22 rokmi, a verte, užili sme si svoje. Nedávno som však stretla kamošku so synčekom a cca ročný drobec mal na krku drobné okrúhle jantárové korálky. Už som čítala, že jantár pomáha proti bolesti pri raste zúbkov, no neverila som. Ona však tvrdí, že odkedy má korálky na krku, spia pokojne celú noc, hoci predtým týždne preplakali a nosili sa na rukách. Rovnaké skúsenosti má ešte pár maminiek,ktoré poznám.
Neviem k tomu zaujať jednoznačný názor,pretože osobne by som asi mala strach, či korálky pri spánku dieťaťu neublížia , hoci som si všimla, že ide o korálky jemne priliehajúce ku krku s bezpečnostným uzáverom. Vraj ich niekde objednávala presne na mieru... Na druhej strane...účinok minerálov je dokázaný, tak prečo to nevyskúšať...

lucia006
autor
29. aug 2013

@abeata
Objednala som si prave ten nahrdelnik ,aj ked tomu sama moc neverim ☹ ze to pomoze 😒 ale uz som fakt zufala ,maly mi prevrieska skoro celu noc ,potom cez den je nervozny unaveny ,vnoci sa vkuse prevracia,dr co nam dala fenistil kvapky a nurofen zabrali prvu noc odvtedy uz nic ,ete horsie je 😖 ja uz fakt nevladzem ,a zuby dalsie stale nikde!!!! 😒

lucinocka
29. aug 2013

@lucia006 my mame ale zabudam jej davat, kedze na noc sa ma davat dole a rano si nikdy nespomeniem:D

lucia006
autor
29. aug 2013

@lucinocka takze mi ani neviete povedat ci vlastne pomaha ,?hlavne pri tych zubkoch vnoci 😒

lucinocka
29. aug 2013

@lucia006 v noci nesmie mat na krku kvoli tomu aby sa nezadusilo, pise to aj v letaciku k tomu, a moja najhorsie preziva zubky v noci, taze nam to je naprd

lucia006
autor
29. aug 2013

@lucinocka moj takisto ,ale kazducka noc je hrozna 😒

indie6
5. sep 2013

@lucia006 ahoj, kde si prosím ťa objednala ten jantárový náhrdelník pre bábätko? my tiež noci zle spíme... a gély nezaberajú... tak už som aj nad týmto jantárom uvažovala, už som o tom počula

lucia006
autor
5. sep 2013

@indie6 ahoj jantarove kralovstvo..tak sa vola ta stranka das si tam sperky pre deti stoji 5,30 splstovnym ma vyslo 8,90e ale sklamem ta no mozno aspon usetris nam to vobec nepomaha ,vkjse spi strasne po 15minutkach asi tak vkjse place hadze sa!sme hotovy spriatelom 😒

patkobo
5. sep 2013

dojcenie = zarucene najlepsi "liecik" pri prerezavani zubkov

denaalubos
5. sep 2013

precitala som len nadpis...a musim napisat, ze nasej malej idu prve dve stolicky teda jedna uz konecne vysla cela, a druha, no to je katastrofa, cele total cervene dasna v predu, nespi stale sa budi s placom, a neprestava, musi spat s nami v postely, cez den spala aj 3 hod. a teraz 1 max1,5 az 2...konecne sme kupili nejake homeo cipky a gel na dasna ale sme v Rakusku, tak neviem, davala som aj nurofen a vobec nezaberal, ani nejedla jeden den pomaly dokopy nic,,,no otras

zunyl
5. sep 2013

@olejka dych vyrážajúci článok....čítala som ho s otvorenými ústami. Fakt neviem čo si mám o tom myslieť. Je to skutočne takto? Nebo to len pokus nejakej osoby propagovať svoj subjektívny názor? Nie je to len mylné vysvetlenie skutočnej podstaty homeopatie.Ja osobne sa neprikláňam ani k jednému názoru. Nie som zastánca homeopatie ani jej odporca. Ale ďakujem za tento článok. Dosť som si z neho zobrala. Vždy som to hovorila, že človek sa má držať svojho vlastného rozumu, počúvať čo mu hovorí jeho JA a nedať sa ovplyvňovať nikým a ničím 😉

indie6
5. sep 2013

@lucia006 hej, tiež som trochu študovala na nete, a si myslím, že je to skôr o biznise, ako o tom, že by to malo naozaj zaberať

katmaaaj
3. dec 2013

ahojte mamičky 🙂 ach tie zubky.....naš synček má 9 mesiacov a mame taky isty problem....cele dni nam nespava a v noci sa budí s častym plačom až do takeho že sa nam zachadza....už mame štyri zubky za za dva tyždne nam vyšly dalšie dva....a posledne dni hnačkujeme.....chcela som sa poradit že či je to pravda že pomahaju fenistil kvapky....každy ma na to iný nazor ale ked sa mu neda zaspinkat a už je taky vynervačeny že či by ho to upokojilo....

lucia006
autor
3. dec 2013

@katmaaaj mne to robi ete stale a to uz ma 13mesiacov,kazducku noc,nic nepomaha fenistil kvapkybral 10dni vobec ho neukludnoval ani nespal lepsie,skusit mozte ,ale unas bez uspechu ,dr nam kazala dat stvrtku dithiadenu 5dni vkuse,takisto absolutne nic,ziadna zmena kzlepseniu ☹

katmaaaj
10. feb 2014

Lucia
@lucia006 ahoj už aj dithiaden nám dala a nič....mali ma už 10-zubov horúčky,hnačky a ďasná úplne navrete až modré doktorka vravela že mu pôjde naraz aj 6-zubov a to mal len 11-mesiacov...no musíme len nejako vydržať

lucia006
autor
11. feb 2014

@katmaaaj aj my sme uz dali malemu dithiaden a proste nic,ziadna zmena,vstaval rovnako 😒 horucky nema ake hnacky ano,nervozny dovsetkeho kuse ma 14zubov von dalsie sa deru a tiez mu idu stale viac naraz,objednala som este olejcek jakoubek ako mi tu radila jedna mamina ked pomoze dam vediet 😖

smoulinka1505
22. apr 2017

Ahojte.vidim ze to je starsia tema..ale snad niekto poradi..malej nic nezabera.tuto noc sme boli do 5 hore.vkuse,vkuse plakala.gely 0 bodov,cipky 0 bodov...ako jej pomoct?som k.o

misenaf
7. nov 2017

@smoulinka1505 ahoj chcem saspytat co vam nakoniec zabralo a ako to dopadlo so zabkami my sme na tom prave rovnako...

danusskaaa
7. nov 2017

@misenaf mozno pomozem nasou skusenostou. Nepomohli gely, hryzatka ani nurofen. Nakoniec som mu dala pocas dna zut kôrku zo slaniny a na noc este poriadne vysuchala gelom, ktory som dala na naprstnu zubnu kefku. Poozuval vsetko a bolo dobre 😉