icon

Štvormesačná dcérka si žužle ruky

mischell0110
10. okt 2014

Moja 4mesacna dcerka si uz asi 2tyzdne zuzle ruky,slinta,ale doteraz papala normalne.No posledne 2dni nechce velmi papat.Ked jej po 3h dam papat nechce flasu,ruci jak pavian,dudel este ako tak pocumle.Ma reflux,preto jej davam moje odsate mliecko s praskom.Uz tak negrckava,ale papa len z flase,prsnik nechce chytit.Ale posledne 2dni velmi malo spinka cez den,je nekludna,mrnci,nemoze sa ulozit a papavala 120 cca kazde3h. Teraz vypije ledva 80 a place.pozerala som jej jasienka ,ale nic nevidim,tak neviem,mozu to byt jadienka,aleboze by ine?skusala som aj UM ale je to tak isto.

vladka82
10. okt 2014

Ahoj moj 4 mesacny ma to iste.Teda okrem toho papania on papa pekne.Prsty si tiez zuzle aj tak horsie spi ka ztale sa mrvy.Tiez som si myslela,ze su to zubky a doktorka povedala,ze to sa vyvyjaju slinne zlazy a ho to z to svrbi.Tak treba len vydrza a ono to prejde 🙂

katka1981
10. okt 2014

mozno sa jej tlaci zubok

bambola82
11. okt 2014

Ahoj...ja mam presne taky problem ako ty, so svojou 4,5 mesacnou dcerkou...tiez si pcha rucky do pusinky,az ju napina a tiez menej papka max.130 aj to do nej nastopkam,potom aj tak trochu vygrcne...tiez si myslim,ci jej nejdu zubky,lebo je dost nervozna,vobec neobsedi,len na rukach by sa nosila 😒

nenabaja
5. nov 2014

Ahoj, na zubky je este trosku skoro, aj ked samozrejme vylucit sa to neda. Moj syncek si tiez zuzlal ruky v tomto veku, potom to preslo. Skor si myslim, ze to bude tak, ako vravi @vladka82, slinne zlazy.

sakura77
5. nov 2014

🙂 babyyy ziadne stresy,to robia vsetky 🙂

martina0511
5. nov 2014

nemyslím si, že na zúbky je skoro. mojej malej vyšli prvé zúbky v 4 a pol mesiaci 🙂

jana_eyre
5. nov 2014

zuzlanie ruk /alebo cohokolvek ineho/ patri k detom.. robia to vsetky - niektore viac, ine menej..

aj mensi apetit patri k obdobiam rastu - nebude papat stale rovnako a rovnako casto..

no a zuby sa niektorym tlacia aj v dvoch mesiacoch.. moj prvy syn mal zuby od 4teho mesiaca..

ushuaia
5. nov 2014

@mischell0110 presne ako vravia baby je to uplne normalne...mozu to byt zubky, a najma v tomto veku si objavuju rucicky... 🙂