icon

Ktoré plemeno psa je vaše obľúbené a prečo?

30. apr 2026

Ahojte, aké plemeno psíka sa vám najviac páči a prečo? Máte takého vysnívaného aj doma ?

Strana
z2
sparekparek
30. apr 2026

@anonym_autor bernsky salasky pes, velke chunate, kludne, stastne, poslusne. super kamos

parvinka0001
30. apr 2026
@katarinaba

Mne sa velmi paci irsky vlkodav. Ale to je uz skor ponik ako pes 🙂 (a prave preto sa mi paci). Velmi sa mi paci doberman ci rotvajler (nastvem vsetkych, ale len tie kupirovane). Milovala som NO, aj som mala. No ked som videla "belgicku malinu" (belgicky ovciak - malinois), tak to bola jasna volba. A lepsie som vybrat nemohla. Vybrala by som ho znova. Len to je plemeno, s ktorym treba makat, cvicit, zamestnat hlavu - nie je pre kazdeho.
A jasnacka, mam aj krizenca - to je zas vdacnost sama - nenajdete vdacnejsie stvorenie, ako najducha, ktoremu ste dali domov. Aj ked ma obcas hneva 🙂 vzala by som ju domov opat a opat. Nevahala by som ani minutu.

@katarinaba ja tak isto doberman a rotvajler ale kupirovane. Môj sen ♥️

marsmykkok
30. apr 2026

Staford, pitbull-ale skôr fenky kvôli jemnejšej stavbe tela, potom dalmatín, vyžla, weimar, mám rada väčšie krátkosrsté psy. Nepáčia sa mi ani tie mini ako maltezák, york, čivava a podobne a zase ani tie veľké chlpaté gule-zväčša pastierske ako slovenský čuvač a podobne.

anonym_d56bab
30. apr 2026

Basset a cane corso.S bassetmi som vyrastala(otec bol horar,polovnik)a cane corso ani neviem asi ze miluje deti,nasa je uzasna ma 9mesiacov,sice denne letim vzduchom ale milujem ju.

bielasovicka
30. apr 2026

@anonym_autor mne sa vždy páčil československý vlčiak, už od malička 🐕‍🦺

tilly
30. apr 2026

Ja som mala dlhosrstú koliu, krásnu aj výborný pes to bol. Retriever bol jedna katastrofa. Príliš inteligentný, tým pádom mal vlastnú hlavu a nás nepotreboval. Teraz mam bordela a ten je skvelý. Fakt, ako sa o borderkach hovorí, ľahko cvicitelny, závislák, taký pes za odmenu. Po ňom ut nebudem chcieť osa, žiadny nebude tak dobrý, ale keby ma niekto zlomil, tak to bude buď doberman alebo vlčiak

procrastique
30. apr 2026

Golden je najlepší. Nekonečná pozitívna energia a chuť žiť. Milujem ho.

scila
30. apr 2026

@anonym_autor veľmi sa mi páči trpasličí jazvečík. Voľakedy sme mali. Teraz máme pouličnú zmes a belgičáka. Ale vždy keď vidím mini jazvečíka na ulici tak mi srdce stisne ❤️.

danica2711
Včera o 09:58

ja milujem obrovských psov. Ako svadobný dar sme dostali od môjho brata šteniatko bernardína a to bol nezabudnuteľný pes, "vychoval" obidve deti... Keď sa pominul, kamaráti nám doniesli mladého golden retrievera, ktorému zomrel pán. Nebol síce obrovský, ale kto týchto psov pozná, vie, že sme s ním prežili krásne časy. Odišiel po 7 rokoch na rakovinu a teraz máme zase veľké hebedo, leonbergera, ktorý je naprosto skvelý

anonym_26b257
Včera o 10:07

Pred 15r
Chcela som plemeno ,co chlpy nepusta ,neni biele ,😂 citala som o charakteri…. Vyhral York
Neplzne , je to aktivne plemeno , ucenlive , prisposobive .

… a kedze som mala psov dobre vychovanych a vyrovnanych vela ludi co malo odpor na toto plemeno zmenilo nazor 🤭

miselka007
Včera o 19:43
@zuzubb007

@miselka007 súhlasím, máme amerického staforda a to je neskutočne oddaný psík, extrémne miluje deti a všetkých ľudí, vždy sa ich boja ľudia lebo tak vyzerajú, a popritom naša je extrémne strážni pes, keby príde hocikto a povie jej skoč do auta hneď ide, miluje cestovanie 🙈 motá sa nonstop za zadkom deťom aj nám dospelým, všetko musí vidieť 🤣, proste taký živý veľký plyšák, môžme ju naťahovať od rána do večera a užíva si to 🙈

@zuzubb007 aj nasi hoc komu skacu do auta a cakaju ze niekam pojdu 🙈🤣 hlavne susedom ked parkuju pred domom a my sme akurat vonku. A zvitat musia ist kazdeho, este aj bezdaka co sa hrabe v kosoch 🤦😅 hoci co sa tito psi naucia, od povelov az neviem kam ale ani za toho boha sa neodnaucia vitat ludi a skakat na nich 🤦 hold maju to v sebe- vsetkych a vsetko milovat.

Strana
z2