icon

Zbieranie psích exkrementov v prírode: Áno či nie?

Včera o 05:24

Tie, ktoré máte psíka, zbierate úplne všade hovná po vašom psovi? Myslím hlavne také miesta ako sú lúky, les, nejaké plochy pre psov, proste všetko mimo mesta alebo ulíc. Často vidím majiteľov psov ako to nechávajú tam, keď sa napr idem prejsť na lúku alebo do lesa a podobne. Má sa to zbierať naozaj všade alebo len ľudia na to serú?

Strana
z2
michaela329
Včera o 11:56
@klotildabazarik

@biba_18 no za "nasich cias sa nesmelo na travu" ani vstupit😂 behanie to nehrozilo😂

@klotildabazarik to boli aké časy? Ja som ročník 85 a na trávu sme normálne mohli, aj v parku a aj na sídlisku. A nebolo tých psov toľko, teraz pomaly v každom byte - a nie malé plemená.

maca1984
Včera o 11:59
@klotildabazarik

@anonym_autor teraz ma asi ukamenujete vsetci ale vzdy ked smeli mali psa nikdy sme po nom nezbierali, ja neviemkedy sa to vobec vymyslelo😂 ok v meste na chodniku ale na trave? Skorako hovno mi vadia odpad typu papier flasa

@klotildabazarik kedysi sa nezberalo , ale ani nebolo toľko psov v domácnostiach.
Aj teraz mnohí nezberajú. Vidím to v meste. Pes 💩 a pán sa tvári že nevidí. A väčšinou sú to hafani vo veľkosti malého "slona".

sense
Včera o 12:02

V lese radšej s nezdvihnut, ako zdvihnúť a sáčok nechať hodený v lese. Kde chodia ľudia alebo sa hrajú deti zdvihnut

simca06022011
Včera o 12:06
@klotildabazarik

@anonym_autor teraz ma asi ukamenujete vsetci ale vzdy ked smeli mali psa nikdy sme po nom nezbierali, ja neviemkedy sa to vobec vymyslelo😂 ok v meste na chodniku ale na trave? Skorako hovno mi vadia odpad typu papier flasa

@klotildabazarik no vies,problem nie je jedno samostatne hovienko niekde, problem je ze je to ho vela.. a poviem ti, nie je to sranda, ja som prvu sezomu s mojim psom po nom nezbierala na dvore v zime (a to nemam ziadneho mega psa).. a mali sme zakadeny na jar cely travnik nedalo sa nikde stupit (v snehu sa mi to nechcelo zbierat), tento humus je na sidliskovych vencoviskach, detto aj tam kde ludia chodia hufne vencit psov (ako u nas pod horu) raz dva nazbierany, ak by nikto po sebe neupratoval... Rovnako ked idem po ceste sa prejst, ako kopa ludi, chodia tadeto ludia z mesta, dediny, turisti a aj so psami, nie je to ziadna radost mat vsade natentovane okolo brany, cesty.. vsade, v lete smrdi vsetko okolo :D
Nici to travnik, nici to podu, vodu a o moznych parazitoch a pod ani nehvoorim (spytaj sa googla... ja som nevedela co kopy hovienok popri turistickych cestickach porobia s Ph a kadecim)...
je z toho smrad, spina, bakterie su podla mna dost padny dovod, riesit ci si niekto upratuje po svojom psovi

biba_18
Včera o 12:09

@klotildabazarik to bolo kedy? lebo ja som husákovo decko a my sme sa po tráve váľali a stavali sme si stany na sídlisku pod oknami ... teraz by som to deťom veru nedovolila ...

klotildabazarik
Včera o 12:16
@biba_18

@klotildabazarik to bolo kedy? lebo ja som husákovo decko a my sme sa po tráve váľali a stavali sme si stany na sídlisku pod oknami ... teraz by som to deťom veru nedovolila ...

@biba_18 ja tiez ale my sme mali takeho jebleho správcu sidliska ze nam zakazivali sa na trave hrat😂🙄 uplne chore, tak sme sa hravali vo vchode 😂 aj to im vadilo

maca1984
Včera o 12:17
@biba_18

@biba_18 ja som sice mladšia, ale veru ako decká sme si stavali stany z diek na tráve na sídlisku. Baby sme sa opaľovali , bosé sme chodili od vchodu po trávniku až k stanu. Teraz je riziko vystúpiť z auta a nepozrieť si pod nohy.

klotildabazarik
Včera o 12:20
@simca06022011

@klotildabazarik no vies,problem nie je jedno samostatne hovienko niekde, problem je ze je to ho vela.. a poviem ti, nie je to sranda, ja som prvu sezomu s mojim psom po nom nezbierala na dvore v zime (a to nemam ziadneho mega psa).. a mali sme zakadeny na jar cely travnik nedalo sa nikde stupit (v snehu sa mi to nechcelo zbierat), tento humus je na sidliskovych vencoviskach, detto aj tam kde ludia chodia hufne vencit psov (ako u nas pod horu) raz dva nazbierany, ak by nikto po sebe neupratoval... Rovnako ked idem po ceste sa prejst, ako kopa ludi, chodia tadeto ludia z mesta, dediny, turisti a aj so psami, nie je to ziadna radost mat vsade natentovane okolo brany, cesty.. vsade, v lete smrdi vsetko okolo :D
Nici to travnik, nici to podu, vodu a o moznych parazitoch a pod ani nehvoorim (spytaj sa googla... ja som nevedela co kopy hovienok popri turistickych cestickach porobia s Ph a kadecim)...
je z toho smrad, spina, bakterie su podla mna dost padny dovod, riesit ci si niekto upratuje po svojom psovi

@simca06022011 ano ale v tom smetiaku to tiez hnije dalej🙄😂 hovno ako hovno

simca06022011
Včera o 12:29
@klotildabazarik

@klotildabazarik hovno smetiaku ide na skladku a pod a nekontaminuje podu, vodu, nemeni kyslost pody, nejde o to kde hnije.. skor ako takuto perlu vypustis,naozaj ak chces o tom nieco vediet spytaj sa ai... Tiez som to nevedela, nie je to hanba nieco sa priucit :D

michaela329
Včera o 12:34
@klotildabazarik

@klotildabazarik tak za mňa lepšie, keď to hnije v smetiaku a na skládke, ako mne ba topánke alebo môjmu decku na ruke .

wolf_
Včera o 13:36

Na "ploche pre psov" áno. V lese, na lúke, proste v prírode nezbieram, resp. ak sa náhodou vytoto vyslovene niekde na chodník, tak vtedy to presuniem pod kríčky alebo proste niekam kade sa bežne nekráča.

Strana
z2